Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 29. března 2016 21:02
Reakce na náťa66:

Nech mi aspoň malou naději... dyk ten bude škodit, dokud bude dejchat. Protože může. 

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 30. března 2016 06:59
Reakce na domenica:

četla jsem to večer.... být mi tak pětadvacet, emigruji, ne kvůli Zemanovi, ale právě kvůli myšlení tohoto národa.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 30. března 2016 10:51

Je mi špatně, špatně, špatně...

Offline luciole
1228 příspěvků moje polička 30. března 2016 11:45

Tak k nám už taky ráno vtrhli policajti a donutili nás sundat z okna tibetskou vlajku... Potom ještě pobíhali po celém domě a vyhrožovali. Policejní stát hadr...

Tibetská vlajka v okně u hotelu s prezidentem odstřelovačům vadila, zatažené žaluzie ne

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 30. března 2016 12:20
Reakce na luciole:

To je šílený! 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 30. března 2016 15:11

A máme tady i návrat novinařiny 80. let. Aneb, čínské akvizice začínají přinášet první plody (čínská CEFC teď vlastní 49% podíl v Empresa Media.as, což jsou mj. týdeníky Týden a Instinkt a třeba celoplošná TV Barrandov). Jde to rychle.

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/cinsky-prezident-dostal-klice-od-prazskych-bran_377663.html

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 30. března 2016 16:37

Obávám se, že podstaty a rozsahu nedohlédneme. Je to STRAŠNÉ!

Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 30. března 2016 16:51
Reakce na luciole:

No to snad ne! Natočil to někdo?

Mimochodem celkem nechápu ten jásot nad čínským kapitálem, resp. obchodní spoluprací. Sice ty slavný dohody vypadají jako spíš smlouvy o smlouvách budoucích nebo jen smlouva o zvažování spolupráce... většina...  ale stejně: to jako každej ten náš slavnej obchodník, finančník a manažer nakupuje v čínský tržnici? Chodí v čínskejch hadrech a používá čínský šmejdy?! To bych teda chtěla vidět. Co asi nosí Rusnok nebo Kellner za hodinky, he?!

Dyk přece každej ví, co za brak vytvářej... a jediný, na co se zmůžou, jsou padělky a fejky... a každej soudnej člověk se jejich zboží vyhne, pokud jen trochu může!!  Nejhorší výrobky na světě, proboha  A od takovejch si tady necháme něco postavit? Diktovat normy?!

Ale ve vší tý bídě mě hodně pobavil nadpis jedný části článku

Kanál je Zemanův sen

No aby ne! 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 30. března 2016 17:13

Kanál super! 

ale pokud jde o spolupráci, fejky by byly ještě to menší zlo:

Více na: http://nazory.euro.e15.cz/rozhovory/olga-lomova-cinske-investice-v-cesku-nevede-obchodni-zajem-1267283#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylin

http://nazory.euro.e15.cz/rozhovory/olga-lomova-cinske-investice-v-cesku-nevede-obchodni-zajem-1267283

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 30. března 2016 18:33
Reakce na barbucha:

tak popravdě, ne všechno je šunt, my to máme jen  zobecněné:  čínské zboží´= zboží z tržnic = šunt, popřípadě fejk.

Ale stejně jako Domenica se obávám, že o tomto to opravdu není. 

Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 30. března 2016 18:57
Reakce na domenica:

Ale tak jasně, že prvotní záměr Číňanů není zbavit se nekvalitních triček a LV fejků (jsem to zjednodušila pohledem tety od plotny  ). O co jim skutečně jde, je nabíledni. 

Ta Lomová byla včera/předevčírem myslím na 24, zůstala jsem na to koukat, mluvila velmi rozumně a nešlo s ní nesouhlasit.

Jestli tady Číňani skutečně ovládnou (finančně) půl republiky, tak jsme v prčicích, máme po demokracii, po necenzurovaným internetu, po svobodě slova... jak se dokážou chovat, viděli jsme právě teď v našich ulicích! A že si budou diktovat, o tom není pochyb. 

EU se na nás vykašle - na rudý pohůnky... budeme mít celosvětově po (zbytcích) kreditu...

Ovšem to je Emanovi úplně jedno. On už bude pod drnem, a ví to... a bude se nám z pekla jenom smát: konečně někdo s pražskou kavárnu zatočí.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 30. března 2016 19:46
Reakce na barbucha:

nech toho, začínám hystericky pobrekávat  a je mi šoufl, doslova, štve mě ta bezmocnost, kretén jeden

Offline luciole
1228 příspěvků moje polička 30. března 2016 21:31
Reakce na barbucha:

Bohužel nenatočil. Byla to úplná ranní přepadovka. A ještě jsem byla Policíí ČR označena za agresívního jedince... 

Ano, Olgu Lomovou jsem taky včera zahlédla na ČT24 a mluvila velmi zajímavě.

Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 31. března 2016 09:09
Reakce na luciole:

Agresivního? Co jsi provedla - zamračila ses na ně?

Koukám na Seznam, a zdá se mi, že další kamarád pro Emana je jasnej. Jak to, že ho dosud tak opomíjel? Vsadím se, že to ale brzo napraví...

http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/398939-severni-korea-se-pripravuje-na-dalsi-hladomor-budeme-zvykat-korinky-priznava-stranicky-list.html

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 31. března 2016 09:29
Reakce na barbucha:

jo, to už jsem říkala, že nakonec se dozvíme, že ono to v tý lidový Korei není tak zlý, ty lidi tam holt nejsou tak roztažený jako my a nepokukují po západu.

myslím, že to by se Milošovi líbilo, kdyby za něj národ třeba hlady chcípal.... pro mě za mě, těch 62% jeho voličů klidně.

Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 31. března 2016 09:42
Reakce na náťa66:

Nešiř paniku - to nemůže bejt 62%! Tipovala bych spíš na 62% z dotázanejch, a kdoví v který putyce ten průzkum proběhnul.

Řekla bych, že s tou Koreou to klapne. On se s ním nikdo jinej teď už vůbec bavit nebude... Jestli tady začnou nějaký náznaky, jako že bysme jim mohli vypomoct v tom očekávaným hladomoru (taky moc pěkný výsledky, jen co je pravda), jestli uslyšíme nějaký řeči o solidaritě se strádajícím lidem, tak jsem doma! Páč potom se to už jen poveze... a představ si, jak by tam Emana vítali! To by se mu určitě líbilo.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 31. března 2016 09:52
Reakce na barbucha:

obávám se, že to bude víc lidí..... já jsem teda obklopená ingnorantama, který by volili i satana ( i když to by byla dobrá volba), jen když je nikdo nebude obtěžovat, budou si moci jezdit na chaloupku, okopávat mrkvičku, v telce budou mít svůj seriál jistej...., 

Výpomoc  v hladomoru - myslím, že by to šlo provést jako jsou ty humanitární akce, jež jsou ovšem dobrovolné, z každého nákupu odložíš půlku do vozíku pro spřátelenou Koreu.

Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 31. března 2016 10:11
Reakce na náťa66:

Tak jistě že dobrovolně. Jinak to ani nejde

Ale hele, uklidním tě! Podívej se tady na čísla toho průzkumu... dotazovali se 250 lidí! Měla jsem pravdu, to je jedna-dvě hospody v Horní Dolní