Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline 999
19734 příspěvků moje polička 11. října 2025 12:01

mirajo Tohle je úplně přesný :-). Přesně tenhle postoj, jakej má Michopulos jsem si na ty čtyři roky nařídila. Popcorn a první řadu :-).

Offline Řvousenka
1025 příspěvků moje polička 11. října 2025 15:24

notna Mně se na tom líbí, jak se v té budoucí partě všichni vzájemně drží pod krkem, on taky Andrej asi nebude rád, když mu Fíla v pondělí řekne, že to hlasování o vydání nebude zas tak úplně jasný

Offline OliveOyl
1961 příspěvků moje polička 11. října 2025 15:47

Řvousenka já si myslím, že Babiš je úplně jinej hráč než ten zbytek ansámblu. A že se ta informace neobjevila ve správný čas náhodu. Teď se budou všichni bát, co na ně má a může vytáhnout, a budou vyšlapovat. 
Ale doufám, že je moje konspirace mimo, a že mu ten pytel blech ještě pár pernejch chvilek přinese :D

Offline Lenka22
2629 příspěvků moje polička 11. října 2025 15:52

OliveOyl hele, možný to je. On má přece na každýho něco...

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 11. října 2025 16:06

Lenka22 aspon telefon :)

Offline Řvousenka
1025 příspěvků moje polička 11. října 2025 16:12

OliveOyl Já si taky myslím, že na Turka je složka od té doby, kdy se začal objevovat v politice Ale taky si dovedu představit, že táta Chlad asi na Andreje z divokých devadesátek bude hodně věcí vědět. No bude bžunda ještě.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 11. října 2025 17:32

OliveOyl jj, takhle konspirace me taky napadla :))

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 11. října 2025 17:33
Reakce na 999:

mirajo Tohle je úplně přesný :-). Přesně tenhle postoj, jakej má Michopulos jsem si na ty čtyři roky nařídila. Popcorn a první řadu :-).

jinak se to ani neda... 

Offline Jitka77
1919 příspěvků moje polička 11. října 2025 17:57

Osobně vidím jistou naději pro léta příští v tom, že spolupráce s ANO zatím snad každého rozložila a zlikvidovala. Pamatujete třeba na tu stranu, jak jen se jmenovala... ČSSD? Dva zápory někdy mohou vygenerovat klad nejen v jazyce, padouchové se vybijí navzájem... (Napadá mě krásná scénka z adaptace Psa Baskervillského v Dlouhé, představení mělo podtitul Pozor, zlý pes, ale záznam není k dohledání.)

Navíc mám dojem, že prezident postupuje stran jmenování vlády velmi korektně, ale dosti pevně. Nepletla bych si zde zdvořilost se slabostí - což asi padouchy též řádně mate.

Offline Muslik
564 příspěvků moje polička 11. října 2025 18:46
Offline bram
4111 příspěvků moje polička 11. října 2025 20:07

Propadala jsem trudnomyslnosti, ale asi půjdu s popcornem do první řady za 999  :)

Online Sweet Potato
40178 příspěvků moje polička 11. října 2025 20:12
Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 11. října 2025 20:16

Jitka77 no, kdyz ctu a slysim, jak nam malujou tu ruzovou budoucnost, vsem se prida, dane se snizi, dostavi se spousta silnic, zeleznice se vylepsi, pritom se bude snizovat deficit rozpoctu.. tak se mi taky vybavuje scenka. A sice ta z Dobre placene prochazky, kde Šlitr zpiva "Budes se mit jako v raaaaji" a Pilarka na to "Nahá mezi dobytkem!"

Offline Černá kočka
1753 příspěvků moje polička 11. října 2025 21:24

Kokoska tak nějak to bude.

Jinak já asi místo první řady a popcornu začnu víc pilovat jógu a udělám pořádek ve skříních, možná i na pletení se dám a snad se dožiju se zdravým rozumem jara. Jsem se totiž včera přistihla, že po tom panoptiku Babiš-Moto-SPD-Schillerová mi začal připadat jako docela schopný a normální budoucí ministr sociálních věcí Juchelka, když jsem ho slyšela mluvit v TV. Ještě minulý týden bych nic takového nenapsala, ta optika jak člověk hodnotí a vnímá věci se mi posunula velmi rychle směrem, kterým nechci.

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 11. října 2025 21:32

Černá kočka myslis toho, kteryho Babis po prezidentsky volbe ani neznal jmenem?

Offline Černá kočka
1753 příspěvků moje polička 11. října 2025 21:33

Kokoska Ano, toho,

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 11. října 2025 21:38

Černá kočka taky me nedavno prekvapil, ze mluvil celkem k veci, nevostouzel Fialu a ten cely rod a nevalily se z nej takovy ty nabubrely fraze. Ale teda musi mit zaludek, takhle verne stat pri svem panovi.

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 11. října 2025 21:45

Co co co co co to je?!

"Zkuste napsat Macinkovi, možná ho ukecáte. Já jsem to nedal."

Ne-u-vě-ři-tel-ný! Někdo neposlech Andreje? Naopak s ním mává?! Hrňte sem ten popcorn, a presto!

(akorát drobná chyba tkví v tristní skutečnosti, že se ta taškařice týká nás)

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 11. října 2025 22:11

barbucha asi se mu rozlezelo, ze takovyhle odbojare ve vlade nechce. 

Kňu kňu, Babis vzdycky prohlasoval, ze s SPD nikdy, a ted ho ten zlej Fiala k tomu donutil! Kampáň! 

Ze stejneho clanku

Do vlády s SPD a Motoristy jde podle Babiše hnutí ANO proto, že „pětikoalice pokračuje v té nenávistné a lživé kampani.“

Offline Karja
44522 příspěvků moje polička 11. října 2025 22:35

Kokoska A ten bilej ručník...možná ho hodi do ringu? Jakože je konec?

Jak jsem veselá, tak tady mi smích přechází, to nevidím vůbec na popcorn, jakože ministr zahraničí teda silnej rasista jo a ještě debil (tam bych to viděla spíš na tuto kombinaci, dosud v tom nebylo v nekterych kruzich jasno) do toho se připomněla Alena, co neumí ani anglicky ani pocitat, motoristi, co nevěří na negativni vliv člověka na životni prostředí na MŽP...Jako to je silná káva, 4 roky v prdeli. I na divadle by člověk takovouto komedii nekousnul..