jo: z frajeřiny si zažádal o bezpečnostní prověrku, přestože ji vůbec nepotřebuje ![]()
Aktuální česká politická situace
Krehutka Jejda.. já si v prvním kole přála, aby to Ovar nedostal rovnou, jak občas někdo strašil.
Takže jsem si přála druhé kolo a to se povedlo. ![]()
V té Zemanovic lajně už chyběla jen stará Škopková. I kulatá hlavička Haszka Mihályho se tam mihla. Dobrej matroš vskutku.
Jo, "frajer" me taky dost rozveselil (myslim zopakovanej Drahosem samozrejme)
A pak taky to, jak si ovar dloubal voko.
a kde je to vyvrcholení s dcerou? jsem zmatená... nebo to přijde až zejtra dopoledne? ![]()
Krehutka Nedráždi
Nějaké měkké bahno někde teda najdu![]()
To je nápad!
(vztahuje se k návrhu experimentálně aplikovat woodoo)
jerry
jo: z frajeřiny si zažádal o bezpečnostní prověrku, přestože ji vůbec nepotřebuje
I já jsem z frajera Mynáře nemohla![]()
.
jerry Jo, tady mě trochu mrzelo, že celou tu kauzu Drahoš okecával, místo toho, aby mu vmetl do tváře, že Zeman dal slovo chlapa, slovo prezidenta, a to nedodržel. Dlouhé a strukturované vystoupení je fajn, ale v politické diskusi, kde se snažím přesvědčit nerozhodnutého voliče, to podle mě bude trochu bezzubé.
Korsičanka Ty jo, já nejsem odborník na tyhle esoterické záležitosti. Možná bude stačit rozfoukat do všech světových stran.
Dlouhé a strukturované vystoupení je fajn, ale v politické diskusi, kde se snažím přesvědčit nerozhodnutého voliče, to podle mě bude trochu bezzubé.
Přesně tak!
Zadam vazene moderatorky, aby neprodlene zjednaly poradek a napomenuly entitu RoSa za nechutne reci!
Sím, mohla bych volit paní Witowskou?
Jo ale stouchnuti se Skandinavii taky luxusne pobavilo.
W: "Pane prezidente, rikate ze skandinavsky model (zeme nebo tak neco) je vas vzor. Kolikrat jste navstivil Skandinavii?"
Prezident se nadechuje.
a W. dodava: "Jako prezident!"
Prezident mlci.
![]()
barbucha Škoda, že pak nějak zamluvili otázku Witowské, jestli tam vůbec byl pozvaný.
Moje dojmy - Drahoš byl jistější než minule,bylo pár pěkných momentů, ale kdybych nevěděla koho, asi by mi dnešek v rozhodování moc nepomohl. Naštěstí vím.
To Zemanovo bloudění zrakem podle mě nebyla neschopnost soustředit se, ale spíš podle mě chtěl dát najevo, že ho to nudí a je mu celkem jedno, co tam ten politický neználek bleboce. Jestli Zemáka zase zvolí, nebude s ním k vydržení, nadutec arogantní.
Dost mě na Drahoše zamrzela ta závěrečná řeč, tam už si to rýpnutí mohl odpustit.
Myslim ze prave nezamluvili, mne z toho jasne vyplynulo, ze nebyl, snad to W. dokonce vyslovne rekla? Ten zaver byl podle me jednoznacnej, proto me to tak pobavilo. Vlastne hele - rekla este taky ze si to sama overovala, a nejsevernejc byl v Rize! ![]()
barbucha No právě, myslím, že na tu otázku si pak odpovídala sama, on to neřekl, že ho nepozvali. Kam by taky jezdil, toho zvali leda do té Číny a k Putinovi. To bylo řečí, jak bude do 14 dnů u Trumpa! Až naprší a Mynář dostane prověrku.
Jo vlastně byl u královny Alžběty!! Ještě teď se rosím, když si na ten trapas vzpomenu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my