No ale kde berou prachy ty pitomci z Unie, ha?! Od nás taky ![]()
Aktuální česká politická situace
Už to začíná. To bude radosti v táborech voličů Andreje, Pitomia... ![]()
jj, kdyby to konečně někdo zreformoval cakum prask. podpora v nezaměstnanosti je pojistná dávka, ne sociální. Zajímavé, že tento účet je zrovna prebytkovy a žádný návrh na snížení toho pojistného nikde nevidím. ![]()
Už tady měla být odluka církvi od státu před 15 lety a bylo by hned jasno kdo co platí..
Jinak jsou mi celé podpory momentálně u prdele, spíš mě zajímá co to plánuje Putin, kdy přestane Andrej vrtěti psem a začne se odpovědně věnovat zahraniční politice a obraně.
V Anglii dostali obyvatelé pokyn se zásobit základními potravinami. V Pobaltí mají už celkem sevřené půlky. Kdo máte ještě doma těch 72 hodin? přiznejte se.
Snížení jakýhokoliv poplatku, co jde směrem do rozpočtu (ať už státního nebo rezortního) bych si netroufla očekávat ![]()
barbuchajá si ani nemyslím, ze to je správně, stačila sekyra spojená se zrušením superhrubé mzdy. Ale zajímá mne, kde ty peníze skončí.
Koho mi to jen připomíná. ![]()
Aplikace testosteronu snižuje u mužů četnost lhaní.
Vyšší hladina testosteronu dokonce snižuje "strategické" jednání mezi lidmi. Jinak řečeno, u mužů s vyšší hladinou testosteronu lze shledávat férovější jednání oproti těm s nižší hladinou (kteří mohou spíše pomlouvat, užívat jánabráchismus atp.).
![]()

Bush chybí... ?

continuity mame obytnak, udrzuju aby byl natankovany, plna nadrz na vodu a plynove bomby. Ale v Ostravě jsme tak blbě na ráně, že při prvním náznaku potíží beru auto a jedu...
![]()
úplně si nemyslím, že zrovna nás začne Putin bombardovat, dokonce ani Ostravu ne.
vidím jako reálnější nějaký kybernetický útok na kritickou infrastrukturu a s tím spojený výpadek elektřiny nebo jiných utilit na pár dní.
Já nejsem žádný preper, ale jsem ráda, když mi to někdo připomene. po létě se hodí zkontrolovat jak jsou na tom plynové bomby, abychom ty hotovky z pytlíku nemuseli zvejkat studené. Ale "naši lidi" se nesmí stresovat, takže vláda to bude komunikovat jen těžko.
continuity nasi lidi se nesmi stresovat
ted o tom mluvi v Chyba systemu
continuity better safe then sorry![]()
rasaNori
úplně si nemyslím, že zrovna nás začne Putin bombardovat, dokonce ani Ostravu ne.
vidím jako reálnější nějaký kybernetický útok na kritickou infrastrukturu a s tím spojený výpadek elektřiny nebo jiných utilit na pár dní.
Vidím to stejně, přímej útok v centru Evropy si ta svině nedovolí... ale nějak pokoutně zaškodit - a zapřít všechno - to je jiná. Nakonec pár provokací už zkusili... bejt líp vybavený, tak russáci řáděj jak čerti.
Ale chápu obavy Pobaltí, tam je situace jiná. Já se neodvážila letos ani do toho Tallinu ![]()
barbucha JJ, nebudu vám lhát a najednou hele! Schodek 389 miliard!
Řítíme se do průseru, který velice tvrdě zasáhne právě mojí generaci.
I ty další.
andulka01 vyrazne pod 400, tak to rikal?

Tak co říkáte na Macinkův rozhovor s falešným Pauknerem? Já nevím, jestli se smát, stydět, nebo brečet. Člověk by neřekl, že ta fraška může být každým dnem ještě fraškovitější.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY