Pokud(!) to vůbec Heydrich řekl, určitě to nemyslel pozitivně, ale řekla bych, že když to o tobě pronese nepritel, má to něco do sebe. ![]()
Já beru Hrabala.
Pokud(!) to vůbec Heydrich řekl, určitě to nemyslel pozitivně, ale řekla bych, že když to o tobě pronese nepritel, má to něco do sebe. ![]()
Já beru Hrabala.
Já jsem fakt zvědavá, jak to dopadne. Protože Babiš je zas potřebuje, aby ho nesundali při tom, až se bude hlasovat o jeho vydávání. Takže to není pro něj taková sranda, jak to vypadá. Že by to pustil sám, to si nemyslím, právě kvůli tomu. Kdyby mu to vydání nehrozilo, tak možná. Ale takhle? Nepřekombinoval to nějak?
Dost by me zajimalo, jestli by vladu s Turkem schvalil prezident.

Taky půjčujete kamarádům telefon v hospodě, aby za vás psali příspěvky?

Sweet PotatoJako taky mě to napadá!
Sweet Potato utrpěl vítězství ![]()

Já jsem fakt zvědavá, jak to dopadne. Protože Babiš je zas potřebuje, aby ho nesundali při tom, až se bude hlasovat o jeho vydávání. Takže to není pro něj taková sranda, jak to vypadá. Že by to pustil sám, to si nemyslím, právě kvůli tomu. Kdyby mu to vydání nehrozilo, tak možná. Ale takhle? Nepřekombinoval to nějak?
Chudák Babiš. Jestli tam Turka prosadí, všichni se mu vysmějou (a nejvíc motoristi) a nikdy ho už nikdo nebude brát vážně, natož aby se ho bál. Navíc ho s tím Pavel vyhodí...
Na druhou stranu pokud mu to zahraničí nedá, pomaže k soudu a kdovíjak tam dopadne.
Jedině snad že by Turka nějak uprosil, aby to sám (státotvorně!) vzdal. Ale jak? A proč by to ten kokot dělal?
barbucha no nemá to chlapec lehký. Že by se Turek vzdal ministerského postu, když už spadl z europoslance na poslance, tomu nevěřím ani omylem. No jsem zvědavá, nakoupila jsem si popcorn.
Že to bude sranda jsem tušila, ale že až taková... 
Včera mi chtěl švagr dovézt dvě přepravky jablek, ale musela jsem odmítnout, máme sklep plný sběratelských svícnů s hákenkrojcama.
dzizisketanemůžeš mi jich pár poslat? nereprezentuji český národ dostatečně. Žádám teď o to obcanstvi, tak mám trochu obavy, abych se správně integrovala. ![]()
Ma snad nekdo pocit, ze v politice jde o blaho statu a obcanu?
continuity :D:D:D:D
dzizisketaTo máš z práce? nebo jak jste se k tomu dostali a co s tím budete dělat?
dzizisketa Svícny si dej do obýváku. Se s něma můžeš fotit na fb. To ted už bude společensky přijatelné. A hned bude místo na jablka ![]()
Karja Ja myslela, ze je to vtip ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.