![]()
Aktuální česká politická situace
A tak jeli do Dejvic![]()
A vono jo! ![]()
Ty naši poslanci jsou fakt sráči.
999
souhlasím
Teď jsem slyšela na ct blábolit Jeronýma Klimeše na téma manželství pro všechny a myslela jsem, že se pobliju. Přišla jsem chvíli po začátku rozhovoru a seděla zády k obrazovce a celou dobu jsem si myslela, že to vyklada nějaký exot z SPD typu Koten a pak na konci Klimeš
to bylo fakt neco, opravdu by mě zajímalo, jak pocet mych historickych sexualnich partneru ovlivnuje moji schopnost vychovavat deti. OMG.
Slysela jsem bezva nazev pro pripadnou novou stranu, pry by ji dotycna pojmenovala NE!
Jak to teda nakonec vyřešili? Jsem jen zahlídla že je akorát zakázanej název "manželství" pro homosexuální svazky, ale co budou mít třeba v občance?! "Ženatý - vdaná"? Dyk to nemá žádnou logiku... a partner/partnerka přece neoznačuje totéž, jaký by bylo přídavný jméno od toho? Nebo se to nakonec do občanky zapsat nesmí?
barbucha já myslim, že už dneska si to do občanky ani psát nemusíš, když nechceš
Nemusíš, ale zrovna u téhle skupiny bych předpokládala, že chtít budou, vždyť jim jde o ten princip ![]()
barbucha tak já nevim, asi "v partnerství"? lidoveckej kočkopes, no...
No já taky nevim, proto se ptám. Ten tvůj kočkopes podle mě neni adekvátní tomu ženatý/vdaná. Jestlil to má mít stejnou hodnotu jako manželství, tak by to do tý občanky patřilo - někde ten uvedenej stav značně usnadní jednání, na úřadech, v bance...
Nějak nevím, co tím chtěli říct.

Pinot Noir lidovci se probudili do dvacátého století?
OliveOyl no, ale to dvacátýprvní krutě nestíhají
Pinot Noir no přesně!
andulka01 a nejsi ty na ně trochu moc hrr?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články