Aktuální česká politická situace
Tak to by bylo
Jdeme holky, že jo!
Já sedím u tv jak přilepená a nemůžu dočkat,až se vysloví mekta. Zatím teda nemá koule vylézt.
Samara demonstraci síly? ![]()
barbucha někdy v únoru má být to hlasování, jestli to neodsunou. Myslím, že se možná motorky budou snažit to oddálit, do té doby maj Bureše v hrsti.
Torrah To je hezke, ale motoriste byli proste zvoleni a jsou v parlamentu legitimne. Skutecne tam patri a musi se predvest. Stejne tak si mohou ukrajinci rozvinout vlajku, kde chteji. Obe musime akceptovat prava tech druhych.
Torrah tím oddalováním jsem si zcela jistá, bude to šílaná jízda, snad teď je trochu vybrzdí TO na Macinku - bratři v trestu ![]()
andulka01 Z TO se policajti museli potrhat smichy. Smsky jsem cetla a jsou nabubrele, arogantni a smesne. Ale nejsou nebezpecne. Mne teda mnohem vic desi, ze timhle se byvaly vysoky cinitel NATO a vojak se necha vydesit natolik, ze bezi na polici a do novin. Kazda zenska na socialce zazila vyhruzky horsi a nebezpecnejsi a musi se s tim poprat.
... teda mnohem vic desi, ze timhle se byvaly vysoky cinitel NATO a vojak se necha vydesit natolik, ze bezi na polici a do novin. ...
eee? Tohle jste si vyprojektovala na základě čeho? Pokud někdo sdělí, že se hovado Macinka chová opravdu jako hovado, tak za tím vidíte vyděšeného vysokého činitele NATO ![]()
Samara kdyby se prezident vydesil, tak by spis misto zverejneni Macinkovych drzosti oznamil, ze si pozve Turka jeste k jednomu rozhovoru a pak by ho jmenoval.
Samara Tobě nepřijde nebezpečné, že osobní antipatie se prolnou do zahraniční a bezpečnostní politiky státu? Že 6% stranička rozhoduje o všech a její vrcholný představitel vypisuje po nocích výhrůžky? Prezident fakt není "každá ženská na sociálce" (nehledě na to, že i ty ženský na sociálce mají právo běžet na policii i do novin).
prďola ano vidim, protoze vydeseny je. Jinak by nad tim mavl rukou. Pokud ma nekdo strach z Micinky, tak mi prijde jeste srandovnejsi nez motoristi.
Samara vidím to jinak - Macinka tak dlouho provokoval, až prezidenta zcela zaslouženě vrcholně nasral. A nasranej voják NATO jedná, nemávne nad tím rukou.
andulka01 Souhlasim, ze prezident by mel vydrzet vic, nez bezna urednice. Tenhle to nevydrzel. Zahranicni politika statu se musi zmenit, pokud volby vyhral jiny nazorovy proud, tu neutvari jen motoriste. Zeman nakonec toho Lipavskeho jmenoval, ne?
Hele nebyla by to velká legrace, kdyby ho - dlouholetýho činovníka se zásluhama - pozvali jako čestnýho hosta? Micina by se posral
V telce byl Cyril Svoboda a říkal, že prezident nemusí mít pro účast na summitu žádné zmocnění.
Dále jsem zachytila zprávu z hradu, že je to otázka dohody prezident/premiér a už byli preddomluveni s Babišem, že tam přijede Pavel.
Jako nejhorší pat teď vidím to, že Macinka to nejak ustojí, ale Pavel normálně pojede.
Ale musíme do ulic, aby to dopadlo líp, těch pruseru je víc, KPŘ seškrtání rozpocet, na schůzky nechodej, tohle je poslední kapka. Alespoň je to třeba přinutí chovat se o chlup líp.
S vyděračem se bojovat nedá jinak, než vydírání zveřejnit. To je přesně to, co vyděrač vůbec nepotřebuje.
A Babiš je Srabiš....a bude jím minimálně do doby hlasování o vydání (přesneji "nevydání").
Samara A máte nějaké vysvětlení pro to, proč jako "vyděšený" člověk nepřijal možnost ustoupit na Micinkův nátlak a neustoupil mu? Vždyť by měl pokoj ne? ... jeho poradci by mu určitě pomohli s nějakou důvěryhodnou argumentací a měl by to s minimem úsilí win-win a klídek.
Chápu ale, že vy byste v něm toho vyděšeného člověka moc ráda viděla... ![]()
Babis je stejne "muz na svem miste". S Turkem uz me neotravujte, delal jsem, co jsem mohl, uz o nem nechci slyset, musim makat. S Ukrajinou me uz neotravujte, nemuze se vsechno tocit kolem Ukrajiny, my musime makat. Dansko jednoznacne nepodporime, az co reknou ostatni a az jak to uvidim na tom globusu. Letadla neprodame, mame malo, jak s Trumpovou Radou musime podle ostatnich, pockame na postoj spojencu... Macinku a Pavla pozvu, at si to vyrikaji mezi sebou.
Jo jasně. Generál, předseda vojenskýho výboru NATO, nositel (mimo jiné) Řádu čestné legie, medaile Za hrdinství, Kříže za vojenskou chrabrost... jen tak mimochodem prezident republiky... se vyděsí k smrti mňoukáním nějaké micinky.
Už dlouho jsem se tak nezasmála ![]()
andulka01 Přesně! Taky vidím spíš člověka nasraného než vyděšeného ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje