no, ale to dvacátýprvní krutě nestíhají
Konzervativní strana, no![]()
OliveOyl Pinot Noir Já jsem chtěla říct, že to je plakát jak z roku 1980, ale to by tam měla být pevná:D...
Karja no kde to vyhrabali ten interiér, to by mě fakt zajímalo. Tvl závěs pod linkou, sporák z roku dva... jejich markeťák asi vylezl ze zemljanky.
Pinot Noir tvg to vyfotili někde na chatě, ne? ![]()
Ještě maj druhou s kočárkem na ulici, matka na jehlách telefonuje cestou na hřiště asi.
žluťásekzelené obkladačky na obou plakátech jsou asi podprahovým sdělením, kde tak ta matka s dítětem skončí, když bude s batoletem na ruce dělat v tomto nastavení kariéru.
Pinot Noir chlap co má kariéru? ![]()
andulka01 Jo, jako taky jsem si říkala, že už to může dělat každej:D
Ženy můžou mít děti i kariéru... hlavně, když do toho nebudou tahat chlapy![]()
Evaeva :DRodina a kariéra už nejsou tabu, stačí se zbavit chlapa:D:D. To by bylo heslo!:D
Kolazisti dnes meli zne :))))

Okuliarova kauza ![]()
Muž nadhodil, že ty plakátky KDU-ČSL má na svědomí AI, a mně připadá, že by mohl mít pravdu.
Pinot Noir to je dost možné, ale AI to nenasazuje do kampaně. To už bohužel dělaj živý lidí, pardon, chlapi, tohle by žena ven nepustila.
Ale na AI mi to přijde málo úhledné, ona dělá hezký lidí a zvlášť sladký mimina. Tu uhoněnou paní s úlekem v očích bych tipovala na nějaký domácí foceníčko. Moc by mě zajímalo, zda je to domácí stranická tvorba nebo za to nedejbože cvakli nejakýmu "umělci".
Pinot Noir na AI je to málo uhlazený a taky udělá to, co jí napíšeš na vstupu. Úplně nevím jak by vypadal prompt na tohle, uhonena matka s nešťastným dítětem v kuchyni z let 1980-1985?
A jak píše Andulka, snad to neposle i na FB?
andulka01 continuity tak samozřejmě to AI nezveřejnila, ale usoudili jsme podle toho sporáku - něco takového v reálu existuje? Nikdy jsem neviděla, že by knoflíky byly takhle nahoře.
Jasně, takové sporáky mají v USA nebo v Austrálii. Tenhle obrázek je prý právě z nějaké australské fotobanky, a pěkně starý.
dzizisketa aha, takže ještě horší varianta ![]()
Pinot Noir to je fakt strasny, haloooo, jsme v roce 2024 :D
tohle zadna AI neni, se to urodilo v nejakym genialnim organickym mozku. mimochodem AI generovanych obrazku v prezentacich uz mam plny zuby, zlaty stary dobry memes, kdyz clovek nemohl nic najit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.