Babiš si nechává růst vousy? Ultimátní řešení! ![]()
Aktuální česká politická situace
S tím letištěm je to taky pěkný. Jeden den slyším Dluženu že se nebude privatizovat anžto strategickej podnik... a druhej den Bureš vyleze s tím že se privatizovat bude.
Taky by mohli prodat Hrad, je to zbytečně drahý, peníze tam vyloženě ležej ladem ![]()
Tvl takhle kdyby se chovala nějaká rodina - prodá barák, zahradu... peníze prožere a za rok má zas hovno a seká dluhy... tak je příbuzný utlučou lopatou. A co my máme dělat s tou pakáží?! ![]()
barbucha kdysi Babis rikal, kdyz zacal v politice, kdyby mu ve firme prinesl nekdo rozpocet s dluhem, rovnou by ho vyrazil. A pak ty kecy, ze chce ridit stat jako firmu.
Zvysovat dluh v dobe, kdy mame celkem dobre parametry hospodarskeho rustu, nizkou inflaci, nizkou nezamestnanost, to neni dobry. Navic je mozne, ze ztratime dobry rating, dalsi pujcky budou tim padem mnohem drazsi, samozrejme se bude cim dal vic penez muset davat na splatky... no nezni mi to jako dobry plan. Moje babicka by rekla ""a budem u pos*anejch".
barbucha tak především to letiště je dost důležitý v případě invaze cizích vojsk... víme z osmašedesátýho, žejo... ![]()
RoSa no, nejsem si jista, jestli by statni vlastnictvi bylo v tom pripade ku prospechu.
Kokoska a ještě prodá Explozii (tu už má v tichosti připravenou, jen to musí vysvětlit voličům) a výdělečnou část ČEZu - prostě geniální plán jak nás poslat totálně do pr... kopru. A ty prachy nejenomže prožereme, velkou část nasosají jeho podniky nebo se z toho budou sanovat průsery nekompetentních Juchelků, Tejců, Mrázových a další vládní svoloči. Tyhle věci se udělaj na základě toho novýho jednacího řádu od Tudhe, aby to mikdo nemohl komentovat, aby do toho nikdo neviděl.A pak nám EU stopne dotace komplet a budem rádi, když nás úplně nevykopnou.
A tohle se nestane pomalu, během let. Oni nabrali takovou rychlost, že to stihnou do konce tohoto roku.
andulka01 mam podobne obavy. A navic neblahe tuseni, ze dalsi volby dopadnou stejne a fakt tu budeme mit tuhle skvadru jeste hodne dlouho. Ja uz to nejak vydrzim, i kdyz mi to mozna sezere diky tomu stresu kousek zivota, ale je mi lito dalsich generaci. A jeste to dopadne tak, ze schopny a sikovny mlady lidi pujdou do zahranici a tady zbyde svrab a nestovice.
Mimochodem, jak Babis avizuje, ze "mozna" posle zase neco duchodcum - obratem bych to preposlala na neco pro Ukrajinu!
Kokoska já to ale nechci vydržávat, pro mě jsou to další roky aktivního života, kdy tenhle sráč bude zostuzovat mají krásnou zemi, kašlat na obranyschopnost, ukrajovat svobodu, omezovat kulturu, kálet na potřebné a pozdvihovat pokřivené hnusné charaktery nad inteligentní, slušné a zodpovědné lidi. A krást mi z peněženky. Nedělám si srandu, je mi z toho fakt hrozně zle. Denně vzývám tu s kosou a nestydím se za to.
andulka01 tak muzem chodit na demonstrace, presvedcovat lidi, volit nekoho jinyho, ale dokud bude mit hajzlik ustavni vetsinu a bude ho volit tolik lidi, moc se asi nezmeni. To je asi to, co mi taky hodne vadi, ze lidi vubec nejsou soudny, na vsechno ti reknou, ze ON to dela dobre. A kdyz jsem vypocetla, co za hajzliky sedi na ministerstvech, bylo mi receno, ze Fijala taky mel dozimetr a kampelicku a vsichni kradli a Babis to aspon chce dat do poradku. A kdyby prezident neblbnul a jmenoval Turka, nemusely byt tyhle tahanice. A jeste se PP soudi a dela vostudu na rozdil od Babise, kterej se taky mohl soudit, ale byl slusnej a nesoudil se. No co s timhle materialem mam delat?
barbucha No, Hrad snad ještě úplně neprodávají. Ale ty tlaky ve vládních a podobných budovách na propouštění a odchod zaměstnanců a najímání externích firem na všechno se tomu začínají podobat.
andulka01 mam podobne obavy. A navic neblahe tuseni, ze dalsi volby dopadnou stejne a fakt tu budeme mit tuhle skvadru jeste hodne dlouho. Ja uz to nejak vydrzim, i kdyz mi to mozna sezere diky tomu stresu kousek zivota, ale je mi lito dalsich generaci. A jeste to dopadne tak, ze schopny a sikovny mlady lidi pujdou do zahranici a tady zbyde svrab a nestovice.
Dopadneme jak v Russku. Soused bude nenávidět souseda ještě víc (anžto dezolátům líp nebude), na ulici půjde vo holej život (dtto), krást a vykrádat se bude jak na běžícím pásu... a peníze v rozpočtu nebudou žádný. To neskončí dobře ![]()
Tak ústavní většinu ta sebranka naštěstí nemá a snad nikdy mít nebude! ![]()
luciole pravda, jak se ted vsude cituje ustavni to a ono, skocilo mi to tam spatne.
Konečně hotovo...
Hehe.
Ale stejně nechápu, jak mu mohli takovej paskvil (byť bez těch čínskejch ozdob) v běžný zástavbě, mezi normálníma vilama, povolit. Pak to tady má nějak vypadat.
luciole to je skoro lepsi nez original ![]()
barbucha co není zakázáno, je dovoleno no.
To tady fakt nemáme žádný předpisy na vzhled obytných ploch?! Asi teda ne, když vidím ty příměstský vystrkovy, kde si jeden postaví jihoamerickou haciendu, druhej hned vedle francouzskej zámeček a třetí přispěje alpskou chalupou ![]()
barbucha nějaké jo. Územní plán obecně stanovuje počet podlaží, možnou zastavěnost, někdy tvar střechy, nebo i další parametry. Přísnější pravidla platí v památkových zónách třeba, tam je to někdy fakt přísné. Někdy se může udělat regulační plán třeba pro nějaké rozvojové území, ten je taky docela podrobný. Ale ve většině území platí jen ten územní plán.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů