barbucha kdyby to byli schopny lidi, tak at treba na namestich metaj kozelce, ale tohle... zalizt do nory by meli.
Aktuální česká politická situace
Je to děs. Někde jsem zahlídla skuhrání, jak nás - celosvětově - čeká vláda lůzy (a křupanů, dodávám já). To nemůže dobře dopadnout.
Kokoska on byl v nějaký superstar, myslím ![]()
Evaeva zpev bych mu ani tak nezazlivala, ale byl to proste mekky Babisuv chlapecek, ktery poslouchal jen his master's voice (jako ostatne vsichni) a stacilo trochu zadupat a zalezl.
Kokoska vždyť jo
Babis bude vybirat do klobouku na "nase lidi".
Viděla bych to spíš na stánek s opečenými kosteleckými jakožeklobásami a toustovým chlebem z Penam![]()
A "mysimsi " Vildumetzová na vnitro![]()
Jako SPD bude kandidovat s Trikolorou, PRO a Svobodnymi jako JO? No tak asi vyresilo muj volebni splin... Holt to zas hodim jako vzdycky, i kdyz me trochu s****
moora Taky tak. Já tedy pomýšlela na Svobodné.
continuity Ne, to je bohužel včerejší. Dnešní je o tom, jak Vráťa vozil v prezidentském autě s řidičem z Belgie papoušky.
brrr to je taky tak dobré?
Řehtám se tady už půl hodiny.
brrr Šmejdi.
continuity To je všecho tak absurdní,že by to ani Fico nevymyslel.
Sweet Potato S těma papouškama... snad existuje nějaký spisový řád, ne? Pokud chce prezident někomu do eu parlamentu poslat spisy, ktere jsou tak hrozně důležité, ż je veze kancléř v limuzíně, tak snad musí dodržet nějaký protokol, ne? Čísla jednací, atd.
Ale představuju si tu limuzínu narvanou klecema s papouchama a mezi nimi vmáčknutý Mynář s posraným sakem.
Ale představuju si tu limuzínu narvanou klecema s papouchama a mezi nimi vmáčknutý Mynář s posraným sakem.
![]()
brrr bože, ako si mi urobila veselé ráno ![]()
brrr já absolutně nepochopím, že policii stačí, když to přikryje Zeman. Zeman prostě jen řekne, že je to v cajku a vyšetřovatel na to, samozřejmě, když to říkáte vy, tak to nebudeme chtít žádný doklady, to je jasný...
i kdyby to byla sebevětší pitomost.
Tvl, prezident po večerech přelívá zbytky nekolkovaný nevypitý slivovice do předraženejch lahví pro jiný prezidenty. Kancléř pašuje v limuzíně papouchy a premiér se klaní čínskýmu letadlu s nepoužitelným zdravotnickým materiálem. Scénáristi si rvou rukávy od košil, protože tohle prostě nevymyslíš.
Tvl, prezident po večerech přelívá zbytky nekolkovaný nevypitý slivovice do předraženejch lahví pro jiný prezidenty.
Tak zrovna tohle zlodědkovi nikdo neuvěří - sice by přelíval, ale přímo do svého hrdla![]()
Ten by rozhodně žádné nevypité zbytky netrpěl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje