Jestli mě tam s těmi proložkami pustí.
Jak se co nejrychleji naučit pískat?
No už jsem to taky četla, že pravdu měla nakonec i v tomhle případě. Je čím dál tím víc nechutnější, jak si Zeman a lidi kolem něj po svém vykládají ochranu jeho osoby a zneužívají toho, že není ze své funkce trestněprávně odpovědný
.
„Váš nevděčný úděl, často spočívá v tom, že bráníte projevu duševně nenormálních lidí a v tom jste tak trochu podobní psychiatrům... Je třeba odlišit lidi, kteří svobodně vyjadřují svůj názor od různých Kalousků, kteří se pouze zviditelňují šaškovskými akcemi“ (pravil dnes preziden Miloš Zeman v rámci projevu v Míčovně Pražského hradu, kam si pozval Policii ČR, aby jí poděkoval z dobře odvedenou práci při návštěvě čínského prezidenta a 17. listopadu).
A co ty? Duševně nenormální nebo nějakej Kalousek?
To hovado jede ve starejch sovětskejch stopách - tam byl taky každej tzv. disident prohlášenej za duševně chorýho, je to ruskej vynález... určitě trpce lituje, že všechny protivníky nemůže pozavírat do cvokhauzů.
Já to zahlídla na FB a trochu se mi přitížilo. Ale po zralé úvaze jsem přesvědčená, že to dělá schválně (ačkoliv si je jakýkoliv "nevhodnosti" dobře vědomej). Že prostě jenom rád lidi sere (protože si to může dovolit). A hlavně pražskou kavárnu, která ho urazila svým odmítnutím.
Takovej zlovolnej dědek, kterej kolem sebe jen tak ze sportu mlátí holí... takže jsem vychladla a jedinej zájem ve mně vzbudí už jen tehdy, až ho - konečně a doufejme že brzo - veme čert.
"Ale po zralé úvaze jsem přesvědčená, že to dělá schválně (ačkoliv si je jakýkoliv "nevhodnosti" dobře vědomej). Že prostě jenom rád lidi sere (protože si to může dovolit). A hlavně pražskou kavárnu, která ho urazila svým odmítnutím."
Tím jsem se dlouho utěšovala, ale už tomu nevěřím. Kdyby to byly jen "naschvály", tak by je snad omezil na náhodné záležitosti bez dlouhodobého a dalekosáhlého významu. Jenomže on to, bohužel, někam vede, nebudu psát kam.
Ale jo, vede... ale řekla bych, že i to je schválně. On by to ved klidně i na úplně opačnou stranu, kdyby a) pražská kavárna najednou zanevřela na Západ a b) kdyby se s ním někdo z toho Západu skutečně bavil.
Vždyť ho kromě Číňanů a Rusáků neuznává nikdo, tam jedině dostane kapku uznání (byť z pofiderních a zcela sobeckejch důvodů)... nakonec i ten slovenskej prezident se na něj vykašlal (a není divu)... tak mu nic jinýho nezbejvá. Samozřejmě si za to může sám. Hodlal zjevně působit na evropský/světový? politický scéně jako enfant terrible, ale na to prostě nemá, dokázal se předvést jen jako starej nevychovanej otrapa.
Zneuznání je hrozná věc, pro takový ego! Vem si, že se doteď mstí socanům za předešlou prezidentskou volbu! To je pro jeho charakter naprosto typický. Prostě nemáte mě rádi, nevzhlížíte ke mně (jako k předchůdcům), tak vám aspoň pořádně zatopím...
Existuje nějaká moc, která by zavřela tomu starýmu senilnímu užvaněnýmu arogantnímu kreténovi hubu ?
Chápu, že se rád poslouchá a myslí si, jak je hrozně vtipnej a chytrej, ale proč to nevykládá Ivance a Ovčáčkovi ?
Proč tím musí oblažovat národ, který v 10% spěje k infarktu a v 60 procentech pochvalně idiotsky kývá?
Prave mi projel (skoro) pod okny. Dve motorky vpredu, deset aut, jedna motorka vzadu. To by me zajimalo, kam jel, ve fabrice uz byl, naobedvat se uz byl, na zamek se jede opacnym smerem...
Vajicek mi prislo lito (i kdyz v Penny je ted zlevnili) a asi bych se stejne netrefila. Ale syn mi pujcil pistalku :-) Tak si pujdu pisknout.
Na Loretu? ![]()
Tam toho tolik k videni neni... Asi jsem to spletla a do fabriky teprve jel, protoze me fakt nic nenapada. I na radnici by se jelo jinudy.
Je tu vic policajtu nez lidi. Placa populisticke kecy. Transparent jeden - Svoboda projevu neni na prodej. Trapne vtipky - potlesk z dolni strany nadvori. Skoncil projev, tleskali skoro vsichni. Policajti v civilu se nenapadne rozhlizi. "Spontanni" dotaz studenta na iranske embargo. Trapne vtipky na tema muslimove a pivo. Dodavky munice do Iranu - aneb kdyz nebudeme dodavat my, budou dodavat jini.
Pratele sem, pratele tam - tvl nejsem tvuj pritel!
Dotaz na Rusko, vzdyt tam je vse ok, jen media nas lzive infornuji. Odpoved - Rusko drti nizka cena nafty, ruska ekonomika je ve velkych potizich, pac rusky rozpocet pocital s vyssi cenou za barel.
Vidim Ovcacka.
Lidska prava a Cina - jsem pro lidska prava a jsem pro podstatne rozsireni tohoto pojmu. Ted to je spis o politickych a hospodarskych pravech. Nedodrzuje se lidske pravo pravo na praci. Stacily by tu dve politicke strany. Co je platne, kdyz mate pravo demonstrovat, kdyz nemate praci (piskam na pistalku, par lidi buci). Mele o Cine. Lidi placaj.
Milos Zapletal - vyslovuji nesouhlas s politikou prezidenta - tleskam a par lidi se prida, Zapletal reaguje, ze tu evidentne ma min priznivcu nez prezident. Nesouhlasi s propagaci koureni. Odpoved - nedavno zemrel byvaly nemecky kancler ve veku 96 (?) let, silny kurak.
Otazka na migranty, populisticke kecy.
Podpis do knihy - Pane starosto, to pero vam vracim. Ohromny potlesk.
Konec. Je mi hanba. Tvl, oni nam ho zase zvolej.
jak jsi napsala dve motorky vepředu, auta, jedna motorka vzadu... tak mě napadlo a pak motorka se Zemanem.
Sama sebe jsem odbourala, ta představa je úžasná... jak jede v tý přilbě, má hezky bundu s reflexníma páskama... já si ho představuju na tom prskoletu, jak jezdili ti tatíci... uý se zase chechtám
Transparent pred nadvorim, okolo nej policajti a nedovoli nam jit k nemu bliz. U transparentu mimo jine mistni celebrita Michal Šmaha :-)
Doma zkusim pridat fotku.
Sedim pred parkem a koukam do tvari lidem vychazejicim z parku. Neni to hezky pohled.
no tak šmaha není zrovna důvěryhodná osoba, ten tomu Zemanovi může leda tak nahrát.
Ale jinak dobrej ! Šmaha a Hudba Praha ![]()

Šmaha (na předchozí fotce vpravo) je vlašimská legenda :-) Ale je fakt, že když ho potkám a zdaleka mě zdraví Čaaaau, říkám si, že kdyby mě přehlídnul, vůbec by mi to nevadilo :-)
Patří k zemanovi Babiš ?
Bezpochyby ano, takže : http://archiv.ihned.cz/c1-65336150-barvy-moci-jindricha-sidla-nejtezsi-ctyri-dny-andreje-babise
Je to vtipné, zejména mě pobavila "husákovština"
Fakt není nad příkladně jemnocitnou a úzkostlivě slušnou hlavu státu. Však vzor pro všechny občany, že jo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.