Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Torrah
3391 příspěvků moje polička 14. července 2026 14:16

999 myslíš ten, jak Turek objížděl ta stojící auta, co dávala přednost té houkající sanitce, po odbočovacím pruhu a pak jel rovně a vlítl do ní? Jo, tak ten je výživný.

Offline stes
9250 příspěvků moje polička 14. července 2026 14:19

999 ne..mužeš ho sem dát prosím

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2026 14:22
Offline 999
19815 příspěvků moje polička 14. července 2026 14:29

Torrah Ano, to.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 14. července 2026 14:29
Reakce na stes:

​Asi bylo myšleno toto video

Offline 999
19815 příspěvků moje polička 14. července 2026 14:31
Offline andulka01
12837 příspěvků moje polička 14. července 2026 14:43

999 teď sem s tím jdu! Přes odbočovací pruh předjíždí pár řidičů, kteří zastavili, protože tu sanitu SLYŠELI a VIDĚLI!!! Prosím, že přijde o řidičák? Že jo? To bych mu strašně mocinky přála
Já si snad najdu toho Šejnu, abych se pokochala jak to budou žehlit.

A nám bych přála, aby se po něm slehla zem a začaly se vyšetřovat všechny další prasárny okolo něj - živnost bez živnosťáku co ho neuživila a stejně nastřádala 70 mio, černý stavby, hajlování...

Offline stes
9250 příspěvků moje polička 14. července 2026 14:50
Reakce na Jimik:

​Asi bylo myšleno toto video

Jimik 999 diky. Ja uz jen čekám,kdy to označí pridruzene skupiny za komplot,  kampaň a další sviňárny Hradu.

Offline barbucha blogger
35828 příspěvků moje polička 14. července 2026 15:14

stes 

Tak samozřejmě. Video je podvrh!

Škoda že se nestal tým ministrom, co? Jestlipak mu aspoň odeberou to zmocnění?

Offline andulka01
12837 příspěvků moje polička 14. července 2026 16:18

barbucha už od něj dává ruce pryč Markvart, takže si to Filip u Bureše asi polepil dost. Ještě bude chvilku trvat, než se vyrobí notičky. Tipuji: "strašně jsem spěchal na ministerstvo, je chyba systému, že nemám nárok na maják" "bolí mě záda" "ale prosimvás, se vlastně nic nestalo (Macinka)" 

no každopádně se dost pobavíme, ALE OČI NA MÍČ! Sněmovnou prochází další zákony demontující právní stát, chystá se další čistka na ministerstvech. Obávám se, že se Babišovi pořád ještě Turek hodí a nepotopí ho úplně.

Offline Jos
příspěvků moje polička 14. července 2026 16:28

Sweet Potato ano, muz si ze me pred par lety, kdyz jsem zacala zase ridit, delal legraci. Ze mi koupi Land rover defender Lara croft. Klidne googlete. Proste tank na safari . Obcas vedle jednoho tady parkuju a certe ze ten i kdyz couha, kam nema, ze mu nikdo blatnicek neodre, protoze by si sundal pulku karoserie. Ale v Praze podobne auto absolutne nechapu. Ted je to moda a ma ho kazda druha influencerka, pritom je to auto tak nekam na Kavkaz

Offline Jos
příspěvků moje polička 14. července 2026 16:36

barbucha podle me se mu nic nestane, dyt ma imunitu. Jeste budou popotahovat chudaka sanitaka, ze nezpomalil. A vubec dezolati uz krici, ze prevoz krve nema co houkat. Bodejt, prevoz krevnich desticek, co maji zivotnost asi hodinu a pul prece vubec nepospicha. A k cemu by je nekdo objednaval, kdyz jsou asi tak v jedne tranfuzce na okres. Vlastne je mi asi trochu lito, ze nepotkal mistr hasice. Tam by asi mel tu "odrenou" ruku spis Turek. Ze zrovna malou fabku potkal

Offline andulka01
12837 příspěvků moje polička 14. července 2026 16:41

Jos jo, to máš pravdu, pěkně naložení hasiči by Géčko možná poslali na střechu a kdo by pak byl ten větší pes, že? Jenže to by Fíla nahlásil trojitou zlomeninu páteře a vážné poranění mozku (ani jedno u něj není možné, ale co už) a profňukal by se k nevydání. Imunitu má, záleží na tom, jestli už tohle není i na Babiše moc.

Offline barbucha blogger
35828 příspěvků moje polička 14. července 2026 17:01

andulka01 

Já bych neřekla že už je to na Babiše moc, naopak se mi čoveče zdá že mu teď Micina tiskne koule ještě víc - podle toho jak po tom summitu začal vyjíždět na Pavla jak vzteklej, tak drzej ještě předtím nebyl!

Offline Torrah
3391 příspěvků moje polička 14. července 2026 17:10

Že by se nad Turkem přece jen smrákalo? Myslím, že Babiš skáče radostí, že se ho konečně zbaví a krásně čistě

Turek by měl rezignovat, pokud se potvrdí záběry, říká Babiš

Offline continuity
43077 příspěvků moje polička 14. července 2026 17:16

barbucha

Já si myslím, že Macinka a Babiš mají jen shodné cíle. Každopádně Babiš nutně potřebuje jiného prezidenta, aby ho trvale omilostnil, protože do smrti poslancovat nemůže a Pavel to očividně neudělá. 

Offline Sweet Potato
40334 příspěvků moje polička 14. července 2026 18:06
Offline continuity
43077 příspěvků moje polička 14. července 2026 18:53

Jos

No imunitě jsem našla tohle:

Zákon č. 78/2002 Sb. zavedl nový způsob projednávání přestupků poslanců. Do nabytí účinnosti tohoto zákona mohly být přestupky poslanců stíhány výhradně v disciplinárním řízení Sněmovny. Podle nové úpravy se však disciplinární řízení zavede pouze proti tomu poslanci, který se dopustí přestupku a o jeho projednání v rámci disciplinárního řízení požádá. Naproti tomu proti poslanci (stejně jako proti senátorovi či soudci), který o projednání v rámci disciplinárního řízení nepožádá, se postupuje podle obecných předpisů. Znamená to tedy, že přestupku se poslanec dopustil, resp. mohl dopustit, má však možnost se sám rozhodnout, zda se podrobí jeho běžnému projednávání, nebo zda požádá o prošetření mandátový a imunitní výbor v rámci disciplinárního řízení. Jde opět o procesněprávní imunitu, kdy řádný proces projednání přestupku nahrazuje disciplinární řízení ve Sněmovně. Disciplinární řízení zahajuje i uzavírá mandátový a imunitní výbor, plénum Sněmovny projednává přestupek jen v případě, že se poslanec odvolá. 

Upřímně než zas divadlo před celým národem, tak bych brala správní řízení. Trestný čin to bude v případě delší neschopnosti. Já se ani moc nedivím, že pan zmocněnec přeje řidiči brzké uzdravení.

Offline continuity
43077 příspěvků moje polička 14. července 2026 19:03

Vinník je zřejmý:

Za to může Pavel, kdyby ho jmenoval ministrem, tak by měl Turek auto s řidičem i majáky a nemusel by závodit po Praze s kolonama.?