Černá kočka ty musíš být tady od nás :-) nebo se totéž stalo ve více krajích.
Aktuální česká politická situace
Já teda ještě, když se vrátím k tomu "To jsme to Praze nandali" (dočítám) bych ještě ráda věděla, KOMU si vlastně myslej, že to nandávaj. Protože jak to počítám jen u nás v domě, je tu 18 bytů a z toho 4 partaje (včetně mě) čistokrevný pražáci. Všichni ostatní do Prahy přibyli takřka před nedávnem, resp. nejdéle z nepražáků jsou tu Srbové (12 let). ![]()
berush ZK, ale nedivila bych se kdyby to tak bylo i jinde
V Usteckem kraji je hejtman Brabec za Ano, ktery ale bydli ve strednich Cechach a krome toho je poslancem, za Jihocesky kraj
.
Edit: A je to ten samy Brabec, ktery byl ministrem ŽP a vehementne hazel vidle do vysetrovani otravy Becvy.
Černá kočka Bingo, obě víme, a evidentně to byl názor více voličů, že bylo potřeba mu od té námahy ulevit. Uvidíme, jak komunální volby.
Jooo, ten je dobrý! Pobavilo mně, s jakým údivem přijímá své nezvolení, jako by to, že ve sněmovně byl tři nebo čtyři období mu předplatilo znovuzvolení na zbytek života ![]()
Jos já právě kvůli tomu stan nakonec nevolila. Protože kromě té mladé studentky (jestli teda myslíš tu samou), tam byli všichni a všechny snad 50 nebo 55+. Nakonec jsem kroužkovala u pirátů a to tři ženy a jednoho mladšího muže. Ale upřímně jsem taky nečekala, že těch kroužků žen bude tolik.
A minule volby me jmenovite Richterova a Pekarova nastvaly, ze vylozene utekly pred odpovednou funkci.
Přesně! Já do tý doby kroužkovala tetiny jak vzteklá sufražetka, ale po tom, co předvedly tyhle dvě, který před volbama slibovaly hory i s horákama a jak ve službě národu vypustěj duši, aby pak daly přednost míň náročnejm funkcím v teplých křesílkách... to mě tak nasralo že už jsem nikdy žádnou neupřednostnila. Zvlášť na zubatou Richterovou mám od tý doby dost spadeno.
Nakonec pro mě za mě, jestli chce nějakej velebnej kmet zesnout ve sněmovně, jeho boj. Navíc kdo byl slušnej/chytrej/příčetnej v mládí, snad na to na starý kolena nezapomene. Gender boj nechť mi vleze na záda.
barbucha to je u Chladů v garáži? No tvl! Toho blicího smajlíka jsem ještě myslím nepoužila, ale tady by se hodil.
Ty to nechápeš. To je pravidelné setkání absolventů Oxfordu a skromné zařízení pochází ze zámku jednoho z přítomných gentlemanů. Za dveřmi čeká Charles II., který jim nese jejich tradiční čaj o páté.
.....a v úvodu setkání věnovali tichou vzpomínku jinému spoluabsolventovi Jonákovi.
Prostě my hoši, co spolu chodíme.
Chapu, ja si teda listky moc neprohlizela. Ve SPOLU jsem mela lidi, kterym jsem to hodila bez vycitek, treba druheho Okamuru
. No a mam rada i Pospisila pro jeho zapojeni v pravech zvirat, pro me osobne je to strasne dulezite tema, navic on je mensina taky. Hlavne aby tihle preskocili Bendu, bohuzel to nestacilo. Muz volil v LBC kraji a tam uz to byla spis smesice zastupitelu a zeny by se vybrat daly a krouzkovat v pohode (ale zase jsem je vubec neznala). A priznavam, ze casto koukam na tituly, karieru. Osobne si myslim ze snemovna nepotrebuje dalsi alibisticke lekare, podnikatele apod, ale spis ekonomy, pravniky, sociology... Ne teda Sevcikova typu
.
barbucha ano presne. Ja chapu ze predsednicvi snemovny je narocne, ale jsem jen blby volic a tohle neocenim dostatecne. Mohla delat neco exekutivnejsiho.
Jos já spolu nechtěla, takže jsem volila mezi stan a piráty. Ono je to teda tak trochu jedno, protože bylo jasný, že je to stan+piráti+spolu proti tomu zbytku
"Jak ti prcaj králíci?" ... Předsedkyní poslaneckého klubu ANO se stává Taťána Malá, držitelka VŠ diplomu v oboru rozmnožování králíků.
RoSa a vedi, ze penize se rozmnozujou jinak?
RoSa To není snad obor, ale to bude jen nějaká diplomka. Což bych řekla vlastně patří ještě k těm poměrně praktickým tématům;)
"Jak ti prcaj králíci?" ... Předsedkyní poslaneckého klubu ANO se stává Taťána Malá, držitelka VŠ diplomu v oboru rozmnožování králíků.
![]()
Rýchle
notna to se nám ta sbírečka pěkně rozšiřuje ![]()
ANO má personální krizi, dyť se tam točí furt ty profláknutý (ale absolutně loajální) ksichty, ostuda neostuda. hlavně že poslušně zvedaj pracku. A hlavně - nevydají AB k stíhání, to je jediný o co tu teď jde.
notna Cože a to obšlehla tu králičí nebo tu na právech? Obšlehnout rozmnožování králíků, to se snad ani nedá:D:D:D
Schillerova asi fakt hodla mnozit penize v ekonomice stejnym tempem jak kraliky. Uz mluvila o uprave zakona o rozpoctove odpovednosti a tvrdi, ze se vice musime zadluzit kvuli investicim, realne to chce rozhazet a ne proinvestovat, to uz jsme videli, vcetne te inflace 15%.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my