stes Strašný, to vypadá na definitivu. ![]()
Aktuální česká politická situace
stes to je uz fakt desivy. tohle neni chovani dospelyho politika... bohuzel ho v tom podporuje zlodedek z hradu, takze se cejti nedotknutelnej :/
a já už se zas jenom bavim...stejně se máme a budeme mít pořád skvěle![]()

stes nerekla bych, ze je konec. pokud jsem si stihla letmo vsimnout tak jeden potencialni blanicky rytir si zacal uvolnovat ruce pro nove vyzvy...
a taky junior jeste nevypovidal... ![]()
prďola kdo to má bejt ten blanickej?
Mutziputzi Mirek T.
prďola Aha, by musel bejt blázen
Mutziputzi rada si pockam...
prďola a Mirek T. ví, že od něj něco čekáš? páč já ho sleduju jak vostříž a nepřijde mi, že povstává....leda snad..ne nebudu lascivní![]()
Mutziputzi no neví... nerada bych ho předem stresovala svými očekáváními
jen mi připadá, že pokud se chce o něco v politice snažit, tak kdy jindy než teď? myslím, že málokdy bude mít lepší příležitost... nemluvě o tom, že to spřátelené zázemí na východ má velice dobré
prďola Někde prohlásil, že se chce o něco v politice snažit? Příležitost už měl v prezidentský volbě a ..... To spřátelené území na východ má bejt jako co, to ti implikuje to, že se pohybuje v plynárenství? A tak psala jsi že sis stihla něčeho letmo všimnout, uvolňování rukou pro nové výzvy, to mě hrozně zajímá, pověz ne?
Mutziputzi https://www.novinky.cz/ekonomika/489328-topolanek-odesel-z-cela-vykonne-rady-teplarenskeho-sdruzeni.html
„Bylo to sedm let práce, která měla smysl a bavila mě, ale nastal čas přijmout nové výzvy,” uvedl Topolánek.
...ale tak jasně, možná se jen chce začít věnovat vnoučatům. řekla jsem, že si ráda počkám... ![]()
whiskas Pamatuješ ne, prezidentská kampaň v režii Jakuba Horáka - České ženy vědí, jak je rostlý Topol![]()
prďola čekej čekej, ale kdybych ti mohla poradit, hledej jinýho rytíře
Mutziputzi nehledám, dokonce bych z něj nebyla ani nějak moc odvázaná. jen mám dojem, že pokud má někdo na to, aby z aktuální situace vytěžil nejvíc, tak je to právě on. samozřejmě pokud tomu ještě "napomůže" výpověď AB jr.
prďola a ty jsi nezaznamelala jeho výsledek v prezidentský volbě?
Mutziputzi nešlo nezaznamenat... jenže stejně nešlo nezaznamenat, jak se ta "pražská kavárna" se svými kandidáty fakt nikde jinde nechytá. obávám se, že ani dnes by té situaci nijak nepomohli, pokud by přímo nepůsobili kontraproduktivně.
takže kdo jiný? a kdy jindy? stále mi z toho vychází (a jako samozřejmě se můžu velmi mýlit), že jediný, kdo na to "má koule" i potřebnou hroší kůži, je Mirek...
prďola škoda, že k těm koulím nemá i voliče
Mutziputzi ale teď ani tak nejde o voliče. myslím, že zatím jde o to, aby byla reálná šance na výměnu AB a aby byl "ideový vůdce"... protože to dnes není ani Kalousek, ani Horáček, prostě nikdo širiko daleko. a to píšu jako někdo, kdo by to jinak MT nehodil ani omylem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my