Mám z něj pocit, že se taky brzy rozbrečí. To musí být hrozné zjištění, že ministr musí i makat, dokonce o víkendu!
Aktuální česká politická situace
continuity no je to děs
continuity tomu hovadovi to teda přeju, včetně tý publicity! proč tam vlastně lidi jezděj na prodlouženej víkend? vyčvachtat se v hotelovym bazénu a nakupovat kabelky? ![]()
RoSa jenže to hovado je už doma, dcery spolužačka trčí v Kataru a nad hlavou ji lítají rakety.
Druhé dcery učitelka uvázla nekde v Asii. A já jsem se bála, že se nevrátíme ze Sicílie, pokud tam bouchne Etna.
Že se Trump pustí do o Íránu bylo jasné, ale eskalaci na cely perský záliv asi nikdo necekal. Určitě ne to naše slavné ministerstvo.

Sweet Potato jak tak vidím vývoj světové politiky, v březnu bude Letná, tak doufám, že bude mít čas nekdy koncem roku 2028.
Sweet Potato to pouziva kralovsky plural nebo doufa, ze mu s tim nekdo pomuze?
![]()
Tohle tedy Pámbu (ač vševědoucí) nevychytal - ne všichni pochopili, proc sem byl ten zmocněný blb vyslán.
continuity tomu hovadovi to teda přeju, včetně tý publicity! proč tam vlastně lidi jezděj na prodlouženej víkend? vyčvachtat se v hotelovym bazénu a nakupovat kabelky?
Páč je to levný a jezdí tam každej influencer! Pro fotky na instáč cajk!
Mě to baví. Konečně máme ministra zahraničí, co se vyzná a na kterýho se můžem spolehnout! ![]()
barbucha tak zas na druhou stranu, to ultimátum běželo už 14 dní před akcí, takže... kdo do tý oblasti letěl "za levno", svýho štěstí strůjcem... blbý jsou ty přestupy z Asie, no...
Přestupy jsou jasný, takovou cestu taky plánuješ s větším předstihem řekla bych... jinak jo, když si někdo nedá pokoj ![]()
Já se teda taky kapku bála když jsem jela ´23 do Rigy, vono jak je to kousek od toho bordelu, aby se to nerozšířilo... ale tam bych to v nejhorším švihla přes Litvu a Polsko nějak, jsem doufala. A měla jsem uložený všechny potřebný kontakty, adresy... dneska holt nikdy nevíš, všude taková pakáž...
A to víš - kdo nenavštívil Dubaj, jako by nebyl! Si pamatuju jak na Homolce tam jezdily všechny laborantky ![]()
RoSa nevím, co je pro tebe za "levno", ale já měla letět v neděli do Ománu, levný to rozhodně nebylo a rozhodně se nedalo předpokládat, že se Írán bude s.át do okolních zemí, natož do takových, s nimiž měl dosud korektní vztahy. Miluju, jak každej zase ví, co se mělo a nemělo
Mermaid A tyhle země, co se přitom tolik snažej, to zas odskáčou nejvíc.
Sweet Potato přesně. Já jsem z toho úplně rozložená, mám to tam hrozně ráda a teď čtu, že poslali dva drony na přístav v Salalah ![]()
Sweet Potato jo přesně
RoSa bývalá kolegyně lítá do Dubaje, protože má invalidního muže a všude je to bezbariérové. Z hotelu se bez schodu dostane k moři. Chválila si, že je tam čisto, služby perfektní. Jsou i jiné důvody, než levné kabelky.
Mermaid Ano, mně právě překvapuje, že už jsem ve dvou zdrojích našla, nebo jakoby narazila jsem, že minimálně dvakrát Macinka prohlásil, ale "my jsme vám to říkali/my jsme varovali před cestami do této oblasti". Schválně jsem to zpětně hledala a teda žádné varování či upozornění MZV jsem nenašla, jako nevěnovala jsem tomu moc času, řádově minuty, ale teda nějakou aktualizaci o zvýšeném riziku v těchto dovolenkových zemích jsem nenašla nic.
Lamicka Já teda nejsem cílovka, ale kdybych hypoteticky byla, asi by mě oslovilo to, že je tam relativně krátký let, teplé počasí v našich zimních měsících a k tomu pravděpodobně vyspělá zdravotní péče, že to by pro mě třeba při cestách s dětmi taky bylo dost podstatné.
Karja To jsi to varování hledala asi na blbém webu - Micinka přece nebude komunikovat přes web MZV, on to flákne na instáč... dá rozum, ne? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje