Warning: session_id(): Session ID cannot be changed when a session is active in /home/u641938135/domains/parfumanie.cz/public_html/app/bootstrap.php on line 227
Aktuální česká politická situace - Těžší kalibr - Diskuzní fórum | Parfumánie

Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Online Anema
1269 příspěvků moje polička 01. února 2026 13:29

continuity . To už víc lidí (ale teda s transparenty na podporu prezidenta) čekalo se mnou před chvílí na metro:-)

Offline Sweet Potato
39427 příspěvků moje polička 01. února 2026 13:34
Reakce na continuity:

Včera demonstraci za odvolání prezidenta ČR nepokrývala, tak musíme z vlastních zdrojů. 

​Nečekaně moudré.

Offline berush
432 příspěvků moje polička 01. února 2026 16:18

Série demonstrací nebo setkání na podporu, jak je libo, začala tady u nás v Uherském Hradišti, rozhodlo se to na poslední chvíli, sešlo se nás tu 500-600  lidí. Další lidé od nás se zorganizovali a jedou hromadně do Prahy, studující dítě jde v Praze. Mám z toho sakra dobrý pocit.

Online dzizisketa
8715 příspěvků moje polička 01. února 2026 18:58
Offline 999
19369 příspěvků moje polička 01. února 2026 20:16

Offline prďola
4384 příspěvků moje polička 02. února 2026 10:59

Jak to tak vypadá, tak Micinka a Tutůrek udělají všechno pro těch mio podpisů a Letnou... https://www.novinky.cz/clanek/domaci-turek-uz-ma-navrh-zaloby-na-pavla-40560527

Offline Kokoska
33894 příspěvků moje polička 02. února 2026 12:42

Kvuli tem dvema deb... se zapomina na jine veci. Mne napr. prijde dost nebezpecne toto prohlaseni

My žádný takový závazek nemáme, to si pletete se stávající opozicí,“ řekl premiér Andrej Babiš (ANO) na otázku Novinek, jak se postaví k českému závazku zvyšovat výdaje na obranu.

To pak jednou muze nekdo rict, ze treba rozhodnuti neodebirat ropu z Ruska je rozhodnuti opozice a co je soucasne vlade do toho.

Offline barbucha blogger
34850 příspěvků moje polička 02. února 2026 12:42

Sweet Potato 

Zrovna na to koukám. Milda vzácně upřímnej Jako je to pravda že nemůže sám sebe popřít, ale čekala jsem spíš že bude radši mlčet nebo vytáhne argument že jen idiot nemění své názory...

prďola 

Návrh ovšem ještě neznamená že je žaloba skutečně podaná Jestli to podá, tak je MoTůrek ještě blbější než vypadá. Bezúhonná osoba tvl!

Offline prďola
4384 příspěvků moje polička 02. února 2026 13:27

barbucha Ty se na to díváš z pohledu normálně, racionálně uvažujícího člověka. Ale tady přece nejde o to podat civilní žalobu (protože o ústavní se samože nejedná) a pak si ji naprosto logicky nechat shodit ze stolu. Tady jde o to, že shozením této žaloby ze stolu se bude moct rozjet druhé kolo "vidíte, my to říkali, že prezident má soudce pod palcem a soudy jsou podjaté... a bla, bla, bla". Ovce naskocí na lopatu a o to přeci jde!

A přesně v tomto absurdním duchu to podle mě pojede až do voleb... v mediálním prostoru se budou furt dokola točit naprosté krávoviny, ze kterých si koblihy vezmou svoji jednoduchou a pro ně srozumitelnou "pravdu". Podívej se na USA, vždyť je to stejný scénář ... oranžový debil sliboval zničit deep state jen proto aby mohl zavést deeper state.

Offline Sweet Potato
39427 příspěvků moje polička 02. února 2026 13:40

Klempíř si zve umělce. Jestli Hynek Čermák (včera byl nejlepší) půjde, chci být mouchou na zdi.

Offline Kokoska
33894 příspěvků moje polička 02. února 2026 16:25

Sweet Potato

Jojo, Podle něj si tak budou moci všechno „vyříkat z očí do očí“.

Zajimalo by me, co vsechno si s nima chce vyrikavat. Myslela jsem, ze ty doby, kdy si vrchnost predvolavala umelce, uz jsou za nama.

Offline notna
8961 příspěvků moje polička 02. února 2026 17:05

Je to starý, asi z roku 2019, ale ke mě to došlo až teď a bavím se tím v kontextu svojí práce už druhý den. Nechápu, jak mě to tehdy mohlo minout. Schillerová jako ministryně financí řekla u Xavera, že při použití zdravého selského rozumu přece 2 bitcoiny fakt nikoho na finančním úřadě zajímat nebudou. Tak tady účtuju i kdejaký blbý halíře a musím se furt chechat, co jako já blbá řeším, když 2 bitcoiny by finančák neřešil

Offline barbucha blogger
34850 příspěvků moje polička 02. února 2026 19:06

prďola 

Tak já doufám že soudci nejsou blbí a to zdůvodnění bude nejen nenapadnutelný, ale i srozumitelný i dezolátům.

Sweet Potato 

Snad se na něj všichni vykašlou. Na kobereček k udavači, no tak to určitě! Horší bude, až si Klempíř začne zvát jejich zaměstnavatele a jme se jim vysvětlovat že dokud bude ten Čermák v divadle, nedostane toto dotaci... což bude jistě nevyhnutelně následovat.

Offline Kokoska
33894 příspěvků moje polička 02. února 2026 19:19

barbucha dezolatum to treba srozumitelny bude, ale urcite se budou snazit to sikovne p(r)odat davu.

Offline barbucha blogger
34850 příspěvků moje polička 02. února 2026 20:10

Kokoska 

Tak davu se to snad dá předložit v původním znění, to jest vyvěsit na internety... kde si to může každý laskavý zájemce sám přečíst.

I když je pravda, že Bureš a jeho parta jsou schopný tvrdit, že ten (bílej) papír není bílej ale černej a laskavý zájemce bude věřit jim a ne vlastním očím.

Offline continuity
41389 příspěvků moje polička 02. února 2026 21:46

Ty motorky jedou v nějakém samonasiracim módu? Prezident před týdnem udělal tiskovku, od ty doby napsal dva statusy na X, které na ně nijak nereagovaly a tihle dementi každý den vymyslí další a další kravinu, která to celé eskaluje. To jsem fakt zvědavá jak to míní Babiš ve středu urovnat. 

Méně napadá akorát to rčení o džbánu...

Offline Sweet Potato
39427 příspěvků moje polička 02. února 2026 22:58

Offline Sweet Potato
39427 příspěvků moje polička 02. února 2026 23:02

Jo a Macinka už má taky svoji petici, heč!

Offline Kokoska
33894 příspěvků moje polička 03. února 2026 09:00

barbucha davu se dlouho rika, ze ockovani je prospesny. A co dela Rajchl?