viktorka_od splavu ha, to je fakt.
musim rict, ze se v realite, kde se stira rozdil mezi realnym denim a satirou, necitim uplne pohodlne.
viktorka_od splavu ha, to je fakt.
musim rict, ze se v realite, kde se stira rozdil mezi realnym denim a satirou, necitim uplne pohodlne.
viktorka_od splavu Lilly_Ku Tak asi fejk no![]()

Lilly_Ku presne.
![]()

domenica to je něco tak hnusného, ať už tomu sama věří nebo ne...
Dobrej ponor! ![]()
Ale vesele se bavím u reakcí, kde není nouze o dobré rady typu: Kotva rozhodně. Řetěz kolem krku a hodit do vody!
![]()
domenica Ježkovo oko ![]()
Maedel A co ten gay a ústavní soudce?
Tragický výrok. Dívala jsem se na část toho videa, slyšela jeho vysvětlování... No velmi lehce mohl říct, že ústavním soudcem by jmenoval někoho, kdo svým postojem a přesvědčením uznává ústavu a ústavní pořádek a chce chránit soulad zákonů s ním. A tedy by nejmenoval nikoho, kdo se snaží o významné změny právního řádu, že to přísluší politikům a potažmo parlamentu jako moci zákonodárné a ne moci soudní. Což se pak snažil nějak vysvětlovat. Ale začít mluvit o gayích a pedofilech je prostě hloupost. A zjevně ho to v mojí sociální bublině bude stát dost hlasů.
Prostě ale stejně budu stokrát radši volit jeho jako někoho, kdo má vlastní názory, které se v 99 % z toho, co jsem slyšela, shodují s mými, než Drahoše, který na mě čím dál víc působí jako životní sběrač funkcí, který je schopný odprezentovat akceptovatelný názor na cokoliv, ale o jakémkoliv zápalu pro věc/téma mě nepřesvědčuje.
Maedel No tak že by měl takhle přednášet o tom co je rozumnýmu člověku jasný, byl by z něj solidní uspávač, ad ta navrhovaná definice
Jel prostě na populistickou notu v katolickym prostředí a bohužel pro něj se to dostalo ven, blbost na druhou.
Drahoš není sběrač funkcí, nemá charisma a nemá nijak zajímavé zapamatovatelné názory, celej jeho problém. V mých očích jsou na tom s Fischerem úplně stejně.
Maedel No tak že by měl takhle přednášet o tom co je rozumnýmu člověku jasný, byl by z něj solidní uspávač, ad ta navrhovaná definice
Jel prostě na populistickou notu v katolickym prostředí a bohužel pro něj se to dostalo ven, blbost na druhou.
Drahoš není sběrač funkcí, nemá charisma a nemá nijak zajímavé zapamatovatelné názory, celej jeho problém. V mých očích jsou na tom s Fischerem úplně stejně.
Tak to radši nikdy nebudu kandidovat, byla bych uspávač:-)
Rozdíl v hloubce a strukturovanosti názorů, charizmatu a elánu mezi F a D vnímám. Končím agitku.
Maedel No, myslim, že agitka byla neúspěšná, stejně jako ta moje tady![]()
ono je blbé, že to fischer pak s tím jmenováním ústavních soudců nezvládl ani v dvtv, dost se do toho zamotal a byl mimo, což je divné, protože měl dost času, aby vymyslel, jak to smysluplně vysvětlí. drahoše za sběrače funkcí nepovažuju, myslím, že je to schopný člověk, charisma moc nemá, to je fakt, už se to tu řešilo, je to škoda, ale jsou i horší věci...
Rozdíl v hloubce a strukturovanosti názorů, charizmatu a elánu mezi F a D vnímám.
I já. Mám ho mezi svými kandidáty v užším výběru.
Drahoš je zajisté chytrý a vzdělaný pán, působící důstojně, když ne charismaticky, který mě ale v poslední době znervózňuje svými často nejistými, opatrnými odpověďmi. Tím spíš myslím s obavou na to, že když by postoupil se Zemanem do druhého kola, jak by asi tak vypadaly případné duely tohoto slušného a mediálně neprotřelého pána s drsným mistrem podpásovek a lží?
domenica No jo, škoda že už v Rudný o něm spolu s Hilšerem nikdy neslyšeli![]()
domenica no přesně, jak ho vidím tak mám pocit že má osinu v zadku
Maedel Já už jsem se taky definitivně rozhodla pro Fischera, i bez agitky, kterou ale oceňuju, já už na politický debaty nemám sílu a pomalu se bojím i otvírat fejsbuky, aby mě to moc nerozčililo. :)
Ten kec byl fakt trapas, zamrzelo mě to, ale furt je v mých očích prostě někdo, kdo udělal chybu a ne rovnou homofob a diskriminující nenávistník, na sítích a tím otevřeným dopisem to podle mě pak zmáknul vcelku slušně. DVTV rozhovor je otřesnej celej, mít k dispozici jen ten a nic jinýho tak asi Fischera spíš nevolím, ale trochu z toho mám sklon vinit i Veselovskýho, páč se mi zdá, že takhle prapodivně vedl vícero rozhovorů s kandidátama co si pamatuju, to motání se kolem jedné dvou otázek celých dvacet nebo kolik minut, nekonečná ždímačka jednoho tématu místo představení člověka v co nejširším záběru, aby z toho volič něco měl...
Karoleena Jako jo, odpustíme, jasný buď je homofob nebo populista nebo obojí, každej máme něco, ale prosim tě co je teda Fischerův leitmotiv v kampani, názor ňákej, utkvělo ti něco? Nebo stačí že je slušnej a spojuje?
Ten kec byl fakt trapas, zamrzelo mě to, ale furt je v mých očích prostě někdo, kdo udělal chybu a ne rovnou homofob a diskriminující nenávistník, na sítích a tím otevřeným dopisem to podle mě pak zmáknul vcelku slušně. DVTV rozhovor je otřesnej celej, mít k dispozici jen ten a nic jinýho tak asi Fischera spíš nevolím, ale trochu z toho mám sklon vinit i Veselovskýho, páč se mi zdá, že takhle prapodivně vedl vícero rozhovorů s kandidátama co si pamatuju, to motání se kolem jedné dvou otázek celých dvacet nebo kolik minut, nekonečná ždímačka jednoho tématu místo představení člověka v co nejširším záběru, aby z toho volič něco měl...
Absolutní souhlas:-)
Maedel my jsme doma chteli puvodne volit hlavou Drahose, ale postupne jsme se rozhodli pro Fischera. A kolem sebe mam takovych pripadu vic :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.