stes protože Nejedlý - Don Pablo?
Aktuální česká politická situace
Kan ani mně ne,a to aniž bych byla ovlivněna člankem
Závěr roku se vyvedl. ![]()

Jen tak mimo... chcete euro? ![]()
Marielle Jo, ale tak před deseti lety, teď už ne.
Marielle Ano.
Teď vic než kdy jindy. Hlavně si myslím, že pokud vyhraje další volby Babiš, tak se to stejně nepovede, protože nebude ochoten plnit přístupová kritéria.
Na tohle si dovoluji nemít názor, v ekonomických tématech jsem strašně špatná a jakto jde úplně mimo moje chápání. Ale pokud bych si musela vybrat, tak ano (přestože pro mě osobně to bude spíš peklo a přepočítávat na koruny to budu už do smti smrťoucí)
Pokud můžu soudit ze Slovenska, tak nebudeš. Česká a slovenská koruna byly téměř 1:1 a když se chci s našima domluvit, tak musíme přepočítávat, protože už to pro ně nemá tu výpovědní hodnotu.
continuity to mi pripomenulo toho slovaka, co ode me kdysi na zastavce chtel vymenit slovenskou stovku za ceskou, a kdyz jsem nechtela, tak na me hrozne sproste rval:-))
Tak to stoprocentně ![]()
Já jsem tak ráda, že nás konečně reprezentujou normální lidi...
barbucha souhlasím.
Mně udělal radost i Pilsner Urquell, když odmítl tradiční podporu olympijských her kvůli ruské účasti.
Marielle ano, ale syn (9) vcera pri reportazi v TV velmi rozhnevane prohlasil, ze jestli prijmeme euro, tak to bude v pr..., protoze prijde o uspory v kasicce. ![]()
Děkuji všem. Před deseti lety - ano, dnes - váhám.
Marielle já před deseti ano, teď ne.
barbucha souhlasím.
Mně udělal radost i Pilsner Urquell, když odmítl tradiční podporu olympijských her kvůli ruské účasti.
Jo to máš pravdu! Fakt se teď najde dost případů co potěšej
Na rozdíl od časů minulejch, kdy při zprávách člověk lezl hanbou pod stůl.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články