Nejradši bych volila Talmanovou.
Taky
Já vám teda nevim, ten Topolánek... jako první vtip dobrý, druhej ještě taky, u lahví už mi to začlo připadat poněkud zbytečný. Ovšem Hilšerův trpaslík to vzápětí celý trumfnul.
Na Horáčkovi mě co do jeho projevu stabilně vytáčí ta teatrálnost, jak má pořád to starostlivě svraštělý čelíčko a tváří se, jak kdyby měl v příštích pěti minutách spasit celej svět, názorově se s ním ale úplně nemíjím a jako prezidenta bych ho nejspíš v klidu přežila.
Fischer na mě osobně teda udělal standardně dobrej dojem, nějakou vyhýbavost nebo nejednoznačnost v odpovědích jsem vůbec nezaznamenala, naopak mi přijde ve svým vyjadřování velmi přesnej, docela mě překvapuje, že tady tu vyhýbavost zmiňujete, si snad tu debatu pustím ještě teď ke kafi znova... ale pasáže s Hannigem tentokrát přeskakuju, na to už nemám nervy! :D
Topolánek je z nich jedinej uvěřitelnej, jsem přesvědčená že v chování naprosto transparentní a rovnej, ne lidovej, ale lidskej, jako jedinej má fakt esprit, někomu jeho vtipy můžou přijít nadbytečný, ale to snad neni charakterová vada, nepřehrává, nevypouští názory ze kterejch se pak musí vykrucovat, že udělal chyby uznal, vypadá výborně, já už nevim co víc chcete, howgh.
v podstate mi z te debaty vyvstala otazka, jestli vlastne nas prezident, v te pozici, kterou v ramci nasi republiky ma, ma mit vlastne silny vlastni nazor, jestli ono to nakonec neni na skodu, jestli by nemel jen reprezentovat dohodnutou, sladenou politiku nasi vlady a republiky (ted myslim hlavne navenek)
Ja mám trochu zábrany do tejto diskusie vstupovať, keďže ide o Vašu politiku a nie o našu, ale tu by som si dovolila napísať svoju skúsenosť, že áno, prezident má pomerne málo právomocí (v oboch našich systémoch) a áno, mal by byť schopný miesto boja vyjsť s plus-mínus celou politickou scénou a reprezentovať štát ako celok, ale...
....ale u nás nakoniec veľmi často v kľúčovej chvíli pomohol silný názor prezidenta na niečo. Konieckoncov, preto u nás teraz taký silný boj vlády proti tomu nášmu súčasnému, hoci v podstate právomoci prakticky žiadne, preto Mečiar (prekvapený, že jeho vlastná bábka sa odrazu nenechá ťahať za špagátiky) siahol k takým mafiánskym metódam, ako únos prezidentovho syna a následne vražda svedka.
No a keď si spomenieme na spoločnú históriu, tak ani Masaryk, ani Havel neboli bábiky bez názoru na ukazovanie.
Obávám se, že Topolánek je pro nejvíc lidí nevolitelný (kromě Zemana, samozřejmě), takže by třeba ve druhém kole nešli k volbám. Zároveň je to asi jediný kandidát, který může nějaké hlasy sebrat přímo Zemanovi. Ale další proti - nastolil by nepříjemnou tradici bývalých premiérů, kteří se na pár let někam odklidí a pak se stanou prezidentem (koho tam máme dál - Paroubek, nakonec i Babiš) ![]()
Tak tohle nasadilo letošním volbám korunu! ![]()
Garfie Dobře
!
Garfie Nemuze pak Zeman zpochybnit vysledky voleb? ![]()
Jdu volit. Po včerejší tv debatě a probdělé noci ještě doposlechnu debatu na Radiožurnálu, ale už mám vybráno.
Bože stůj při nás, ať máme v roce stého výročí založení republiky prezidenta, který je této funkce hodnen.
Strasnejch lidi tady u nas, jsem zvedava na ucast!
Mutziputzi U nás byly taky davy...
Nebýt Topolánkovy minulosti, volím dle prezidentských debat jeho. Jasný a zdravě sebevědomý projev, rozumné názory, zkušenosti z politiky a v neposlední řadě je to pěkný chlap, má charisma. Jenže když vidím, že v mém okolí je pro spoustu lidí právě kvůli té nepříliš povedené minulosti nepřijatelný a chci zvolit hned v prvním kole někoho, kdo to Zemanovi nandá, volím Drahoše.

Jak ji kleceli na hlave, boze proc ten dedek netahne do hajzlu???!!!
domenica Co to je?![]()
Edit: už to vidím, uf.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.