Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline andulka01
12914 příspěvků moje polička 02. října 2026 09:51

Kde bylo těch devět opozičních poslanců při hlasování o nedůvěře? Ne, že by to něco změnilo, i když jsem ráda, že to hlasování vyvolali. Jsem zklamaná, my se tu pinožíme po náměstích, chodíme k volbám, přesvědčujeme ostatní... A oni nepřijdou do práce? Naši zaměstnanci?

Offline continuity
44041 příspěvků moje polička 02. října 2026 09:52

andulka01 to mne už taky napadlo. 

Offline zmrzlina
34 příspěvků moje polička 02. října 2026 09:58
Reakce na andulka01:

Kde bylo těch devět opozičních poslanců při hlasování o nedůvěře? Ne, že by to něco změnilo, i když jsem ráda, že to hlasování vyvolali. Jsem zklamaná, my se tu pinožíme po náměstích, chodíme k volbám, přesvědčujeme ostatní... A oni nepřijdou do práce? Naši zaměstnanci?

​A nemohli být vypárovaní s omluvenými vládními poslanci? Přiznám se, že nevím jak tohle přesně chodí, ale slyšela jsem, že to je snad poslední věc, která mezi vládou a opozicí funguje...

Offline Kokoska
35375 příspěvků moje polička 02. října 2026 10:03

Videla jsem kousek prenosu ze snemovny a ty lavice zely prazdnotou. At koalice nebo opozice, nikde nikdo. Takhle kdyby chodili delnici do tovarny, tak brzo skonci. Delnici i tovarna.

Offline continuity
44041 příspěvků moje polička 02. října 2026 10:10

zmrzlina

Jakoze se už nedomluví vůbec na ničem, ale když jde o to ulit se z práce, tak.se vždy najde společná řeč?  Hlavně u tohohle hlasování musí mít absolutní většinu, tak párování ani nedává smysl.

Offline zmrzlina
34 příspěvků moje polička 02. října 2026 10:21

Jak říkám, nevidím do toho a ani s tím nesouhlasím, jen jsem slyšela že je to zavedená praxe. Hlavně v případě nemoci třeba. 

Offline barbucha blogger
36365 příspěvků moje polička 02. října 2026 11:08

Tak jsem si včera trochu zchladila žáhu... hemží se to tu, zejména před sámoškou, volebníma agentama. Anonisti se naštěstí neodvážili přiblížit, pročež to slíznul poměrně neodbytnej zástupce Starostů. Nahlédnutím do volebních lístků jsem totiž zjistila, že na kandidátku šoupli i tu bývalou starostku, kterou s ostudou kvůli zbytečně rozfrcaným miliónům na sportovním centru předčasně vykopli! Tak jsem agentovi s politováním sdělila, že jsou tímto pro mě (na rozdíl od předchozích let) nevolitelní... agent se zasmušil, začal tu osobu vyvolávat že mi to přijde vysvětlit a na moje námitky že se nehodlám rozčilovat pravil, že se jednalo o spiknutí! Další jeho řeč už směřovala jen k mým zádům.

Lepší výmluvu najít nemoh - dobře se to od Babiše naučili Všecko je to stejná pakáž

Offline andulka01
12914 příspěvků moje polička 02. října 2026 11:42

zmrzlina myslím, že na hlasování samotné tam koalice byla kompletní

Offline continuity
44041 příspěvků moje polička 02. října 2026 11:55

barbucha

můžeš křížkovat konkrétní lidí. Nemusíš celou stranu. U nás máme těch křížků 45

Nebo můžeš dát tolik křížků kolik chceš jednotlivým lidem a pak jeden velký straně, ta pak dostane ten zbytek. Je to dost šílený systém, už teď lituji ty členy, co to počítají. 

Offline zmrzlina
34 příspěvků moje polička 02. října 2026 12:03
Reakce na andulka01:

zmrzlina myslím, že na hlasování samotné tam koalice byla kompletní

​proti návrhu hlasovalo 94 koaličních poslanců, omluveno bylo 14. Opozičních bylo omluveno 9. Ale naprosto souhlasím, že je to k vzteku 

Offline continuity
44041 příspěvků moje polička 02. října 2026 12:11

zmrzlinapokud tam opozice není celá, nikdy se to nepovede. Možná by se nějaký nasrany koaličník někdy i přidal, ale těžko to udělá v situaci, kdy nehlasuje opozice jako jeden muž. 

Jinak jsou to opravdu jen drahé tanečky. 

Offline barbucha blogger
36365 příspěvků moje polička 02. října 2026 12:22

continuity 

To je jasný, ale mě popudilo už to, že mezi sebe pustěj takový profláklý typy. Proč!!

Offline andulka01
12914 příspěvků moje polička 02. října 2026 12:37

zmrzlina aha aha, špatně jsem hledala.
Ale koneckonců to na věci nic nemění :(