Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Online continuity
43920 příspěvků moje polička 15. zaří 2026 21:20

Malengejá mám tady chválabohu fakt slepou skvrnu, nevidím pysky v metru (jiné vlákno), nevidím reklamy ani politické ani žádné jiné. Když jdu sama, čtu si, když s někým, tak si s ním povídám.

Eviduji akorát tady tři sloupky na sídlišti, ale kdo tam je a co nám chce, nedám dohromady ani s pistolí u hlavy. 

Pokud vím něco.o nějaké reklamě, tak jen proto, že to někdo vyfotil na sítě, třeba ty nemakacenka od Andreje. 

Offline Sweet Potato
40743 příspěvků moje polička 15. zaří 2026 21:39

Turek má asi špatnej kondiciogram. Včera prohrál jeden soud, dneska druhej.

Offline Pinot Noir
30174 příspěvků moje polička 15. zaří 2026 21:56

Malenge tvl ty slogany anonistů, jak bude ČR a Praha zase makat, mě strašně se*ou a urážejí. Co to je za dementní slogan, kdo jim to poradil?! Chození proti srsti od motoristů ani nekomentuju, proti srsti snad chodí jen veš!

Offline jerry
11401 příspěvků moje polička 15. zaří 2026 21:57
Reakce na Sweet Potato:

Včera prohrál jeden soud, dneska druhej.

​A oba rozsudky pro uznání.

Vypouští vědomé lži a není schopen se k nim ani vyjádřit, natož předložit důkazy.

Online continuity
43920 příspěvků moje polička 15. zaří 2026 22:01

Sweet Potato to byla jen otázka času, kdy se mu to začne vracet jak bumerang. 

To ani není karma, jen příčina a následek. 

Offline Malenge
4878 příspěvků moje polička 15. zaří 2026 22:25

Pinot Noir asi tak, když jsem to viděla prvně, frčela jsem s dvěma dětmi do školy a zaměstnaní, v němž "makám" na plný úvazek, takže jsem si fakt myslela, že mám vlčí mlhu. Praha dělá skoro 30% HDP a ten zlodejskej ulhanej smejd bude pindat, jak nás naučí zase makat, na zeleného smajla fakt.

Offline brrr
12434 příspěvků moje polička 15. zaří 2026 22:47

Malenge No, já jsem si dneska zrovna říkala jak jako "zase makat" a co teda dělali doteď? (U nás je ANO vítězné už tři volební období a určitě bude i po čtvrté.)

Offline Zuzuli
3905 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 13:11

Koukam na to desatero pro zvyseni porodnosti od Ivany Tykac a teda hned ty prvni dva body. Osmileta zakladka a deti se uci cist, psat a pocitat uz ve skolce

Jako ja si myslim, ze ceske skolstvi potrebuje reformu. Ale nejsem si jista, ze prehodit ucivo prvni tridy do materinek je ta spravna cesta

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. zaří 2026 13:32

Zuzuli tak jak jinak by se to všechno stihlo za osm let

Offline Aranel
6741 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 18:26

Zuzuli Evaeva je to hlavička!!

Offline Kokoska
35276 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 08:08

Zuzuli taky nekde psala, ze se mlade rodiny maji spokojit s malymi byty. Z jeji pozice fakt super rada. 

Offline rysamona
1116 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 08:19
Reakce na Pinot Noir:

Malenge tvl ty slogany anonistů, jak bude ČR a Praha zase makat, mě strašně se*ou a urážejí. Co to je za dementní slogan, kdo jim to poradil?! Chození proti srsti od motoristů ani nekomentuju, proti srsti snad chodí jen veš!

​Mluvíš mi z duše. U nás jsou i volby do senátu a ten z..d z ANO prý vyměňte sanátory za ty co makaj. Zrovna u nás je Seitlová (uz neobhajuje, je starší) kterou je v tom senátu vidět. Zatímco Vrána (poslanec a primátor Přerova) který se chce dostat do Senátu má aktivitu nulovou. 

Offline andulka01
12902 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 08:23

Zuzuli Tykačová je pokrytecký šméčko, pozor na ni. Tykač ji chce prosadit do politiky, ale aby ho to moc nestálo. Takže například ta její Woman to woman je jen přeprodej státních dotací zabalených do pěkného marketingu. 

Tykačová podniká v realitách, a to zejména v AirBB projektech. Kecy o bydlení mladých rodin jsou donebevolající hnus. 

Offline notna
9618 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 10:07

O Tykačové se před prázdninami mluvilo i jako o kandidátce na prezidentku. A přes její názory jsem na sítích četla, ale je to žena, Česko potřebuje prezidentku. No tak pěkně děkuji, jestli se na ni aplikuje "zakroužkuj ženu "

Offline Sweet Potato
40743 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 10:10

notna Nestraš!

Offline notna
9618 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 10:15
Reakce na brrr:

Malenge No, já jsem si dneska zrovna říkala jak jako "zase makat" a co teda dělali doteď? (U nás je ANO vítězné už tři volební období a určitě bude i po čtvrté.)

Jak se říká Babisovi makak, tak já tam to makak čtu pořád misto makat. A říkám si, jo všichni jste makak. Zcela dětinsky se tim bavím. Ale jinak to taky prijde wtf, 

Offline notna
9618 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 10:17

Sweet Potato Snad se to neuchytí.

Offline andulka01
12902 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 11:23

notna nemyslím si, že Česko je připravené na ženu prezidentku, zejména v poslední době jsme se od toho zase vzdálili (byť bych si to velice přála)

Offline andulka01
12902 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 11:55

Stavební zákon PP podepsal (jako chápu, ale strašně mě to štve). Tohle bude strašidelná jízda, přes památky, přírodu, zemědělskou půdu...

Offline brrr
12434 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 11:58

andulka01 Fakt? To jsem nečekala.