Super dárek od libereckého hejtmana. Hahahaha

Super dárek od libereckého hejtmana. Hahahaha

Ha ha ha ha chro chro chro.
Ale nechtěla bych vidět, jak by v civilizovaným světě prošlo podobný chování - kdy ctěný obdarovaný namíří nejdřív na dárce a hned poté na svoji ženu. Inu rozený gentleman se nezapře!
Nechat kvůli Zemanovi odstranit kešku od Puppu, že by v ní mohla být bomba - proč z něj jeho lidi dělají debila? A Praha je bez kešek? U Hradu ani jedna? :-)
Co je to keška?
Co je to keška?
Geocaching - hledání skryté schránky nazývané cache (v češtině psáno i keš). A to je ta keška. ![]()
Tak snad neva, že jsem odpověděla, ačkoli jsem nebyla tázána.
![]()

to je teda fakt hodně vtipný !
No jo no. Co má chudák Eman dělat - nikdo ho nikam nezve... tak musí rozmazlovat každýho, kdo je ochotnej se s ním ještě bavit, i kdyby to byl sám satanáš! ![]()
satanáš ještě dobrej... obávám se chvíle, kdy nám ústy Jiříka oznámí, že ta Severní Korea je vlastně fajn země, lidé tam nejsou vůbec konzumní jako u nás, a že by bylo třeba se s nimi pořádně sdružit.

![]()
![]()
Muhehe, jeden billlboard lepší než druhý
.
.... že zatkli lidi, co vyměnili vlajky, no budiž, je to určitý druh vandalství.... ale proč sbalili chlapíka, co přišel před Hilton s tibetskou vlajkou a dle médii opravdu jen přišel a asi s ní mával, nikoho neohrožoval, valjku netrhal, neukradl....co se to v tomto státě děje ?
A naopak z Číňanů, kteří obtěžovali a fyzicky napadali (pokojně, t.j. jen viditelnou tibetskou vlajkou) protestující Čechy, nebyl zadrženej ani jeden!
Navíc by mě zajímalo, co všechno ten dobytek při svý nedávný návštěvě Číny nasliboval a o čem tam vlastně mluvil - když čínskej tisk píše, že ještě nemá všechny sabotéry a antikomunisty pod kontrolou.
Ještě nemá! ![]()
Vítání bylo moc hezky zorganizované - autobusy s Číňany, označené: Skupina 1 - Skupina 2 - Skupina 3... v zavazadlovém prostoru předpřipravené vlajky a transparenty (jako nedávno na Albertově)... Museli být hodně motivovaní - viz četné incidenty, např. s místními koledníky a reakce na kamery a fotografy. Podle domácího sinologa, tohle je při čínských cestách běžná praxe. Zčásti jsou to kádry, momentálně v té které zemi k dispozici, zčásti placené síly, brigáda pro vlast a stranu. Hlavně, aby se znemožnilo vzniku něčeho, co by v Číně narušilo přestavu hladkého a nadšeného přivítání. Chybí mi tu smajlík vyjadřájící extra velké zhnusení.
Z dnešní nabídky naší letenské Erhartovy Cukrárny
:
(foto z fb stránek cukrárny)

ten je krásnej !
Klobouk dolů, reagují pohotově.
Já jsem dneska zjistila pár věcí : Už jsem konečně svobodná ( přestaly mě ovládat USA a EU, to kFC jsem koupila opravdu naposledy, příště už jen nudle)
Zeman má pro příští volby protikandidáta, když už se tady Číňanovi tak líbí, proč si z nás neudělat zámořskou provincii
takhle zahradničit jako oni umím taky, podobný kropáček ( bez vlajky teda) máme v práci ( jestlipak byl Made in China?)
že jsme to ekonomicky s Čínou doladili, čert vem lidská práva, ostatně Zemanovým voličům bude fuk, jestli budou bydlet v kraji tom a tom nebo provincii té a té.
Tolik červených svetrů pohromadě jsem ještě neviděla, i Miloš se nám vybarvil.
Že bych kvůli tomu dneska viděla rudě ?
Dortík super ![]()
Ale já už na to hovado nemám kyslík. Fakt si upřímně přeju, aby se příštích voleb už nedožil.
dožije, bude zvolen..... bohužel.. šetři kyslík
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.