To je panoptikum... :-(

To je panoptikum... :-(

Schillerka u Tomankove zase plantala nesmysly. Pry první vlnu zvladli, protože opozice byla v šoku a do niceho nekecala. Neviděla jsem to tedy celé, já tu blbku nedávám. A ty blonďaté vlasy jí nesluší, byť je barva pěkná.
Zase má ty šaty, ať jí poříděj něco na převlečení ![]()
To se povedlo![]()
crazydaisy ale fuj.. Ty jedeš taky Kalouska?
On nic nezačal. Junior se mu omluvil za otce, protože si ho váží, a on jeho omluvu odmítl, že on se nemá co za něj omlouvat, že syn za otce nemůže.
A tak se domluvili, že spolu zajdou na skleničku. Mladý Babiš ho sám pozval.
A tohle je důkaz, že zašli..
Kdyz už chces někoho pomlouvat, tak si aspoň zjistí fakta.
To co Bureš provedl synovi, je taková špína, že má mladéj to největší právo se vůči němu vymezovat.
![]()
![]()
PRAVÝ CHLAP - co smrdí i z fotky.
Sweet Potato jestli chce Babis timhle vzhledem ziskat volice, na me to teda nefunguje. Kdyz uz musej ti politici byt takovi pitomci, mohli by byt aspon koukatelni. Tohle ani kdyby mel tu tasku narvanou rizkama!
jerry nejlip z vodnanskyho kurete, jisteee!

věřím tomu a hrozné je, že mě to ani nepřekvapuje: Chtějí mě sledovat, tvrdí lídr STAN Rakušan a ukazuje na Babiše
Sweet Potato
to je výkvět politické scény. Na toto fakt někdo skočí? No asi jo ![]()
Hlele

Sweet Potato No ty kráso!!!! To bych je normálně zabila, chudáci.
nonemy Mě to nepřekvapuje, já razim teorii, že ten vystara na každýho tu největší špínu pomalu ještě z puberty, a nebude se bát to použít, myslím, že se máme na co ,,těšit,,.
nonemy Stránka tam není. Stáhli to?
Dneska se urodilo.

Sweet Potato
tak to je síla, to rychle odstranili, začínám se bát
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.