dzizisketa pardon komunistické. Ma tam k tomu celé dlouhé vlákno a je to myslím dost jasné.
Ale možná tomu nerozumí ani Bartos, tak hluboce do toho zas nevidím.
dzizisketa pardon komunistické. Ma tam k tomu celé dlouhé vlákno a je to myslím dost jasné.
Ale možná tomu nerozumí ani Bartos, tak hluboce do toho zas nevidím.
Navíc lidi, kteří třicet let po konci vlády jedné strany pořád považují za náš největší problém komunismus asi nikdy nebyli a nebudou voliči Pirátů. Pravicových stran máme furt víc jak levicových, v tomhle rybníce už je vyloveno.
Díky za péči, já samozřejmě Janku na tw. sleduji a vlákno jsem si včera večer četla a jen jsem zalitovala, že jsem tam taky nebyla. Protože diskuse se zástupci polské levicové opozice a francouzskými demonstranty je hurrrr durrr první stupeň komunismu!
continuity
Aha aha, no tak pokud mají problém rozlišit antikapitalismus a komunismus, tak by možná bylo lepší si něco nastudovat, než přikročí k facepalmu
A jakej je rozdíl mezi antikapitalismem a komunismem? Resp. jakou konkrétně nabízejí alternativu společenskýho zřízení, chtějí-li kapitalismus zrušit? ![]()
Studovat to nechci, ráda bych to slyšela v kostce a jednoduše (t.j. vhodně k mému intelektu
). Mně to totiž taky poněkud splývá.
Tohle sice není aktuální, ale je to k politice. Je potřeba si rozkliknout galerii.
Hrůza děs, komunistická sviňárna. No, co taky jinýho od komoušů čekat.
Doufám, že až se Bureš zase dostane k lizu, že nás to nečeká znova.
Ale je to aktuální, blíží se nám výročí! Viz výše díl ze série Historie.cs.
PS: a mluví tam archiváři ![]()
Archivářka Díky!
Co si to ta lůza dovoluje? Taková pakáž bude diktovat soudům?
To jsme to dopracovali. A ještě budem koukat...
barbucha jako tvl, takový divadlo kvůli Peterkový ![]()
už se jí složili na exekuce?
barbucha to je úplně neskutečný. Já už nějakou dobu sleduju tu lúzu, co si hraje na československý občany a vůbec nechápu, že proti nim nikdo nezakročí.
Sama Peterková si poté stěžovala na soud a justiční stráž, že nedokázali zajistit klidný průběh jednaní.
a tohle je chucpe úplně nejvíc
Vůbec nevím kam to dát, nabízelo by se to tam, jak jsme řešili úrazy na trampolínach, ale to zas bylo k dětem.
https://twitter.com/Posledniskaut/status/1664538375624220677?t=xb3YjfifAlCo5KAtlLz-0A&s=19
continuityže já taky na všechno kliknu ![]()
Já jsem si říkala, že úraz typu vyhozena plotýnka není na trampolíně úplne bežný, ale zas ani úplne nemožný.
continuity Haha, bych řekla, že mu ty gatě nesedí a pohyby má jak strej dědek, holt bojí se spadnout.
continuity to je pako ![]()
Pinot Noir continuity a viděly jste ho skákat se seniory na gymnastickém míči?
náhodou mi to ukázal fb
A chceme to vůbec vidět?![]()
jerry ja uz to nenajdu, ani nechci
ale presne jak psala Pinot Noir je to pako
Lamicka bohužel jsem to taky viděla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.