Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 26. května 2021 13:45

A666 Já žádný svědectví nemám, nikoho jsem nevyslychala, žádný výpovědi neověřovala a spis nevedu, nejsem policajt ani soudce. Jediný, co všichni máme, je pár článku a ty snesou leccos. Já ho nechci bránit, ani říkat, ze je nevinný, protože to nevím. Ale ty rychlý soudy se mi nelíběj a od několika konkrétních lidí mě to dost zklamalo.

Jako proste je rozdíl napsat: "Jestli je to pravda, tak je to hnus a musí být potrestán" a napsat "Já ten holkám věřím, Feri musí jít sedět." 

Offline Sweet Potato
40146 příspěvků moje polička 26. května 2021 13:47
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. května 2021 14:05

notna 

To je ale hrozná škoda, protože tyhle podvody hrozně devalvují vzdělání, který já jsem si teda poctivě odchodila a oddřela sama, předpokládám, že ty taky. 

Offline dzizisketa
8919 příspěvků moje polička 26. května 2021 14:14
Reakce na MP Meri:

A666 Já žádný svědectví nemám, nikoho jsem nevyslychala, žádný výpovědi neověřovala a spis nevedu, nejsem policajt ani soudce. Jediný, co všichni máme, je pár článku a ty snesou leccos. Já ho nechci bránit, ani říkat, ze je nevinný, protože to nevím. Ale ty rychlý soudy se mi nelíběj a od několika konkrétních lidí mě to dost zklamalo.

Jako proste je rozdíl napsat: "Jestli je to pravda, tak je to hnus a musí být potrestán" a napsat "Já ten holkám věřím, Feri musí jít sedět." 

​Ne, takové články nesnesou leccos. Jde o seriózní práci s ověřenými výpověďmi. To, že jsou anonymní, je u takových záležitostí normální. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. května 2021 14:47
Reakce na ice:

Kan jo, tyhle prohlášení v klidu doma od kompu, ve zralém věku...ve chvíli, kdy nečelím žádné autoritě, nejsem zaskočená, mám čas se zamyslet...jojo...

​No, v devatenácti jsem se s klukem rozešla jen proto, že jsem zaslechla, jak svému bratranci říká, že jsem blbá. Jojo ale nebyl autorita, to je fakt.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 26. května 2021 15:43

A mezitím... co tam asi chtěl? A prolhaný individuum s nezákonně vydaným diplomatickým pasem

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 26. května 2021 17:56

dzizisketa Hele, se slovama se dá doslova kouzlit, úmyslně i neúmyslně, to ví každej, koho je to denní chleba. Anonymita mi vubec nevadí a ani nesnižuju tu odvedenou novinářskou práci, jenom ... no já si proste počkám na víc informací, než budu vynášet soudy.

Offline Sweet Potato
40146 příspěvků moje polička 26. května 2021 18:17

Dobře Měcháček u Veselého

https://files.fm/u/5r36y9y6n#/view/bqdra9uxb

Online Dadoo
11628 příspěvků moje polička 26. května 2021 19:32

Sweet Potato dost dobrý!

Online jerry
11151 příspěvků moje polička 26. května 2021 21:43
Offline bram
4111 příspěvků moje polička 27. května 2021 10:32

Sweet Potato Měcháček byl výbornej :)

Offline barbucha blogger
35643 příspěvků moje polička 27. května 2021 13:45

Musím přiznat, že jsem z těch reakcí na Feriho zděšená. Myslím ty v diskusích... kdy se s lišáckým mrkáním dodává no však je před volbama... a báby mýho věku vzpomínaj jak zamlada by k chlapovi domů nevlezly anžto důsledek mohl být jen jeden... z těch je mi teda extra na blití. Sofistikovanější diskutéři kladou otázku, proč to holkám trvalo tak dlouho...

WTF!!

Když si tak vzpomenu, jak se proláklo sexuální zneužívání u katolíků... kdy ty oběti vylezly s přiznáním až po bůhvíkolika letech - a nikdo se nedivil! Všichni je litovali (a ne že neměly ty děti lízt do sakristie, že jo). Nebo takovej Kevin Spacey, kterýho udal - snad po dvaceti letech - tehdy mladý novinář, neboť kupodivu jeho představa interview neobsahovala sahání na kolínko a jiné kratochvíle. A další a další, kde je rozdíl jen jedinej, a to v pohlaví oběti. Jak je možný, že holku vždycky osočíme z podvodu, přičemž stejně postiženýmu klukovi všichni věřej?!

A zvlášť u tetin, který by měly držet basu, mě to dost mrzí.

Offline viktorka_od splavu
49195 příspěvků moje polička 27. května 2021 14:27

barbucha no ja pri te prilezitosti drzela prednasku k nasim chlapcum - nezeby zrovna oni meli pachat nasili, nicmene..  i pro nejmladsi zletilou generaci muzu je jasny, ze kdyz devce cini aktivni kroky k seznameni, tak chce sex. na moje durazne vysvetleni ze to vubec nemusi mit nic spolecneho koukali znacne prekvapene.. tak nevim.

obavam se ze ta osveta fakticky vazne. a ze by mlade zeny a divky nemely chovat v ucte chlipne autority jsem doposud nezaslechla nic... 

Offline continuity
42727 příspěvků moje polička 27. května 2021 14:30

viktorka_od splavu no to teda nevím, tak zjevné to teda nebylo ani za mého mládí. A to je už mnoho let. 

Offline viktorka_od splavu
49195 příspěvků moje polička 27. května 2021 14:33

continuity ty jo tak to bych si vubec netroufla posuzovat. ze si nebyli jisti, jestli dosahnou svyho to samozrejme

Offline continuity
42727 příspěvků moje polička 27. května 2021 14:49

viktorka_od splavu hele nebyly, nebo jinak řečeno: asi 2x jsem svoji blbosti vlezla do situaci, kdy si to tak muzi mohli zcela opravnene vyložit. když se vysvětlilo, jak se věci mají, tak z toho vycouvali. Ale to mi nebylo 18, jako starší už jsem si dávala větší pozor. 

Rozhodně návštěva jiného muže u něj doma/ na pokoji neznamená, že mám zajem o sex ( na intraku jsme se navštěvovali pořád a žádný sex z toho dikybohu nebyl - někdy tedy jo, ale předpokládalo to ten consent). 

Jako jo: je trochu pozde chlapovi říkat, že jsi si to rozmyslela, když jste oba svleceni v posteli, ale myslím, ze to nikdo nedělá úplně schválně. A mě se to stalo i obráceně. Tak se z toho fakt nepototo... Jak jsem už psala, dcery budu učit, ať si to dobře přemýšlí, protože není záruka, že to dobře dopadne. Ale na tohle téma tu už flame byl. 

Offline barbucha blogger
35643 příspěvků moje polička 27. května 2021 14:50

barbucha no ja pri te prilezitosti drzela prednasku k nasim chlapcum - nezeby zrovna oni meli pachat nasili, nicmene..  i pro nejmladsi zletilou generaci muzu je jasny, ze kdyz devce cini aktivni kroky k seznameni, tak chce sex.

​Jaký aktivní kroky?! Kde to žijou, na Středním východě někde? kde mají holky určený prostory k pohybu? Doprčic já přece můžu jít kam se mi zlíbí, úplně stejně jako kluk... v noci po ulici, večer na návštěvu ke známýmu, na mejdan... co je na tom? To ještě není důvod, aby se na mě někdo sápal (kromě vyloženejch úchylů právě puštěnejch z klece).

Ale moje zděšení pokračuje - po Czerninovi (zpochybňujícím důvěryhodnost těch holek) se ozval i Schwarzenberg. To se teda ti slovutní gentlemani moc nevyznamenali. Kdy zapomněli na kinderstube?!

Offline barbucha blogger
35643 příspěvků moje polička 27. května 2021 14:53

Naštěstí aspoň někdo z tý party má rozum.

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kania-z-top-09-vyjadreni-schwarzenberga-a-czernina-je-nehorazne-nechci-s-nimi-byt-spojovan-40361544

Zajímavý, že je to mladej kluk... ti dědkové se všichni při pomyšlení na nějaký sprosťárničky jen tetelej...

Offline continuity
42727 příspěvků moje polička 27. května 2021 14:54

MP Meri k Ferigate velmi souhlasim s tebou. Já úplně nechápu potřebu mít hned na všechno pevný a neměnný názor. Prostě tady nemám dost informací, ani mi to nijak nevadí, protože jakkoliv to bude, dopad na mě je prakticky nula.