RoSa
Jako vždycky přesný, začínám si hledat provaz a rozhlížet se po skobě 
Jen nevím kde se sakra ty Burešovi voliči berou - asi jich je fakt mraky, těch Nihilistovejch seniorů... já jsem ale taky senior, navíc v mojí bublině jsem prakticky nejmladší, to jest znám hodně ještě starších - a tady taky pár členek zralýho věku funguje... no a nevím ani o jednom jediným, kdo (by), jako ještě příčetnej, Bureše volil.
Tak se to buď styděj přiznat nebo ve kterejch dírách se ti jeho voliči schovávaj?
Tyhle výpočty a prognózu na základě estébákovejch slibů by jim měl někdo zprostředkovat...
ze statistického hlediska je tvoje bublina naprosto irelevantní. Stejně tak prázdný náměstí před Babišovým stánkem. Neznamená ani nic to, že máš teď takový pevný názor na politiku a přesně víš koho a proč volit, a, že za 10, 15 let to budeš mít ty i tvoje kámošky stejně. Pravděpodobně se tou dobou odmítnete šťourat v tom, která fotka nebo klip je AI a která je pravá. Třeba kvůli tomu sklouzneš do skupiny, která nevěří ničemu, protože všechno může být pravda nebo lež. Budeš se muset spoléhat na to, že ti budou děti a vnoučata pomáhat s vytvářením vlastního názoru. Zvládne to tvoje stárnoucí ego? Třeba pro tebe pak bude jednodušší věřit jednoduchým řešením populistů, než rozvláčné vysvětlování inteligentních politiků. Třeba budeš předstírat, že všemu rozumíš a do ničeho si nedáš mluvit. Oni ti populisti budou lhát lépe a promyšleněji. Než začala válka na UA, nenapadlo většinu lidí, že ruská diplomatická škola je fakt, nikoliv vtip, že hybridní válka, kterou vede Rusko a Čína má miliony padlých a už vůbec si třeba před 10, 15 lety nedovedli představit, že tu bude něco jako AI. Většina seniorů proste nedokáže držet krok a dřív nebo později to většinu semele.