continuity a já doufám, že lékaři dopřejí pacientovi náležitou péči a čas na zotavení ![]()
Aktuální česká politická situace
Turek pozastavil svou pozici zmocněnce.
Pokud bude uznán vinnym, rezignuje.
No... uvidíme..

A uvažte že tento arcikokot zařídil motoristům sněmovnu.
Já teda pevně doufám, že žádný z těch odborníků, co Turka porůznu hájí tvrzeními: sanitka neměla na tramvajovém pruhu co dělat, značení je takto nejednoznačné atp. nejenom že neřídí, ale ani nikdy nedostali řidičák.
Protože jinak by to bylo v ulicích vážně o život. ![]()
Ctu nove informace, je to fakt de^il!
Ja doufám,že saniťak bude mít chytrýho právníka.....![]()
Ctu nove informace, je to fakt de^il!
Neurážej debily!!! Tohle je ještě nepojmenovaný živočišný druh.
No, myslím, že u Chlada to vře a jeho právnici jsou poměrně dost zaměstnaní. A taky se prozvání linky na policii a úkolují kontakty. Jsem fakt zvědavá, jak to dopadne.
A teď bude za borca, co se k tomu postavil čelem.
Sweet Potato a je to
Tam je to asi složitější o to, že je to pracovní úraz, takže by to měl primárně řešit zaměstnavatel toho řidiče té Fabie, kromě pojišťovny s kterou se řeší povinné ručení bude ve hře i pojišťovna kde má zaměstnavatel sjednané pojištění odpovědnosti zaměstnavatele, protože jde o pracovní úraz. Snad to bude znamenat, čím víc těchto hráčů bude zaangažovaných, tak tím snad menší šance, že se to nějak zamete, aspoň doufám.
Černá kočka to taky...ja to myslela i tak, že by treba dloooouho mohl mit dejme tomu závratě a tak...
stes Moje známá kdysi při smyku taky obrátila auto na střechu a problémy má celoživotní, přímo při té nehodě se jí nic viditelného nestalo, ale od té doby má problémy s páteří a bolesti. Takže já doufám, že toto se tomu řidiči vyhne, protože i kdyby ho z toho auta vytáhli bez jediné oděrky, traumatické postižení může mít a dost velké a dlouhodobé. Já chápu, jak jsi to myslela, no snad to ten řidič nebude potřebovat. A snad má Fíla aspoň povinné ručení v pořádku
.
Dosť bolo Turka.
Alenka a kalkulka. Růžová.
stes Moje známá kdysi při smyku taky obrátila auto na střechu a problémy má celoživotní, přímo při té nehodě se jí nic viditelného nestalo, ale od té doby má problémy s páteří a bolesti. Takže já doufám, že toto se tomu řidiči vyhne, protože i kdyby ho z toho auta vytáhli bez jediné oděrky, traumatické postižení může mít a dost velké a dlouhodobé. Já chápu, jak jsi to myslela, no snad to ten řidič nebude potřebovat. A snad má Fíla aspoň povinné ručení v pořádku
.
doufám,že mu nebude nic...a myslela jsem to trochu jinak
Sweet Potatotrapný, trapný,trapný
Křetínský se do Babiše nejak pustil? ![]()
Černá kočka a pokud bude pán víc jak 5 dní v nemocnici, tak to bude řešit i inspektorát práce
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.