![]()
Aktuální česká politická situace
Mám chvilku pauzu, tak si čtu Twitter:

Asi jo, je každopádně příjemné si kupovat popcorn, když se pro změnu perou jinde než v Evropě.

continuity Kanada mi dělá fakt velkou radost. V neděli účastí na tom evropském jednání v Londýně a teď, že se nebojí a nenechají si to od Trumpa líbit. Jinak člověk vidí převážně opatrné našlapování.
tak to je obchodní válka zaměřena proti nim, nemůžou úplně nereagovat, vypadali by jak idioti. Taky tam mají nějaké voliče předpokládám.
V Praze Černochová a Pospíšil... to není dobrý ![]()
Adam Vojtěch je ve volbách za Ano kandidátem na ministra zdravotnictví. Musela jsem se podívat do kalendáře, jestli není apríl ![]()
notna to by zrovna asi nebyla žádná katastrofa.
On byl dokonce i celkem oblíbený. Zato z představy Vondráčka na spravedlnosti a Mráčkové na vnitru mám ujimani.
notna No a nejhorší je, že z toho orloje byl vlastně nejlepší... ANO je personálně nedostačující, vyškrabávaj kdekoho a Vojtěcha si prostě jen na chvíli odložili do Finska. No bude to strašnej mazec.
Co jsem tak mluvila s nějakými lidma, on fakt nebyl špatnej ministr, měl vizi, akorát nebyl vhodný do toho COVID.
continuity já to snad ani nechci dopředu vědět
a myslela jsem, že Vondráček by se nejradši na zahraničí, prej Lihoš ho doporučil... Bleeeee
A Mračková je blbá jak tágo. Nástup idiokracie u nás.
continuity jo, taky jsem slyšela. Jenomže k čemu to je, když si ho Babiš vodí na provázku. To pak může mít vize jaký chce, ale stačí pár průzkumů a všechno je jinak.
Ti dva budou neštěstí úplně kdekoliv, je to hrůza už teď a to nejsou ve vládě. Ještě dvojkarel, ale toho jsem už dlouho neviděla. Ale muž začal masochisticky sledovat politické diskuze, takže se předpokládám brzo dočkám.
Teď čtu nějaké lži modelky Schillerove a fakt přemýšlím, jestli si je toho alespoň vědoma,nebo tomu fakt věří, co vykládá.
continuity mě by zajímalo, jestli tomu věří jeden každý, s jejich šéfem v čele.
continuity Mi přišel spatnej dost. Vojtěch má sice asi dobrou vizi, dá se s ním i docela rozumně dohodnout, ale pak to nedokáže prosadit u Babise a řídí to ministerstvo v podstatě Babis. To je podle mě ještě horší než když od začátku jednání víš, na čem jsi. Takhle to byl čas, úsilí, Vojtěch se tvářil že souhlasí a pak jen se všichni zpětně dověděli, že teda ne a hotovo. To jsem zase slyšela já. To je lepší se hádat přímo s Dluzenou na financich nebo rovnou jít od toho a ne se nechat opakovaně udržovat v naději, že to tentokrát klapne. Z mýmo pohledu teda. Neříkám, že to tak má mít každý.
kdyz muže lhát a říkat blbosti americký prezident , co by nemohla Schillelrova. Hrozny je to, ty vyhlídky.
Kristeježiši, Vondráček na zahraničí?!
Doporučení od Lihoše je už jen taková třešnička.

Se divím, že tento světácký gentleman vůbec z té Hané trefí do Prahy. Ale on ho asi vozí řidič vlastně ![]()
barbucha Vojtech taky kdysi nekde zpival, ne? Ze by to byla kvalifikace na ministra? Jeste Silerka a muzou vystupovat po poutich, Babis bude vybirat do klobouku na "nase lidi".
Hehe. A Monike může obsluhovat střelnici.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my