711990 my jsme z toho v praci meli vanoce, uz kdyz jsme slyseli kousek nahravky :D ale chapu, my jsme asi trochu postizeny :D
Aktuální česká politická situace
razorblade tak já jsem to tedy dala, což mi z mé strany přišlo jako velmi...ehm hrdinské?
no, ufff
Beranka tak kdyz nekoho okriknes at mlci a pak k tomu pridas "prosim" je vsechno v poradku? no tvl
okřikneš? Panebože. Neberte se tak vážně, jste jen na internetu. Už dost, prosím, v reálu může znít i jako prosba a ne křik. Tvl.
razorblade spis poradny masochisti!![]()
Beranka dekuju za radu, doposud jsem si nevsimla![]()
btw od zdurazneni sdeleni v pisemnem styku, kde neni slyset zvyseny hlas, tu mame vykricniky, znas?
I já se bavila, díky (jo, přiznávám, že k přečtení je třeba silný žaludek). Pokud jsem dobře pochopila, tak teď už zdaleka není tolik zájemců o rozhovory, když už se i na Seznam dostalo![]()
Viditelně Eman nečekal, že se rozhovor bude týkat pouze hodnocení jeho osoby z mnoha pohledů - marně se snažil řeč odvádět na jinam (a trvalo mu dlouho, než pochopil, že na jeho názory na cokoliv v rozhovoru nedojde).
A v komentářích ho taky diskutující nešetří.
Ale pěkně ho MM utřela se Sartrem![]()
continuity ANO nechce euro už ze zásady, protože "lidi" to nechtějí.
ANO nechce euro, protože ho chce Fiala.
Dokud byl Bureš u lizu, nijak se mu nebránil.
Rozhovor jsem taky nedočetla. Zemana fakt nemusím, ale souhlasím, co je to za otázky? Asi první 3-4? Dál jsem nečetla, protože tohle mě nezajímá. A jestli novinář začíná rozhovor takto, tak neočekávám nějaký progres k lepšímu.
jak jsem slibila, tak cinim... rozhovor s milosem :))) jeho cteni ime desne bavilo
Milda nepřekvapil. Furt stejný hovado.
ANO nechce euro, protože ho chce Fiala.
Dokud byl Bureš u lizu, nijak se mu nebránil.
Žejo, já jsem taky někde slyšela rozhovor, kde Babiš říkal, že ojro klidně, ale je to už delší čas.
barbucha Fiala ani ODS ale moc euro nechteji. Ovsem argument, ze si to "drtiva cast spolecnosti nepreje" je taky sila. Drtiva cast spolecnosti ma myslim pocit, ze s nastupem eura se pujde past a bydlet pod mostem, aspon co jsem tak zachytila.
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/euro-ods-pavel-fiala/r~cd0b2ee6a96e11eebc030cc47ab5f122/
razorblade divim se, ze ma jeste nekdo chut delat rozhovory se Zemanem. Akorat si posimra ten sebestrednej skvor ego, jaky je o nej porad zajem a jak to zas pekne nekomu nandal.
To je pravda, že ODS euro nechce. Jednak jim to nařídil jurodivej Klaus a druhak se eurák krade hůř než koruna ![]()
Fialu jsem jmenovala jako premiéra, ne jako člena ODS, ale asi jsem ho spíš měla vynechat. A ten argument s lidem je prostě za všecky prachy ![]()
razorblade divim se, ze ma jeste nekdo chut delat rozhovory se Zemanem. Akorat si posimra ten sebestrednej skvor ego, jaky je o nej porad zajem a jak to zas pekne nekomu nandal.
To je fakt, taky jsem si říkala, proč vlastně tohle vzniklo? Jakej to mělo smysl?
Kokoska on ji to prave nenandal, to neni hlazeni po hlavicce, jako ma u xavera. nebylo to o tom, o cem on se chtel bavit. a nebylo to "dekuji pane prezidente" na kazdou urazku, jako u tomankove. to je na tom nejvtipnejsi. ale jak pisu vys, my jsme v tomhle asi trochu postizeni, kdyz nas to bavi a povazujeme to za skvele vedeny rozhovor :)
jerry ja umirala smichy u otazky na pohreb perese/kypr :D
Taky vám je jich "tak strašně" líto? No úplně fňuk: https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-chovaji-se-k-srbum-jako-k-dobytku-vini-ruske-velitele-elitni-ostrelovac-40456604#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart
andulka01 Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění aneb tisíc podob nevědomosti a hlouposti.
...aneb starého (ruského) psa novým kouskům nenaučíš![]()
Jurečka - komplet![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články