Hihihi

Hihihi

Dost trefné.
Škodolibě (tak ono co jiného nám taky zbývá) se těším, co se z toho vyvrbí do 3. listopadu (možná se i poperou
).
V nějakém vlákně psala 999, že si rezervuje místo v první řadě......už si tam taky nesu židli.
jerryjá jsem přesvedcena, že i kdyz by vládu nějak zlepil, tak to nevydrží dále než dva roky.
Babiš není žádný diplomat, aby to udržel pohromadě a řvát na Okamura s Turkem asi nebude úplně fungovat. ![]()
To divadlo bude něco stát, tak si to představení alespoň užiju.
Já bych jim dala maximálně rok.
Souhlasím, že Burešovo řvaní na tyhle vejlupky neplatí. A Bureš je na direktivní řízení a řev zvyklý - a tady narazí.
barbucha videla jsi to Macinkovo video, jak byl uplne namol? Co od nich cekat. A jesto to auto ani nebylo jeho..
Naštěstí neviděla. Ožralejch křupanů potkáš na ulici dost i bez něj, to stačí. Auto si půjčit prostě musel, to víš, první dojem je první dojem!
Ani ten Turek u Bobo nijak zvlášť nepřekvapil. To bude legrace na rautu s velvyslanci, až jim ten distingovaný gentleman namlátí talířem špaget...
To bude legrace na rautu s velvyslanci, až jim ten distingovaný gentleman namlátí talířem špaget...
Ještě budeme vzpomínat na Lihošův vybraný a vybroušený diplomata hodný slovník![]()
Jo, moh by si ho Turek vzít jako poradce ve věcech protokolu a ceremonií, takovýho druhýho Gutha-Jarkovskýho!
continuity To je Muzeum ![]()
Jinak mi fakt nevadí, že jsi přišla o guilty pleasure. Bratříček byl teď nechutnej.
Aranel tak si ho vždy můžeš zablokovat.
On je podle mně mentální rekreant, který si o sobě myslí, kdovijak není chytrej.
Myslím si, že dlouho zticha nevydrží.

continuity dno je nekonecny
Mně se chce z toho už fakt brečet, tohle je prostě zlej sen....neni no, je to zlá realita![]()
stes Souhlasím s tebou. Pro me dvoj nasob. Jstem stará ženská a tomhle marastu umřu.
Asi nejblíže pravdě bude výrok Petra Macinky. „Za Filipa Turka se postavili lidé z židovské obce, kteří říkají, že Filip Turek určitě není žádný neonacista, že je maximálně debil.“
No, přiznám se, že mě to rozesmálo.
Mám takový jakoby nesmělý pocit, jestli on ten ten Babiš neutrpěl tak trochu Pyrrhovo vítězství ...
berush to jsem psala už v sobotu v pět ![]()
Zatím se to vyvíjí přesně podle předpokladů.
continuity přehlédla jsem ... a z celého svého upřímného srdce mu to přeji
Včera byl na ČT24 ekonom Ševčík za SPD. Na pár otázek byl úplně mimo a říkal nevím. Vypadalo to, jak kdyby od voleb nečetl, neviděl zprávy. Pak tam vykládal, jak SPD sníží schodek rozpočtu o několik miliard. Už toho na příští rok. Tak to chci vidět ![]()
Tak prý SPD 3 ministerstva a předsedu poslanecké sněmovny, Motoristé 4 ministerstva!!!
999 Normálně se místo slibovanýho šetření generujou ministerstva, aby autíčkářům vyhověl ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.