stes tos asi nevidela zpravy.
Aktuální česká politická situace
A já myslela že chodit k volbám už není povinný
Navíc když pro ty obecní nelze využít voličský průkaz.
Jen tak pro zajímavost, v posledních komunálních volbách byla účast 46%... že by tehdy voliči přehlídli zářný příklad blahorodého Miloše Zemana?
zprávy mi ani nezmiňuj. Francie hoří, Kréta a Španělsko plavou, průser kam se podíváš a člověk má pocit, že je okurková sezóna.
neviděla barbucha no pamatuji si nedávnou dobu, kdy se vehementně prosazoval nazor,ze kdo nejde volit,jakoby volil komouše. A plno spravedliveho rozhořčení nad tim, kdo nešel.
Možná se pletu, ale zdálo se mi, že v té obci kandidují samí bezpartijní nezávislí kandidáti. Ve větších městech to bude jiná situace, řekla bych. A jak poukazovala tuším barbucha už dřív, od časů oposmlouvy nakonec vítěz stejně nevyhraje, protože se domluví zástupci těch na dalších místech, deprimující. A souhlasím s continuity , že hledáme chybičky a chceme bezvadného kandidáta, takže nakonec nám vládne to, co nám vládne.Darmo se neříká, že dokonalé je nepřítelem dobrého. A taky to, že situace je vážná kam oko pohlédne, ale naše politická scéna řeší nešťastnou chybu, za kterou se prezident omluvil. Kdo jsi bez viny, hoď kamenem.
Anaj jojo, dobrý příklad to není, ale zároveň si umím představit, že je mu jedno, které z těch dvou uskupení, které v Černoučku kandidují, vyhrají.
barbucha no pamatuji si nedávnou dobu, kdy se vehementně prosazoval nazor,ze kdo nejde volit,jakoby volil komouše. A plno spravedliveho rozhořčení nad tim, kdo nešel.
To šlo asi spíš o volby do parlamentu, ne?
Protože na těch radnicích je to úplně jedno - tam se (viz Anaj ) stejně spiknou křížem krážem, domluvěj se mezi sebou jako správný kámoši, koho pustěj k lizu (anžto překvapivě o práci pro lid jde až v poslední řadě).
Evaevateď je v zastupitelství i jeho žena, už nekandiduje, ale má tam následovníci. Takže kdyby i kdyby volil, taky se hůl najde. Kdyby tam letěl na otočku, zas se může vytáhnout ekologie.
continuity jasně. Ale tak je to určitý vzor, signál. Byla bych radši, kdyby volil, ale žít s tím v pohodě můžu.
Evaeva jo jasně, lepší by bylo aby volil, ale že bych ho kvůli tomu nevolila já, to mě ani nenapadlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY