![]()
![]()
![]()
Aktuální česká politická situace
Korsičanka to už podali, policie potvrdila, že to přijala.
zas ty stránky zlobí...
Kokoska jo, jenže Babišovi je to úplně jedno, v tomhle terénu se tak pohodlně krade, odklání, schvalujou dotace agrobaronům, schvalujou zákony bez připomínkového řízení...
A podání TO na Macinku je pro něj terno - teď se budou pod krkem držet všichni tři navzájem
Korsičanka to už podali, policie potvrdila, že to přijala.
![]()
Nemoh by prezident toho podvraťáka odvolat? Jako legálně - vydírání, vyhrožování... to přece neni normální.
barbucha KÉŽ BY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WTF???
„Macinkova slova jsou nešťastná,“ sdělil ČTK Babiš. „Byla to soukromá komunikace s prezidentovým poradcem, určitě tedy nejde o vydírání,“ uvedl premiér.
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-mala-z-ano-zkritizovala-macinku-i-pavla-40559724
andulka01 zrovna jsem to cetla. Nic jinyho jsem necekala. Na tohle ted budou hrat, ze je to soukroma koresponcence s Kolarem, ze o nic nejde. Jdu blejt, velebnosti.

Kokoskato že je to soukromá korespondence n má na to, jestli je to vydírání žádný vliv. Vydírání je z podstaty věci soukromé.
Já dost žasnu, že tohle byl Macinka schopen napsat. To je absolutní arogance fakt doufám. Že na to dojede.
Korsičanka tvoje - u nás ustálené - OČ mě pobavilo! ![]()
RoSa Bohužel nejsem přesvědčená o tom, že se hlasováním o nevydání něco výrazně změní... Bureš bude potřebovat hlasovací většinu pro ostatní svoje úlety... ![]()
continuity Malá rikala neco, ze to prezident nemel zverejnovat. To verim, ze by se jim hodilo, i Babis se tvari, ze nejlip zamest to pod koberec. Ne, vazne, ono vzdycky muze byt hur, neuveritelny.
Pan prezident všechny mé návrhy... NASSSSrat!
Mě to děsí, já se tomu nemůžu smát. Bojím se budoucnosti.
To čekali že se prezident strachy rozpláče a tu sms smaže? Nebo že mu ji Kolář nepřepošle a radši ji smaže on a budou oba mlčet? Já jsem fakt v šoku, čím tyhle nuly myslej ![]()
Samozřejmě Micina je ještě ke všemu takovej zbabělec, že se neodvážil oslovit Pavla přímo...

Já mimochodem už jen čekám, kdo zvolá demonstraci a na kdy, abych se začala oblékat.
continuity Milion chvilek něco připravuje
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje