Končí Vohralíková.
Aktuální česká politická situace
Tak už víme i proč (a nepřekvapilo mě to - starého psa novým kouskům....)
Už v době, kdy byla na ministerstvech informatiky a kultury - nepříjemná, konfliktní, za medovým úsměvem žihadlo.
Hodně jsem se divila, že se najednou objevila v Senátu a ještě víc, když přešla na Hrad.
jerry Mě spíš začíná docela děsit, jak velký vliv má Kolář. Dnes o tom mluvili na radiožurnálu, bohužel jsem to neslyšela celé. Budu si to muset najít.
notna kdo ví, co ví.... ![]()
continuity Nejvíc!
Končí Vohralíková.
No škoda toho trdla Řehákové, tam mohla být ještě zábava. Ten prezident podává informace čím dál míň a míň.
Jestli chceš zábavu, pusť si televizní estrádu
Já bych s dovolením očekávala na Hradě konečně profesionální úředníky...
barbucha me mrzi, ze zapadly vsechny ty kauzy vlekare a spol. To jsem myslela, ze v tom bude prezident duraznejsi a bude podporovat prosetreni.
To mě taky, a hodně! Keců měli jak Palackej, a teď jsou najednou nějak podezřele smířliví... Ještě teda doufám, že mají jakože důležitější věci na práci, a kauzy běžej někde vedle samy...
I ta Vohralíková nejdřív vykřikovala jak se to musí došetřit a uzavřít, ale zároveň že se v tom nehodlá hrabat pět let, že by snad šla radši udělat tlustá čára - to mi začla svítit kontrolka!
Snad ho přece jen něco dostihne, hajzla zlodějskýho. Třeba ten dotační podvod v tý osvětimanský prdeli... nakonec Caponeho taky dostali jen na daně ![]()
Kan
Jestli chceš zábavu, pusť si televizní estrádu
Já bych s dovolením očekávala na Hradě konečně profesionální úředníky...
No, toho profesionálního úředníka se trošku bojím. S Řehákovou by byly emoce, sranda a cirkus.
Ze Babis placa nesmysly, to me neprekvapuje. Ale ze v debate je vetsina proti nemu, to neni obvykle, vzdycky se ho cast snazila hajit, ted jen vyjimecne a ojedinele.
Mimochodem, Babis si vsiml, ze v Cechach nezijou jen duchodci, uz je tu pro vsechny a zalezi mu na vystavbe, skolkach a porodnosti!
Taky tě stálo tolik sil dočíst to Burešovo blábolení až do konce?![]()
Jsem si všimla že oproti současnosti bývalo v dskusi mnohem víc jeho zastánců.
Možná v minulosti Mára najímal mnohem víc trollů....a Mára je snad někde na Slovensku.
Porodnosti, školky a výstavba mají v jeho případě coby nemajitele klinik asistovaníé reprodukce logiku.
jerry nojo vlastne, to mi nedoslo, proto on je tak za zvyseni porodnosti!
No docetla jsem to, ale ty jeho myslenkove pochody jsou na me nejak slozite. Napr. "Vlada nema rada duchodce" a za kousek "MPSV ma nalepku ministerstva pro duchodce". Asi moje inteligence nestaci, abych si to nejak vysvetlila spravnym snerem ![]()
Dám sem něco pro (zatím) zasmání. Když si vlastenec hraje s AI a nevadí mu, když mu ty vlajky vyjdou tak nějak... O přestavění Prahy nebo směru větru ani nemluvě.

a ještě trochu gramatiky

andulka01 To je dobrý.
na fcb se nějak urodilo :-)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články