Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 02. března 2026 20:34

jerry  

Mám z něj pocit, že se taky brzy rozbrečí. To musí být hrozné zjištění, že ministr musí i makat, dokonce o víkendu! 

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 02. března 2026 20:36

continuity no je to děs 

Offline RoSa
9934 příspěvků moje polička 02. března 2026 20:44

continuity tomu hovadovi to teda přeju, včetně tý publicity! proč tam vlastně lidi jezděj na prodlouženej víkend? vyčvachtat se v hotelovym bazénu a nakupovat kabelky?

Offline continuity
41506 příspěvků moje polička 02. března 2026 21:09

RoSa jenže to hovado je už doma, dcery spolužačka trčí v Kataru a nad hlavou ji lítají rakety. 

Druhé dcery učitelka uvázla nekde v Asii. A já jsem se bála, že se nevrátíme ze Sicílie, pokud tam bouchne Etna. 

Že se Trump pustí do o Íránu bylo jasné, ale eskalaci na cely perský záliv asi nikdo necekal. Určitě ne to naše slavné ministerstvo.

Offline Sweet Potato
39586 příspěvků moje polička 02. března 2026 22:07

Offline continuity
41506 příspěvků moje polička 02. března 2026 22:23

Sweet Potato jak tak vidím vývoj světové politiky, v březnu bude Letná, tak doufám, že bude mít čas nekdy koncem roku 2028.

Offline Kokoska
34067 příspěvků moje polička 03. března 2026 10:55

Sweet Potato to pouziva kralovsky plural nebo doufa, ze mu s tim nekdo pomuze? 

Offline jerry
10883 příspěvků moje polička 03. března 2026 11:18

Sweet Potato 

Tohle tedy Pámbu (ač vševědoucí) nevychytal - ne všichni pochopili, proc sem byl ten zmocněný blb vyslán. 

Offline barbucha blogger
35073 příspěvků moje polička 03. března 2026 11:52
Reakce na RoSa:

continuity tomu hovadovi to teda přeju, včetně tý publicity! proč tam vlastně lidi jezděj na prodlouženej víkend? vyčvachtat se v hotelovym bazénu a nakupovat kabelky?

​Páč je to levný a jezdí tam každej influencer! Pro fotky na instáč cajk!

Offline barbucha blogger
35073 příspěvků moje polička 03. března 2026 11:57

Mě to baví. Konečně máme ministra zahraničí, co se vyzná a na kterýho se můžem spolehnout!

Offline RoSa
9934 příspěvků moje polička 03. března 2026 12:14

barbucha tak zas na druhou stranu, to ultimátum běželo už 14 dní před akcí, takže... kdo do tý oblasti letěl "za levno", svýho štěstí strůjcem... blbý jsou ty přestupy z Asie, no...

Offline barbucha blogger
35073 příspěvků moje polička 03. března 2026 12:20

RoSa 

Přestupy jsou jasný, takovou cestu taky plánuješ s větším předstihem řekla bych... jinak jo, když si někdo nedá pokoj

Já se teda taky kapku bála když jsem jela ´23 do Rigy, vono jak je to kousek od toho bordelu, aby se to nerozšířilo... ale tam bych to v nejhorším švihla přes Litvu a Polsko nějak, jsem doufala. A měla jsem uložený všechny potřebný kontakty, adresy... dneska holt nikdy nevíš, všude taková pakáž...

Offline barbucha blogger
35073 příspěvků moje polička 03. března 2026 12:26

RoSa 

A to víš - kdo nenavštívil Dubaj, jako by nebyl! Si pamatuju jak na Homolce tam jezdily všechny laborantky

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 03. března 2026 13:37

RoSa nevím, co je pro tebe za "levno", ale já měla letět v neděli do Ománu, levný to rozhodně nebylo a rozhodně se nedalo předpokládat, že se Írán bude s.át do okolních zemí, natož do takových, s nimiž měl dosud korektní vztahy. Miluju, jak každej zase ví, co se mělo a nemělo 

Offline Sweet Potato
39586 příspěvků moje polička 03. března 2026 15:01

Mermaid A tyhle země, co se přitom tolik snažej, to zas odskáčou nejvíc.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 03. března 2026 15:17

Sweet Potato přesně. Já jsem z toho úplně rozložená, mám to tam hrozně ráda a teď čtu, že poslali dva drony na přístav v Salalah

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 03. března 2026 15:36

Sweet Potato jo přesně

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 03. března 2026 15:48

RoSa bývalá kolegyně lítá do Dubaje, protože má invalidního muže a všude je to bezbariérové. Z hotelu se bez schodu dostane k moři. Chválila si, že je tam čisto, služby perfektní. Jsou i jiné důvody, než levné kabelky. 

Offline Karja
43651 příspěvků moje polička 03. března 2026 16:08

Mermaid Ano, mně právě překvapuje, že už jsem ve dvou zdrojích našla, nebo jakoby narazila jsem, že minimálně dvakrát Macinka prohlásil, ale "my jsme vám to říkali/my jsme varovali před cestami do této oblasti". Schválně jsem to zpětně hledala a teda žádné varování či upozornění MZV jsem nenašla, jako nevěnovala jsem tomu moc času, řádově minuty, ale teda nějakou aktualizaci o zvýšeném riziku v těchto dovolenkových zemích jsem nenašla nic. 

Lamicka Já teda nejsem cílovka, ale kdybych hypoteticky byla, asi by mě oslovilo to, že je tam relativně krátký let, teplé počasí v našich zimních měsících a k tomu pravděpodobně vyspělá zdravotní péče, že to by pro mě třeba při cestách s dětmi taky bylo dost podstatné. 

Offline prďola
4413 příspěvků moje polička 03. března 2026 16:58

Karja To jsi to varování hledala asi na blbém webu - Micinka přece nebude komunikovat přes web MZV, on to flákne na instáč... dá rozum, ne?