V kumbále na košťata ![]()
Aktuální česká politická situace
Sweet Potato Dobře mu tak. Když na to přistoupil, že bude loutka, voděj si ho (teda ne že by se mi líbila předsdtava Turka rozvalujícího se v ministerském křesle).
Sweet Potato Ty wogo, to je panoptikum ![]()
Sweet Potato a to se neví, jestli ten ministerskej plat nebude muset třeba odevzdávat...
RoSa Tak na 90 % bych řekla, že část jo.
Tak jsem shlédla tiskovku MZ. Mluvím o tom mladém chlapci. Je mi ho docela líto. A ůplně mi zatrnulo při představě, že takto to teď bude vypadat všude. Obrana, policie, tajné služby - zkušené lidi vyhážou a budou tam působit úplný mimoni. Dnes se schází bezpečnostní rada státu. Co tam chtějí řešit, když tomu všichni rozumí jak koza petrželi. Hlupáci.
rysamona někde jsem četla, že tento člověk je tam od roku 2022.
normálně jsem dojatá... video
rysamona EDITH4B Já jsem na to taky koukala... Ale pak jsem si říkala, že byl možná vyklepanej, že fakt tam třeba 5 minut před tím řešil repatriační lety, do toho nějaká vyhrocená atmosféra ze strany nadřízených, třeba to prostě jakoby nedal emočně. Já nevím, kdo tam dělal před tím, jednu mluvčí jsem znala z ministerstva a byla to opravdu šikovná, hodně pracovitá paní, co se celkově vyznala dost v odborné agendě, ale myslím, že paradoxně by takovéhle vystoupení hektické taky nedala s klidem. Oni jí totiž nenechávali ani pořádně mluvit, že. Oni si totiž všechny ty dobré zprávy odmluvěj ti ministři a tam kde se jim to nehodí bejt vidět, tak tam dají teprve ty mluvčí.
Ale samozřejmě souhlasim, jsou to šašci, ovšem to vystoupení toho kluka bylo asi to nejmenší, co by nás mělo štvát.
Karja EDITH4B rysamona Tak nabízí se otázka, proč tam nebyl ministr. A vůbec by mě nepřekvapilo, že se ukáže jako pravda, že byl v tu dobu v XTV u Xavera (jak teď koluje po sockách).
Tak ministr samozřejmě. Mě vůbec nevadil ten mladý muž (mě ho bylo líto), to jde prostě všechno za Macinkou a Babišem. Tohle je ten vrcholek ledovce. Na všech ministerstev probíhají docela razantní čistky a zkušení kariérní úředníci (nebrat jako nadávku) jsou odstraněny. A co tam zbyde je bída buď je zkušený ale jde za Babišem (a proto mohl zůstat) a nebo je nezkušený.
Tam jde primárně o ty zkušenosti. Vybavuji si jak jsem měla na jeden semetr ze správního práva tehdejšího náměstka ministra spravedlnosti Pospíšila. A v rámci výuky nám vysvětloval fungování ministerstva. MInistr - náměstci političtí a odborní- ředitelé sekcí, šéfové odboru....atd. No a když se ministr chce hodně zapsat do ději tak vymněí i jednotlivé ředitele sekcí čímž způsobí nefungování ministerstva tak na rok. Tak tady probíhají čistky i na úrovni šéfů odborů a to je mazec.
continuity jj to určitě je jiná práce. Chudák, určitě to ani dělat nechtěl.
Karja Nám ho taky bylo líto, mysleli jsme si, že se rozbrečí...A jak si nakonec ulehčeně sáhl na solar, oddechli jsme si úsměvně s ním![]()
Teda začíná mi to nemilosrdně připomínat COVID. Jedna ruka neví, co dělá druhá, pokyny chaotické. Korunu tomu nasadil Babiš, který doporučoval, aby se lidi přesunuli po vlastní ose několik stovek km na otevřené letiště v situaci, kdy mistni úřady vůbec nedoporučuji vycházet ven. ![]()
Dnešní výstup Macinky už ani nekomentuji. Co si to vůbec dovoluje?
Babišovy projev po Bezpečnostní radě státu
Ale nemusíte si to poustět, už je všechno jinak.
Souhlas s continuity nejlepší manažer z covidu je zpět.
brrr ty komerční letadla tam poslal smartwing po vlastní ose, resp. po domluvě s cestovkami, které to i platí. Babišovy zásluhy jsou přesně nula.
Že si zavolal se Šimáněm na věci nic nemění.
continuity presne, taky mi to hned pripomnelo chaos za covidu
ja to tehdy resila na personalnim na statnim urade,l a to snad co pul den, to zmena. Jeste ted je mi z toho spatne, kdyz si na ten chaos vzpomenu.
A jako Macinkovo prohlaseni, ze lidi nemuzeme teleportovat. No nemuzeme, ale snad to lze sdelit diplomaticky.
, ale snad to lze sdelit diplomaticky.
Kladeš na chudáka Micinku příliš vysoké nároky![]()
Lamickanezapomněl zcela diplomaticky vyslepicit, že Šťastného se teleportovat povedlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje