Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Online jerry
11158 příspěvků moje polička 29. června 2026 16:45

andulka01 

To fakt normální není.

Ovšem pobavila mě věta:

Vláda je podle premiéra připravená deklarovat, že prezident bude reprezentovat Česko na summitu NATO v příštím roce. 

1. proč letos ne, ale příští rok jo?

2. jak si ten pučmidrát může být jistý, že nějaká deklarace bude PP zajímat? Jeho prezidentský mandát trvat ještě bude, ale kdoví, jaká vláda bude vládnout. A deklarace...to je jen cár papíru.

Online jerry
11158 příspěvků moje polička 29. června 2026 16:48

JanieB 

Díky za pohled zevnitř - ty následky jsou vlastně dost smutné.

Online JanieB
544 příspěvků moje polička 29. června 2026 17:01

jerry Bohužel tam se nedalo vyhrát. Kdyby lidi nepískali, nebučeli, tak by si na nás udělali PR, jako že byli "přátelsky přijati". Kdyby je vedení festivalu nenechalo vystoupit, tak by dělali tlaky, že příště žádná finanční podpora, že není svoboda slova, bolševické praktiky atd. No tak je tam (hlavně Macinku) i přes prosby, ať nemluví, chtě nechtě museli pustit. No a taky špatně.
A teď když čtu na FB úplné šílenosti, že 
a) pískalo a bučelo jen pár lidí (není pravda), že byli předem domluvení a placení (není pravda - o Macinkovi se ani nevědělo, že přijede)
b) že jsme ožralí burani, co politizují festival a neumějí se chovat (není pravda - je tam extrémně slušné a pohodové, přátelské publikum, v areálu byl i zákaz prodeje a vnášení tvrdého alkoholu, žádné excesy)
c) že se folklóru a festivalu mají sebrat peníze
d) atd atd

tak je mi z toho prostě špatně. 
Proboha, my jsme si chtěli jen úplně normálně zatančit a zazpívat a neřešit takové kraviny. Přišli jsme k tomu jak slepí k houslím, bohužel... a okamžiku, kdy tam Macinka přijel, už to nemělo správné/dobré řešení :/

Online jerry
11158 příspěvků moje polička 29. června 2026 17:04

Micina se omluvil

To by mě zajímalo, kdo ho k tomu donutil

Offline barbucha blogger
35669 příspěvků moje polička 29. června 2026 17:34
Reakce na andulka01:

Micina evidentně drží Babiše za kulky a ten má strach, velkej strach. Tohle už není normální: 

Babiš vyzval Pavla, aby netrval na účasti na summitu NATO

​Dobrej pokus 

Offline barbucha blogger
35669 příspěvků moje polička 29. června 2026 17:36

jerry

Vláda je podle premiéra připravená deklarovat, že prezident bude reprezentovat Česko na summitu NATO v příštím roce. 

A my jim věříme každý slovo! 

Offline barbucha blogger
35669 příspěvků moje polička 29. června 2026 17:46
Reakce na jerry:

Micina se omluvil

To by mě zajímalo, kdo ho k tomu donutil

​Nějak tam slušnou omluvu nevidím. Jako "nezamýšlená reklama na festival"? To je typická Micinova drzost, žádná omluva.

Ale Bureš byl možná kapku nerudnej - když řekne že to "nebylo úplně šťastné", tak v zákulisí asi ječel jako čert v křtitelnici

Jinak ten povyk co kolem toho vzniknul... že i Micina vidí že hodně nasral dost lidí, který kupodivu nestáhli ocas mezi nohy a nemlčej... tak se asi přece jen zamyslel a vyplodil jakože omluvu. Pro něj je už i tohle značná ztráta tváře, dobře mu tak.

Offline Karja
44500 příspěvků moje polička 29. června 2026 17:46

JanieB Hele, chytrý lidi vědí a hloupými se nemá smysl zaobírat a něco vysvětlovat.... A náhodou, já jsem doposud o tom festivalu neslyšela nebo mě to míjelo a nějak jsem si nezjištovala o čem to je...a takových lidí bude. To je PR!

Online jerry
11158 příspěvků moje polička 29. června 2026 17:57
Reakce na barbucha:

vyplodil jakože omluvu. 

​Tak umění omluvy ho jeho Velký učitel naučit nemohl.....ten to sám neuměl (anžto to přece nepotřeboval).

Online JanieB
544 příspěvků moje polička 29. června 2026 18:18

Na chvíli sem dám (sorry za offtopic) fotku ze strážnického festivalu - o čem ten festival spíš je a má být... coby pyšná matka :-D