Jenže do dalších voleb se tady rozpadnou nejen silnice a mosty, ale taky důchodovej/sociální systém.
Právě proto, že to radši rozfrcá na úplatky voličům... eh, chtěla jsem říct na jízdný zadarmo například.
Jenže do dalších voleb se tady rozpadnou nejen silnice a mosty, ale taky důchodovej/sociální systém.
Právě proto, že to radši rozfrcá na úplatky voličům... eh, chtěla jsem říct na jízdný zadarmo například.
![]()

Karoleena Špatná helma!
Karoleena "Vlastní polovinu českých médií, aby psala pravdivě, ....."
Karoleena chlapec cílí na celoživotní sponzoring asi
Karoleena pockej... to jako fakt vyslo? Ja kdyz to zahlidla na fb, tak jsem myslela, ze je to dzouk... ta posledni veta![]()
Mutziputzi no, to není helmou, tam už to bylo..
barbucha Nemyslím si, že by se nám do příštích voleb vyloženě rozpadl důchodovej a sociální systém. Podle mě bude stačit, že nebude mít kde vzít na ty úplatky voličům, jak ty říkáš ve formě nadstandardních anebo jen adekvátních valorizací zmíněných důchodů a dávek a to už se laskavému voliči líbit nebude a neodpustí Andrejovi, co mu promíjí teď.
Neříkám, že skalní voliči, ale ta rozhodující část z nich ano.
Znova říkám, taky se mi to nelíbí o nic víc než tobě muset čekat tak dlouho, i tak to bude drahej špás, jenže jinak to s ním prostě nepůjde, jak vidno, no.
barbucha tak majitel prece nemusi firmu ridit, casto taky tomu tak ani neni, od toho ma management...
Karoleena razorblade Taky se blbě zeptám, ale ja to snad fake, že ano? Ta poslední věta...uznávám, dost blbé, abych se ptala, ale tady už jeden opravdu neví
wendulka Valorizace duchodu je spatne?
Mutziputzi Ne, jistěže ne. Jen jsem jmenovala příklad, za jaký situace teprve voliči ANO začnou Babišovy kauzy vadit. Až ji bude nucen omezit.
wendulka Tak nejsme v recesi, nebude nic takovýho muset dělat a v tak krátkym horizontu ani důchodovej systém nezkolabuje...předem líto mi je toho, kdo jednou zruší slevy na jízdném, nedejbože aby zas zkusil někdo poplatky ve zdravotnictví, Babiš to nebude muset udělat, ani když znova vyhraje volby.
Tak asi za touhle kauzou můžeme zavřít dveře:
„Já vám jenom chci říct, že nikdy neodstoupím. Nikdy. Nech si to všichni zapamatují. Nikdy,“ řekl Babiš novinářům před odletem do Bruselu. Poděkoval prezidentovi Miloši Zemanovi, který ve čtvrtek v rozhovoru pro televizi Barrandov uvedl, že v případě vyslovení nedůvěry vládě pověří Babiše sestavením vlády znovu. [celá zpráva] „Jsem strašně rád, že mě podpořil,“ řekl Babiš, který za podporu poděkoval také senátorovi Jiřímu Čunkovi.
![]()
stes Řekl taky, že "pokud budu odvolaný, tak fajn", ale stejně...připustil jen dva dotazy novinářů a rovnou zkritizoval ČRO a ČT za zpravodajství k případu :-/
stes Jeho chování mi připomíná malé děcko, co se vzteká, že by měl dát pryč svoji hračku, jenže maminka ho utěštuje, že i kdyby mu ji někdo vzal, dostane ji zpátky
. On ani nemůže odstoupit, jde mu o moc (ať už MOC jako podstatné jméno i příslovce)...
Fico taky kopal kolem sebe a nakonec musel odstoupit, jenže slováci mají alespoň PREZIDENTA!
Liesel přesně..a tu moc, řekla bych hlavně jako to podstatný jméno
A je to v haji, kombinace zeman hrabis je fakt tristni...
nedejbože aby zas zkusil někdo poplatky ve zdravotnictví, Babiš to nebude muset udělat, ani když znova vyhraje volby.
No, (Babišův) ministr zdravotnictví se zrovna nedávno vyjádřil, že je potřeba vyšší spoluúčast pacienta...
barbucha To jo, ale určitě ne formou likvidačních tří pětek za návštěvu obvoďáka![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.