Pinot Noir nakoukla jsem na jejich aktualni novinky, abych videla, o co budu prichazet a maji tam titul Politicke neziskovky a jeji zhoubny vliv, doporuceno Vaclavem Klausem...
Aktuální česká politická situace
baltik jj, na skladbu "literatury" jsem taky koukala. A vykoukl na mě starší článek - Červenka je antivaxer, konspirátor a prorusská filcka už hodně dlouho.
Pinot Noir ten pocit, jaký s...ě mezi náma žijou a mají poměrně velký vliv... je ubíjející
Pinot Noirpřitom před dvaceti lety byla leda v oblasti počítačové literatury fakt pojem. No není první, komu dočista hráblo.
To není. Tuhle jsem zas zahlídla někde Pekovou... z tý mi zůstává rozum stát. Začínala na Homolce, patřila pod naše oddělení - to byla ještě normální, a tak chytrou osobu aby pohledal. To by mě zajímalo co se stalo, že najednou dočista zešílela ![]()
A tohle pobavilo. Měly by si to vyzkoušet i všechny naše prorusský filcky... v čele třeba s Foldynou (beztak teď chudák nemá kde bydlet
).
Bába ovšem brzo vypadne z okna, obávám se ![]()
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-epicentrum/845274/klaus-v-epicentru-knizak-uz-nemel-silu-byt-v-posmrtny-zivot-neverim.html
Stručný obsah: státní pohřeb jsem mu zařídil já. Že Babiše kritizoval? Oni tím, že mi kývl, právě prokazují svou velikost! Jo a tu rakovinu jsem mu diagnostikoval taky já.
Sweet Potato Čímž Klaus potvrzuje, že ty Motodegeny řídí on.
„Někdo s tou myšlenkou musí přijít. Myslím, že jsem to byl já,“ ![]()
Tak ono když se podíváme na intelektuální potenciál Motúček, tak to ani nikdo jiný být nemohl![]()
barbucha To mne taky rozsekalo.
Prezident Blaník | úterý 4. 8. | 21:10 | ČT artSatirická komedie o největším českém lobbistovi současnosti. Tonda Blaník už nechce v zákulisí tahat za temné nitky, chce se sám stát novým českým prezidentem. Slibuje korupci dostupnou pro každého i máslo a lithium do každé rodiny. Koprodukční snímek České televize.
Já se tak bojím, aby to někdo nezametl nebo mu nedali za pravdu.
Sweet Potato nekde nekdo podotkl, ze Turkovy vymluvy maji vic dilu nez turecke serialy, to me pobavilo. Jinak teda fakt dusevni chudak, co z nej pada, nez aby rekl jako chlap "udelal jsem blbost".
Sweet Potato ja taky..protože tady se to tak dela...viz.nedavno Pelc...ožrala v 10 dopoledne zabije člověka a soudci ho zprostředkování viny ze prej je starej a nemocnej...a co jako? Naštěstí to Bradáčová znovu otevřela. Soudci si namastili kapsu a dalsi jsou připraveni na Turkovy prachy.
stes tipla bych spíš Chladovy nebo ještě spíše Tykačovy prachy, ale jinak to sedí
Tady je blbý, že v silových složkách (policie, vojsko) mají motoristi hodně podporovatelů, ten machismus a adorace síly je tam běžný. To bude jeden z důvodů, proč mu nedali test na drogy, přece nepotopí ikonu.
andulka01
no nechci to videt

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí