Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Lilly_Ku
4509 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 11:18

viktorka_od splavu ha, to je fakt.

musim rict, ze se v realite, kde se stira rozdil mezi realnym denim a satirou, necitim uplne pohodlne.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 11:21

viktorka_od splavu Lilly_Ku Tak asi fejk no

Online viktorka_od splavu
49195 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 11:25

Mutziputzi 

Lilly_Ku presne.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 11:44

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 11:45

domenica to je něco tak hnusného, ať už tomu sama věří nebo ne... 

Offline barbucha blogger
35637 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 12:42

domenica 

Dobrej ponor! 

Ale vesele se bavím u reakcí, kde není nouze o dobré rady typu: Kotva rozhodně. Řetěz kolem krku a hodit do vody!

Offline brrr
12303 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 12:52

domenica Ježkovo oko

Offline Maedel
7 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 12:52
Reakce na Mutziputzi:

Maedel A co ten gay a ústavní soudce?

​Tragický výrok. Dívala jsem se na část toho videa, slyšela jeho vysvětlování... No velmi lehce mohl říct, že ústavním soudcem by jmenoval někoho, kdo svým postojem a přesvědčením uznává ústavu a ústavní pořádek a chce chránit soulad zákonů s ním. A tedy by nejmenoval nikoho, kdo se snaží o významné změny právního řádu, že to přísluší politikům a potažmo parlamentu jako moci zákonodárné a ne moci soudní. Což se pak snažil nějak vysvětlovat. Ale začít mluvit o gayích a pedofilech je prostě hloupost. A zjevně ho to v mojí sociální bublině bude stát dost hlasů.

Prostě ale stejně budu stokrát radši volit jeho jako někoho, kdo má vlastní názory, které se v 99 % z toho, co jsem slyšela, shodují s mými, než Drahoše, který na mě čím dál víc působí jako životní sběrač funkcí, který je schopný odprezentovat akceptovatelný názor na cokoliv, ale o jakémkoliv zápalu pro věc/téma mě nepřesvědčuje.

20970 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 13:01

Maedel No tak že by měl takhle přednášet o tom co je rozumnýmu člověku jasný, byl by z něj solidní uspávač, ad ta navrhovaná definice Jel prostě na populistickou notu v katolickym prostředí a bohužel pro něj se to dostalo ven, blbost na druhou.

Drahoš není sběrač funkcí, nemá charisma a nemá nijak zajímavé zapamatovatelné názory, celej jeho problém. V mých očích jsou na tom s Fischerem úplně stejně. 

Offline Maedel
7 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 13:10
Reakce na Mutziputzi:

Maedel No tak že by měl takhle přednášet o tom co je rozumnýmu člověku jasný, byl by z něj solidní uspávač, ad ta navrhovaná definice Jel prostě na populistickou notu v katolickym prostředí a bohužel pro něj se to dostalo ven, blbost na druhou.

Drahoš není sběrač funkcí, nemá charisma a nemá nijak zajímavé zapamatovatelné názory, celej jeho problém. V mých očích jsou na tom s Fischerem úplně stejně. 

​Tak to radši nikdy nebudu kandidovat, byla bych uspávač:-)

Rozdíl v hloubce a strukturovanosti názorů, charizmatu a elánu mezi F a D vnímám. Končím agitku.

20970 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 13:12

Maedel No, myslim, že agitka byla neúspěšná, stejně jako ta moje tady

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 13:16

ono je blbé, že to fischer pak s tím jmenováním ústavních soudců nezvládl ani v dvtv, dost se do toho zamotal a byl mimo, což je divné, protože měl dost času, aby vymyslel, jak to smysluplně vysvětlí. drahoše za sběrače funkcí nepovažuju, myslím, že je to schopný člověk, charisma moc nemá, to je fakt, už se to tu řešilo, je to škoda, ale jsou i horší věci... 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 13:17
Reakce na Maedel:

Rozdíl v hloubce a strukturovanosti názorů, charizmatu a elánu mezi F a D vnímám. 

​I já. Mám ho mezi svými kandidáty v užším výběru.

Drahoš je zajisté chytrý a vzdělaný pán, působící důstojně, když ne charismaticky, který mě ale v poslední době znervózňuje svými často nejistými, opatrnými odpověďmi. Tím spíš myslím s obavou na to, že když by postoupil se Zemanem do druhého kola, jak by asi tak vypadaly případné duely tohoto slušného a mediálně neprotřelého pána s drsným mistrem podpásovek a lží? 

20970 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 13:25

domenica No jo, škoda že už v Rudný o něm spolu s Hilšerem nikdy neslyšeli

49195 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 14:07

domenica no přesně, jak ho vidím tak mám pocit že má osinu v zadku

49195 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 14:16
Reakce na domenica:

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 14:19

Maedel Já už jsem se taky definitivně rozhodla pro Fischera, i bez agitky, kterou ale oceňuju, já už na politický debaty nemám sílu a pomalu se bojím i otvírat fejsbuky, aby mě to moc nerozčililo. :)

Ten kec byl fakt trapas, zamrzelo mě to, ale furt je v mých očích prostě někdo, kdo udělal chybu a ne rovnou homofob a diskriminující nenávistník, na sítích a tím otevřeným dopisem to podle mě pak zmáknul vcelku slušně. DVTV rozhovor je otřesnej celej, mít k dispozici jen ten a nic jinýho tak asi Fischera spíš nevolím, ale trochu z toho mám sklon vinit i Veselovskýho, páč se mi zdá, že takhle prapodivně vedl vícero rozhovorů s kandidátama co si pamatuju, to motání se kolem jedné dvou otázek celých dvacet nebo kolik minut, nekonečná ždímačka jednoho tématu místo představení člověka v co nejširším záběru, aby z toho volič něco měl...

20970 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 14:30

Karoleena Jako jo, odpustíme, jasný buď je homofob nebo populista nebo obojí, každej máme něco, ale prosim tě co je teda Fischerův leitmotiv v kampani, názor ňákej, utkvělo ti něco? Nebo stačí že je slušnej a spojuje?

Offline Maedel
7 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 14:35
Reakce na Karoleena:

Ten kec byl fakt trapas, zamrzelo mě to, ale furt je v mých očích prostě někdo, kdo udělal chybu a ne rovnou homofob a diskriminující nenávistník, na sítích a tím otevřeným dopisem to podle mě pak zmáknul vcelku slušně. DVTV rozhovor je otřesnej celej, mít k dispozici jen ten a nic jinýho tak asi Fischera spíš nevolím, ale trochu z toho mám sklon vinit i Veselovskýho, páč se mi zdá, že takhle prapodivně vedl vícero rozhovorů s kandidátama co si pamatuju, to motání se kolem jedné dvou otázek celých dvacet nebo kolik minut, nekonečná ždímačka jednoho tématu místo představení člověka v co nejširším záběru, aby z toho volič něco měl...

Absolutní souhlas:-) 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 14:41

Maedel my jsme doma chteli puvodne volit hlavou Drahose, ale postupne jsme se rozhodli pro Fischera. A kolem sebe mam takovych pripadu vic :)