barbucha hele já si skoro myslim, že v těch pečovatelákách jim to do těch obálek někdo strká (personál?)... jsou sice v limbu, ale volební právo maj, takže do baráku dorazí volební komise s urnou a... atd. ....
Aktuální česká politická situace
barbucha U nás za ANO kandiduje samej padesatnik, šedesátník s Vš titulem před i za jménem. Říkáš tedy, že negramotní? ![]()
Kan tak ty seš z tý komoušský lokality, ne? to je skoro lepší takhle, v tý bídě...
Kan jo a šedesátník může mít titul ještě z VUMLu myslim... ne?
barbucha protože platy? protože důchod?
RoSa
Samé známé notoriety, dnes to teda za čtení moc nestojí.
Notoriety nenotoriety, pro mě bylo novum už ta počáteční úvaha o populační dynamice zapřičiněné první světovou válkou.
barbucha protože platy? protože důchod?
No to už je jistě po jedný ANO vládě vyřešený! Nebo snad ne - že by to Andrej minule nestih?! ![]()
Notoriety nenotoriety, pro mě bylo novum už ta počáteční úvaha o populační dynamice zapřičiněné první světovou válkou.
![]()
barbucha Jo, ale já osobně nikoho , kdo volí ANO neznám a ta kandidátka je jasná![]()
barbucha hele já si skoro myslim, že v těch pečovatelákách jim to do těch obálek někdo strká (personál?)... jsou sice v limbu, ale volební právo maj, takže do baráku dorazí volební komise s urnou a... atd. ....
to jako myslíš vážně, jo?
Kan tak ty seš z tý komoušský lokality, ne? to je skoro lepší takhle, v tý bídě...
volby do PS 2021 vyhrálo v Třebíči Spolu 26,95% a druhé bylo Ano o prsa asijské ženy, 26,65% Komunální vyhralo ANO a Stan.
Jo a taky mě baví Váš naivní předpoklad, že ANO volí jen důchodci, a to ještě ti senilní. Asi byste se hodně divili...
Haha, no nedivila bych se. Aneb jak je dobré mít své seniory pod kontrolou. A dobrej point k té obětavosti s péčí o staré a nemohoucí. Dědek s bábou jestě neřekli poslední slovo. Tak šupšup na návštěvu do DD. :D :D
olte Dyť jo. Tady pořád má někdo halucinace o negramotnejch, nezaměstnanejch a taky senioři.![]()

barbucha U nás za ANO kandiduje samej padesatnik, šedesátník s Vš titulem před i za jménem. Říkáš tedy, že negramotní?
Ne, to jsou ti chytří, kterým jde o koryta a k tomu potřebují hlasy těch negramotných. (Jasně, že je to blbost, i člověk s titulem může být idiot a naopak.)
Jo a taky mě baví Váš naivní předpoklad, že ANO volí jen důchodci, a to ještě ti senilní. Asi byste se hodně divili...
Bavíme se o tom Nihilistově článku. Ten tvrdí že to určej senioři. Já s tím naopak nesouhlasím, ale tys asi ani toho Nihilistu nečetla.
a toho Sedláčka jste četly?
Kdyby nevolila půlka voličů, ta druhá půlka bude bude mít dvojnásobný hlas.
Ale také to můžete brát pozitivně, naopak. Tím, že naopak půjdete k volbám, nebudete mít jen svůj hlas, ale budete zastupovat i hlas těch, kdo k volbám nepůjdou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje