Krehutka Ta poslední část se TV moc nepovedla
Zbytečně se tam dohadují.
Aktuální česká politická situace
Krehutka Jeziiiiis, no teda. Az bude nekde shrnuti tak to sem prosim nekdo supnete.
Teda to je ale debil, "jak jsem vam pred 30 sekundami rekl" Ufff.
Drahos se teda nemusel furt tak umanute proti Zemakovi vymezovat, ale jinak byl dneska dobrej. Je videt, ze na sobe zamakal. Za me dobry
Witovská předvedla, jak má vypadat MODEROVÁNÍ - ne jako ti joudové z Novy a Primy.
Je fakt dobrá![]()
tak to bylo dobrý, konečně profesionální příprava a moderování - chválím ČT! ![]()
jerry Jo, jestli chce po jejím výkonu Voříšek i nadále tvrdit, že primáckou "debatu" jako moderátor zvládl, tak už si to může opravdu nalhávat jen sám sobě - asi jako když Zeman tvrdí, že ho trápí jen neuropatie dolních končetin.
Nedal se. A chvílema ukázal i zuby. Tohle asi Ovarovi poradci nečekali.
Jen mě udivilo, proč Ovar, když mluvil Drahoš, tak nějak bezcílně kroužil pohledem po prostoru - připadal mi takový nepřítomný - jako kdyby nechápal, kde je a co tam chce. Nebo se mi to jen zdálo?![]()
Jo!!!![]()
Witowská excelentní
.
razorblade
Nedal se. A chvílema ukázal i zuby. Tohle asi Ovarovi poradci nečekali.
Jen mě udivilo, proč Ovar, když mluvil drahoš, tak bezcílně kroužil pohledem po prostoru - připadal mi takový nepřítomný - jako kdyby nechápal, kde je a co tam chce. Nebo se mi to jen zdálo?
Nezdálo. Taky jsem si všimla.
razorblade Naprosto souhlasím. Toho vymezování bylo až dost. Kdyby lehce ubral, bylo by to lepší.
Ale jinak super! Drahoš se tedy nedal ani náhodou, Ovar byl zcela evidentně nějak vysílen, proti úterku mi přišel dost bezzubý. Jestli chtěl hrát hodného, tak mu to ale stejně nevyšlo.
Navíc je hluchý jak poleno,. I když... nemyslím si, že by to bylo hluchotou, že potřeboval opakovat otázku - přišlo mi, že jeho chorá mysl chvílema bloudila někde Vysočinou, takže vůbec netušil, na co se ho ptala.
Witowská byla skvělá!
Takhle má vypadat debata, ne to šaškování na Primě, Nově, o Barrandovu už ani nemluvě. ![]()
Zítra ve dvě stojím frontu! A Zemana zase rituálně spálím! ![]()
Já ho rituálně trhám na kousky.
Moderatorka OK, ovar klasicky na presdrzku a Drahos cajk. Az teda na ten zaver. Ovar sice temer placky zadonil o ucast volicu (cti: svych volicu), ale kupodivu se zdrzel vetsi agitace. Tu si mohl Drahos odpustit a bejt vic nad veci.
Korsičanka V prvním kole to klaplo. ![]()
barbucha Přesně, ten závěr se mi taky nelíbil. Ale jinak to Drahoš ustál výborně, konečně to byla debata jak má být.
Ovšem "frajer Mynář"...to byla hláška večera![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my