Kokoska To neni parodický účet?
Aktuální česká politická situace
Bozemuj, je tohle vubec mozny? Za to, ze nebyl prezident v čele delegace v Ankare muze Ustavni soud? Ja se picnu.
Premiér Andrej Babiš (ANO) se před odletem do Srbska ještě vrátil k summitu Severoatlantické aliance v turecké Ankaře ze začátku července. Premiér jej popsal jako nešťastný a dodal, že pokud nemělo mít Česko ostudu, měl Ústavní soud rozhodnout tak, že v čele delegace bude prezident Petr Pavel.
Vždyť nejjeddnoduším řešením bylo, aby prezidentovi (coby nejvyššímu ústavnímu činiteli a vrchnímu veliteli ozbrojených sil) místo v čele delegace přenechal.
Bureš evidentně trpí:
a) bludy
b) ztrátou paměti
c) chronickou lhavostí
Všechny varianty jsou zjevně správné.
jerry to ovsem Babis udelat nemohl, kdyz to, ze pokud je v delegaci prezident, je sefem delegace prezident, rekl prave prezident. To by Macinka dostal infarkt a zauzleni strev a to si Babis nemohl vzit na svedomi. On je to zgruntu hodny clovek, ten nas premier!
Přesně![]()
Kokoska škoda, že to neudělal, o jednoho Nicinku by bylo míň. A to by třeba zase nepřežil Fíla...
No nic. Jsem na FCB v jedné veřejné skupině, kterou v poslední době atakujou motoristické účty. Někdy nahlédnu a ![]()
andulka01 me fascinujou ty myslenkove premety, obcas pochybuju, ze je B. jeste pri smyslech.
Kokoska Mě fascinuje jeho neschopnost opustit myšlenku. S tou Ankarou už musí s*át i vlastní voliče.
Kokoska já myslím, že bohužel při smyslech je, jen teď už ví, že může říct cokoliv a nic se nestane. Může překroutit každý den něco a jeho voliči jsou s tím úplně v pohodě. Může na kohokoli útočit, ohýbat realitu, krást, pravděpodobně i vraždit a nic, nikdo na něj nemůže. Tak toho využívá, teď třeba k tomu, aby vykradl voliče Okamurovi a zároveň oslabil ostatní pilíře moci. Vůdce sekty.
andulka01 tady je pruser, ze opozice je neviditelna.
Mags on si mele svoje jak kolovratek. Bohuzel jeho volici mu to zerou a cim vic to opakuje, tim vic tomu veri.
Kokoska jo, rozdrobená opozice, bez lídrů, bez hlasu.
ODS celá překvapená, že se jí jak bumegang vracejí šíbři a odklaněči, Kuba je Babišovo béčko (i se chová jak on), z ostatních je trochu vidět Decroix, Grolich a Jurečka, jinak nic. Achjo, mě by teď nejvíc vyhovovalo, kdybych si mohla z celé opozice vybrat jen některé lidi, jako z bonboniéry.
andulka01 tady je pruser, ze opozice je neviditelna.
A to co vidět je, bys radši neviděla. Marnost.
Sweet Potato pravda ![]()
Kokoska já myslím, že bohužel při smyslech je, jen teď už ví, že může říct cokoliv a nic se nestane. Může překroutit každý den něco a jeho voliči jsou s tím úplně v pohodě.
Jako to, že mečí o prezidentově nezodpovědnosti když jim vetoval ten bianco šek na rozpočet?
Nechápu jak ten kokot může vůbec vypustit z huby slovo zodpovědnost, aniž by mu tato úplně zčernala! Von, kterej umí žít jedině a výhradně na dluh (nebo z dotácií)... a největší prdel je že zadlužuje svoje voliče, aby si moh - ze jejich peníze - koupit jejich hlasy a svojí beztrestnost! Hochštapler zlodějská nám bude kázat vo zodpovědnosti! To nevymyslíš.
A co je zas toto?!
Bureš musí mít prdel notně sevřenou, a kdovíco ještě hodlá provést... k čemu 30 let utajení?!
To nejde ani stíhat sledovat. Ještě tu máme 96 milionů, který neproplatí EU, protože si Juchelka přes varování novinářů nechal poradkyni ve střetu zájmů. Letiště...
barbucha no, je mu cca 70, musi se posichrovat, kdyby se neco provalilo, aby na nej uz nikdo nemoh ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů