Samantha podali na něj trestní oznámení za ty billboardy s chirurgama a ted se to začalo řešit.
Byli jsme před podzimníma volbama v okolí Aše a tam to viselo pomalu na každé autobusové zastávce. Bylo nám z toho úplně ouzko.
Samantha podali na něj trestní oznámení za ty billboardy s chirurgama a ted se to začalo řešit.
Byli jsme před podzimníma volbama v okolí Aše a tam to viselo pomalu na každé autobusové zastávce. Bylo nám z toho úplně ouzko.
Jako Slovensko je na tom hůř, to bez debat, ale kdyz čtu tohle, přemýšlím, jestli nebude lepší si začít zařizovat to občanství někde v Jižní Americe. Sdílela Mirka Němcová.
J.M. Vildumetzová (stín.ministryně vnitra ANO), stenozáznam k
senátnímu tisku č. 35, 22.1.2025:
“CO TO JE ÚSTAVNÍ ZŘÍZENÍ? Poslanecká sněmovna? Senát?”
Já k tomu jen dodávám, je její aprobace je tělesná výchova a tramtada.... Občanská výchova. ![]()
Tak Vildumetzová je známá tím, že toho v hlavě moc nemá. Ale tady mi chybí kontext - vypadá to jako řečnické otázky.
Ona to ani nemusí být otázka aprobace - když si vzpomenu, že na gymplu z naší třídy šly ty nejslabší kusy (trojkařky a čtyřkařky) studovat pedagogiku pro 1. stupeň, tak mě nemůže překvapit nic.
continuity tohle je tak strašně strašný...
continuity to ji psal Babis?
Tak recnicke otazky to nebyly....to byl atak prujmoveho onemocneni mozku pani Vildumetzove.![]()
continuity to ji psal Babis?
Dle jeho projevu bych podotkla, že AI už má nad homo sapiens evidentní náskok.
Samantha Tak to každopádně, chatGPT má IQ 155, což nemá nikdo z nich. Jen tak mimochodem, Einstein měl IQ +/- 160
Zní to hrozně jako čtené, ale já teď měla rozhovor s paní, která si nahrála, co vykládám a pak mi poslala přepis mé řeči a bylo mi úplně mdlo, jak plácám páté přes deváté. Tak možná mluvené slovo snese víc plácání než psané...
Ed. A ne, nevím, co chtěla paní říct :)
Mha to je asi jasné, při psaném projevu si to můžeš promyslet, opravit, zkontrolovat. Když člověk mluví bez přípravy, musel by to být hodně dobrý řečník s nějakou zkušeností, aby mluvil jak kniha. Ale někteří nejmenovaní teda plácají příšerně, při čtení přepisu se mi ježí srst. Souvětí na půl stránky, aniž by obsahovalo větu hlavní, o myšlence nemluvě.
Dvě tragické letecké nehody za jeden týden, skoro se mi chce říct, rychlá karma za tu Doníkovu inaugurační megapýchu...
Řvousenka akorat to odskacou nevinny.
Kokoska No právě ![]()
- ke srážce letadel.
ještěže mají všichni pár hodin po nehodě jasno.
Btw to malé letadlo bylo registrované v Mexiku. Já tyhlety experty, kteří shlédli jeden díl leteckých katastrof nechápu (kdyby viděli alespoň dva, tak pochopí, jak extrémně obtížné a komplexní to vyšetřování je).
A honít si na leteckém neštěstí politické body z jakékoliv strany je strašné. Je potřeba zjistit příčiny, ani je tak kvůli potrestání viníků, ale aby se to příště nestalo. Proto je letectví nejbezpečnější přeprava vůbec, bez ohledu, co o tom kdo vypisuje.
Tesárka moc nemusím, ale ta odpověď zní jako plán.

Jestliže potřebujete doma uklidit, vymalovat, prostě cokoliv, tak Babiš tuto paní půjčuje za štangli Vysočiny. :D Myslím, že je to trošku na hraně, ale tak ANO. :D

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.