A ted nevím, jestli se tím chlubí nebo co?
Tvl můžeme být rádi, že to nikoho nezabilo.

A ted nevím, jestli se tím chlubí nebo co?
Tvl můžeme být rádi, že to nikoho nezabilo.

Ono kdyz se to necha chatrat dalsi 4 roky, s prasklinou uprostred, tak co se asi da cekat?
Sweet Potato ježišmarjá, kdy to spadlo? a taky jsem ji měla ráda
RoSa Dnes ráno. Díky bohu tam nikdo nebyl.
Sweet Potato ale jo, mne to bavilo, na druhé straně na hroších lázních je dokonce lezecká cesta za zesnulého kamaráda mého muže. Brutalitmus můžu, ale stejně si myslím, že když už to spadlo, tak by se místo repliky mohlo vysoutezit nové dílo.
Já mám teda dost radikální názor i na výtonsky most.
continuity Soutěž klidně. Ale prosím Černého předem vyřadit!
Sweet Potato mně ty plastiky fascinovaly od dětství, říkala jsem jim křídla a vana (tady jsem se kupodivu trefila
) Štěstí, že se nikomu nic nestalo.
continuity Soutěž klidně. Ale prosím Černého předem vyřadit!
To souhlasím. Tam by bylo Černého škoda! ![]()
Já pro brutalismus nemám vůbec pochopení a ta Rovnováha mi přišla děsná, zvlášť tak neuměle posprejovaná... nic proti pěknýmu graffiti: pozvat na podobný betonářský veledíla šikovný sprejery, výrazně by ty tuny materiálu vylepšili ![]()
barbucha stav se na Dědině, je tam nový grafiti plot.
Musím si to pořádně projít a nafotit než to upraví nějací lidoví umělci.
Sweet Potato Hrdinka si na tom teď taky honí triko. Jakože chyběly dva dni a užuž by na to vlítli!
barbuchamám to s brutalismem podobné, ale ještě víc mi vadí, jak vypadá okolí těch staveb. Graffiti, odpadky, náletový křoví, všechno se rozpadá. A ta cyklostezka/pro pěší přes Barranďák je příšerná na obou stranách.
U nás radnice pozvala nějaký místní umělce na vylepšení hnusnýho podchodu pod křižovatkou... no jako co k tomu říct, asi je vybrali v mateřský škole. Ale furt lepší než ty věčný pitomý nápisy a chaotický čmáraniny, teď to má aspoň jednotnej ráz.
To máš pravdu. Ono taky to zabordelený okolí k náhodnýmu sprejování přímo vybízí, když se nikdo zjevně nestará. A pak to celý vypadá ještě hůř.
Hehe, teď mě napadlo, že by mohli vzít nějaký příčetný sprejery i na tu sochu Marie Terezie u Prašnýho mostu, která mi taky hodně pije krev
(místo co by ji natírali nějakým antigraffiti
)
Ale jinak mě nejvíc mrzí, že naši ctihodní zastupitelé jdou tý hrůzovládě lůzy naproti a neustále jí dodávají argumenty proti sobě. Praha rozvrtaná do bezvědomí, všude bordel jak v tanku... to se nemůžou předvést v lepším světle aspoň jako magistrát, doprdele?!
barbucha oooh, budu se u vás muset zastavit.
Nafoť tu vaši zeď, ráda se podívám na něco povedenýho. Ten náš podchod myslím za návštěvu ani nestojí. Nápad i úmysl to byl dobrej, ale... jako obyčejně.
barbucha Co máš proti té MT? Mi se z fotek docela líbí, na živo jsem ji viděla asi jen jednou z busu/tramvaje nebo co to tam jezdí
Nevidím v tom žádnou souvislost s tou osobou, nic mi ji v tom nepřipomíná, nic typickýho - může to být kdokoliv. Ani vizuálně to nepovažuju za žádnej zázrak.
brrr mně se taky líbí. Moc se mi ale nezdá ta poloha u rušné silnice.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.