Aktuální česká politická situace
ZuNo hezky pěkně, to se to pak studuje a sází jeden titul za druhým;)
Černá kočka a vyzere to kdo? Pristi vlada, ktera zas bude hnusna, nehospodarna a zavini drahotu.
Kokoska pristi vlada a my.
Karja ale docela se hodí, že prvním místopředsedou byl zvolen Robert Králíček ![]()
ty dětský humory mě nikdy nepřejdou.
barbucha ano presne. Ja chapu ze predsednicvi snemovny je narocne, ale jsem jen blby volic a tohle neocenim dostatecne. Mohla delat neco exekutivnejsiho.
Hlavně že se Piráti tehdy zaklínali horem dolem, jak na pozici ministra sociálních věcí patří jedině a pouze Richterová, která se pro tu funkci doslova narodila! A tu máš čerte kropáč...
Pekarová do těch voleb taky tenkrát šla s jiným programem než sezením na křesle předsedy... s takovým plánem by se, řekla bych, moc daleko nedostala. Ne že by tam byla špatná, to v žádným případě, mě prostě jen štvou podvodníci - no jakej je rozdíl mezi takovou Richterovou a Babišem, kterej taky kvůli funkci slíbí voličům modrý z nebe?!
notna to se nám ta sbírečka pěkně rozšiřuje
ANO má personální krizi, dyť se tam točí furt ty profláknutý (ale absolutně loajální) ksichty, ostuda neostuda. hlavně že poslušně zvedaj pracku. A hlavně - nevydají AB k stíhání, to je jediný o co tu teď jde.
Zajímavý, jak to tomu soudu časově vyšlo, co? Taková náhoda, že to nestihli do voleb, to je ale pech!
![]()
Osobně vůbec nechápu ne tu drzost, se kterou přijel ten micinka v tom tanku na Hrad... u takový lůzy nic nepřekvapí. Ale to, že ho tam po takový provokaci vůbec pustili! Sedět tam já, nesměl by vůbec přes práh a eště bych ho přetáhla holí
Přijď, až se dokážeš chovat slušně a nevysírat - já ti dám životní prostředí, hňupe!
barbucha videla jsi to Macinkovo video, jak byl uplne namol? Co od nich cekat. A jesto to auto ani nebylo jeho..
barbucha Jos tady máte Turka v TV Bobo
To je taky nádhera. Nakonec se zjistí, ze blabolici stbak není to nejhorsi. A to si o Kellnerovi nemyslím nic hezkého.
https://x.com/ostravanda_/status/1976246484900483303?t=3CNYq_1-EQo-vWrGRqz4_w&s=19
Už se na to nemůže koukat ani prezident. ![]()

continuity hrichy mladi ve 30
. To je hrozny exemplar ceske odrudy MAGA.
A druhý MAGA exemplar, Bratříček/Tesárek ukončil činnost politického komentátora. Moje Guilty pleasure, vůbec nevím, co já nešťastná budu dělat.
continuity a pod článkem jeden hejt na Pavla vedle druhýho.
Kokoska ale vůbec ne. Kopírují to z Twitteru

continuity chceš odkaz na Seznam? Nechceš!
Ja anonymní diskuze vůbec nečtu.
continuity dobře děláš, je to k poblití. Já občas nakouknu, ale víc než stránku nedám, někdy ani to ne. A teda si říkám, že dík za rozumnýho prezidenta.
Kokoskajá úplně nevím jak by mě to mohlo obohatit.
Třeba idnes mělo diskuze docela brzo pod registraci a dokud jsem tam ještě chodila, tak se tam člověk občas něco dozvěděl. Ale seznam a novinky jsou žumpa odjakziva. To je ztráta času.
continuity obohatit určitě ne. Článek byl stejný jako to, co jsi sem dala ty, a zajímaly mě reakce. Není špatné vidět odezvu z různých stran.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my