Nevolit? Nejde! (Tomáš Sedláček)
Aktuální česká politická situace
Sweet Potato mě bába pod kořenem úplně minula, takže mě teď nejen potěšila, ale i konečně pobavila. Lajk jsem ji dala, paní rozumný.
baltik Když se někdo rozhodl, že se má špatně, nedá si to vymluvit. Protože nakonec - Bůhví, kdo si tuhle statistiku objednal, že
Urcite Fyjala, aby zfalsoval svoji drahotu!
Přišly volební lístky, nastal čas hledání zvláštních povolání kandidátů. Letos je to nuda, jen jeden výrobce dýmek, ale býval i kampanolog nebo cirkusovy umělec.
Mně dorazily až dneska, ale zato tam máme trojnásobného vítěze AZ- kvízu! (Ten člověk má i stránku na wikipedii a mě by strašně zajímalo, jestli si ji napsal sám
.)
Pardon my french :-)

andulka01 tomu jsem se včera smála asi čtvrt hodiny, to se fakt povedlo...
Kan sa priznám že mi do docvaklo až teraz ráno, večer som hľadala na fotke niečo iné. ![]()
Velmi doporučuji věnovat pozornost tomuto projektu. Je to inspirované skvělým britským podcastem Sky News, který vyšel v létě, tam "hráli" také bývalí ministři britské vlády.
Victoria Dík. O tomto počinu jsem neměla ponětí.
notna Je to zajímavé, jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet. Ta anglická verze veřejnosti opravdu vyjevila obrovské slabiny britské armády... třeba z pěti (nebo kolika) letadlových lodí jsou tři nefunkční... není třeba nákladně bombardovat letecké základny, stačí povraždit elitní piloty stíhaček a tak... Británie se nakonec musela uchýlit k úvahám o využití eskalace prostřednictvím jaderných zbraní... zůstala více méně osamocena, USA se stáhly. Jsem zvědavá jak to tvůrci pojmou u nás.
Pokud to nechcete poslouchat na webu, tak je to k dispozici v podcastových aplikacích v rámci podcastu Insider.
Samé známé notoriety, dnes to teda za čtení moc nestojí.
Jako vždycky přesný, začínám si hledat provaz a rozhlížet se po skobě ![]()
Jen nevím kde se sakra ty Burešovi voliči berou - asi jich je fakt mraky, těch Nihilistovejch seniorů... já jsem ale taky senior, navíc v mojí bublině jsem prakticky nejmladší, to jest znám hodně ještě starších - a tady taky pár členek zralýho věku funguje... no a nevím ani o jednom jediným, kdo (by), jako ještě příčetnej, Bureše volil.
Tak se to buď styděj přiznat nebo ve kterejch dírách se ti jeho voliči schovávaj?
Tyhle výpočty a prognózu na základě estébákovejch slibů by jim měl někdo zprostředkovat...
Notoriety... ale mělo by to vycházet (ve zkrácený a zjednodušený verzi) denně v tisku i televizi! ![]()
a tohle od Horáka je dobrý! to bych zavedla
barbucha Ty seš taky tragéd, věšet se kvůli Babišovi. ![]()
barbucha ja se nad tim zamyslela nedavno, kde se berou.. a z par prikladu z okoli jsem vyvodila teorii, ze cim je clovek starsi, slabne mu mozek a vraci se do mladi - znas to, plinky a kasicky;-)) no proste jako teenageri i seniori se stavaji na stara kolena takovym homogenim uskupenim, jak se stykaji mezi sebou a kolektivne blbnou. jako stane se to samozrejme az fakt kstaru, tebe se to netyka, ale co vis az budes 80+...
babicka takhle treba zacla chodit do kostela, byt cely zivot z toho mela srandu. ale v 90 ty zbyle kamosky chodily, tak chodila taky:-)
Já to jeho mečení už nesnesu!
Hele jestli už budu natolik senilní že budu ochotně stádovitě blbnout, tak už mi bude všechno jedno. Zatím by mě ale fakt zajímalo, kde se to množství bere. Dyk ani na těch mítinkách nemá moc narváno... ale všude se automaticky, a priori, jeho případnej úspěch zase přičítá těm seniorům. To jest že jich musí bejt většina! No a přece nežijou všichni v obecních pastouškách ve vyloučený lokalitě, máme tu i města, a i gramotný důchodce...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje