Aranel Oni snad nějaké zrušili, ale tihle tupci v čele ministerstev, to bude ještě výživný.
Aktuální česká politická situace
Aranel no taky mohl boris dostat to zdravotnictvi. V nasich kruzich se bude Vojtech vitat s ovacemi, realne to nebyl spatny ministr a pry je jeden z mal, ktery je ochotny naslouchat odbornikum a ma slusne vystupovani. No a to Finsko mu spis mohlo prospet. Mohlo byt mnohem mnohem hur. Bohuzel zbytek ministerstev to bude tragedie. Hlavne ti motoblbecci. A o tech SPD odbornicich nevim co si myslet. Jako asi lepsi nwz kdyby tam primo sedeli ti dezolati
Jos Jo, Vojtěch a Plaga jsou asi v poho, ale Klempíř? Turek?? MACINKA??!!
Jos Nepsalo se o Vojtěchovi, že sice se s ním velice dobře jednalo, každý odcházel spokojen, jak se domluvili rozumně, ale zpětně většinou nic neplatilo, protože to vetoval Babiš? Já si to aspoň takto pamatuju. Možná, že blbě, to je možný.
notna pamatujes si to dobre, Babis s nim jednal jak s onuci.
mirajo protože když AB zavelí, tak se poslouchá...
999 zrušili. Hospodářky: V nové vládě pak nevzniknou posty ministrů pro evropské záležitosti, legislativu a vědu, výzkum a inovace. „Myslím, že to jsou posty, které skutečně nepotřebujeme,“ řekl podle ČTK Babiš.
mirajo Já myslím, že jsi na to docela kápla, zrovna nedávno jsme v nějaké mezinárodní skupince debatovali o "žebříčku pocitu štěstí", že ty skandinávské země jsou vysoko...ale někdo mi tam vysvětlil, že ve Finsku je to proto, že lidé mají nízkou laťku. Že prostě pokud se vzbudí, je ucházející počasí, jsou střízliví a nenapadlo je Rusko, tak mají šťastný den. ![]()
Já doufám, že ty Babišovy zásahy byly tehdy hlavně kvůli covidu, třeba teď Vojtěcha nechá dýchat.
Garfie pokud se vzbudí, je ucházející počasí, jsou střízliví a nenapadlo je Rusko, tak mají šťastný den.
Ale to je parádní recept na štěstí!![]()
Garfie jojo, pamatuju si, jak Vojtech navrhoval nejaka omezeni a Babis ho seřval, ze lidi maji pravo uzit si Vanoce, a zrusil to, holt zas bylo pred nejakyma mistnima volbama cico. Vojtech pak rezignoval a nastoupil Arenberger.
Mne se Babis tim chovanim behem covidu strasne zprotivil, ten naprosto chaoticky zpusob rizeni, zlehcovani situace, chovani k ostatnim... a ty kecy "ridim stat jako firmu"- no zrejme mu Agrofert ridi odbornici, kteri to umi a neridi firmu jako stat.
Garfie
Zapomněla jsem na hejna komárů a mochniček!
notna ja si toho uprimne moc nemapatuju, ale ve FB uzavrene skupine lekaru ho jinak kriticzi lide docela chvali. Asi mas pravdu, ze babis dost zarizlY ale treba elektronicky recept neni vubec malo. Po nem prisli mnohem horsi. Osobne si myslim, ze on jako jednotlivec je schopny, ale je ve strasne strane. A neni to narcis, psychopat...to uz je poznat z vystupovani. To Finsko byl fajn post, kamaradka tam byla strasne spokojena.
Lamicka Na tohle téma...Strakatý a Michopulos![]()
Jos no prave, slusny mlady clovek, tak si s nim Babis vytiral.
Sweet Potato Už jde na kobereček k Babišovi. Ministerstvo něbudě![]()
Tak bych mu to přála šmejdovi namistrovanýmu, přijít o mandát v EP a pak jen sedět jako řadovej poslanec v PS![]()
Mags jen aby, on to prece nepsal ![]()
Na žádost Deníku N o vyjádření Turek poskytl krátké písemné stanovisko, v němž označil zveřejnění jeho starých příspěvků za snahu o diskreditaci.
Turek nařčení ale okomentoval na svém facebookovém profilu, kde opět tvrdí, že by se takto nikdy nevyjadřoval a že jde o snahu jej po volbách dehonestovat.
Kokoska A ta částka taky nesouhlasí.
Sweet PotatoNa to neni slov, jaky je tohle hnus. A Babiš ma najednou spoustu času. Stačí si o tom popovídat v pondělí.
Jos Do zdravotnictví vůbec nevidím. Je to jen můj dojem par let zpět.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my