Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline notna
9394 příspěvků moje polička 02. července 2026 11:07
Reakce na Marbuša:

Hele a nemohl by se zopakovat scénář Melčák + Pohanka, že by někoho z vládních stran přesvědčili (je mi fakt jedno jak), že by zběhli a pak by se vyslovila nedůvěra vládě?

​Viděla jsi poslední průzkumy? Ano a spd dají zase většinu. Jakkoliv je to pro mne nepochopitelné, většina voličů je spokojena.

Offline andulka01
12798 příspěvků moje polička 02. července 2026 11:09

notna naprosto tomu nerozumím, s čím jako ty lidi mohou být spokojení? Že to natřeli libtardům? To jim fakt stačí?

Offline Marbuša
1414 příspěvků moje polička 02. července 2026 11:39

notna No ale já myslím přesvědčit pár poslanců, aby zběhli... Ale nevím, kolik by jich muselo bejt, aby měla opozice většinu.

Offline notna
9394 příspěvků moje polička 02. července 2026 11:46

andulka01 Tuhle debatu jsem prákrát četla na x, když se někdo ptal, s čím jsou voliči současné koalice spokojeni. Ale nic rozumného tam nepadlo. Když pominu výkřiky všechno lepší než Fiala a Babiš je nejlepší, tak často nebudeme platit ČT, ČRo, neplatíme OZE, nízká inflace. A taky spokojenost, aby Agrofert dostával dotace, protože to je přece pro lidi, který tam dělají...

Ale oni za Babiše kopou i lidi, u kterých to nechápu. Se mi začal objevovat Singer /dříve ČNB/ a jeho "team Babiš a Trump", to překvapilo hodně. On je teda v institutu Ivany Tykač, ze které padají "perly", tak bych asi překvapená být ani neměla :-)

Offline notna
9394 příspěvků moje polička 02. července 2026 11:51

MarbušaChápu, ale taky to může vést k předčasným volbám a jsme tam, kde jsme byli.

Offline continuity
42785 příspěvků moje polička 02. července 2026 11:53

notnajá mám teda vážně obavy, že nizka inflace dlouho nevydrží.