barbucha mě fascinuje jeho logika. Nemám telefon ani mail a proto pokud odposlouchávaji moje okolí, odposlouchávaji vlastně mě, protože oni komunikuji za mě..
Aktuální česká politická situace
Už je tak mimo, že jen papouškuje co mu řeknou ti jeho pohůnkové. Je jasný, že si na odposlech stěžoval především Nejedlý... a Zeman je tak blbej že mu dělá hlásnou troubu. Že jim to neni samotnejm trapný, jak jsou průhledný...
Zeman je tak blbej že mu dělá hlásnou troubu.
Vždyť by mu jinak Nejedlý přestal půjčovat telefon![]()
No jo čoveče. Možná se soudruh prezident jen snažil národu nenápadně sdělit, že mu telefon Nejedlý zabavil... prakticky takový volání o pomoc!
https://www.forum24.cz/andrej-babis-ml-vydal-prohlaseni-brani-se-lzim-zde-je-text-v-plnem-zneni/
Fakt nevím, co si o tom myslet.
Sweet Potato no vzhledem k tomu,že jeden únos, v slovenském případě prezidentova syna, uz za sebou máme, tak si myslím že pravda může být cokoliv.
Navíc to, co píše ma hlavu i patu.
Další věc je,že schizofrenici taky umí hustě faulovat. Každopádně je dobré, že podal to trestní oznámení, pak to vyšetří policie a tam doufám, že ještě nějaká nezávislost existuje.
Mně to dává logiku.
Navíc všichni známe estébácký praktiky a zneužívání psychiatrie za totáče nebo v Rusku. Juniorův popis tomu naprosto odpovídá, o protagonistech jím zmíněných ani nemluvě!
Naopak je celkem těžko pochopitelný, že by se tatík o tak nemocného synka začal tak dojemně starat ausgerechnet ve chvíli, kdy se měl řešit Čapák. Jak z udělání, co?
Nad výběrem lázeňského pobytu, patrně zvlášť vhodného pro duševně choré - kde depresi snadno propadne i člověk s železnými nervy, lze rovněž pozvednout obočí
To ten obětavej taťka fakt se svýma miliardama nemá na to, aby zaplatil pohodlný sanatorium ve Švajcu, když už? Krivoj Rog lepší? ![]()
Sweet Potato já tedy tak spíš, byť opatrně, věřím. Má to logiku. A doslova mám husí kůži z toho, jak bezmocný a osamělý se musel cítit.. Sám, zrazený od těch nejbližších. Zmanipulovana, unesen, nikdo mu nevěřil..
Tohle udělat vlastnímu synovi.. ![]()
Sweet Potato Já bych mu byla v tom základním popisu události ochotná věřit. Podle mě uvádí poměrně dost naprosto nezpochybnitelně ověřitelných faktů.
Ale rovnou přiznávám, že se musím strašně kontrolovat, abych si tu objektivnost udržela a nepodlehla svému naprostému, absolutnímu a neutuchajícímu znechucení AB seniorem. Blila bych, velebnosti... ![]()
Sweet Potato Stějně tak. Fakt nevím. Přijde mi neuvěřitelný, že tohle mohl zosnovat otec vlastnímu synovi, že tolik lidí Babišovi staršímu nejen zobe z ruky, ale vyloženě poslouchá... Na druhou stranu to vypadá velmi důvěryhodně. Strašný je to.
Sweet Potato tam je trosku zarazejici ta pasaz, jak mu nekdo pomaha s cestinou - tj. pise to za nej? Kazdopadne bud ho zneuziva otec nebo jeho protivnici a oboji je dost hnusny. Kdysi byla verze, ze na nemoc se prislo prave v dobe, kdy se mel stat 1. pilotem v praci pri dukladnych lek. prohlidkach. Po dohode mel pak sam dat vypoved. Pravdu se asi stejne nedovime. Jedna moje znama mela manzela schizofrenika. Cela rodina prozivala peklo a za svini pred okolim byla ona. Vyresilo se to tak, ze ten muz to jednoho dne sam napalil do mostniho pilire a ano, stale mel takovy clovek ridicak.
crazydaisy zneužívají ho protivníci? To jakože jim někdo manipuluje a nutí ho jít proti otci?
Ty mu ubiras právo říkat nahlas, co mu otec udělal?
Konečně třeba sebral odvahu, konečně třeba našel někoho, kdo mu věří a dává mu prostor pro to být slyšet.
Třeba to jsou novináři, proč ne, je to jejich práce.
On neměl, zda se, vůbec nikoho, na koho se mohl obrátit, kdo by mu věřil, kdo by nešel na ruku otci proti němu. Teď třeba má.
A že mu pomáhají a češtinou? On je Slovák, zil v USA, teď ve Švýcarsku, a třeba i na Krymu, že.. Takže je naprosto přirozeně a normální, že s češtinou, s veřejnými prohlášeními, mu někdo musí pomocí. Aby to bylo český. Tatinkova čeština, a to tu žije dost dlouho, je obecně známá.
V tom bych tedy opravdu nehledal žádnou manipulaci.
Sweet Potato ja si na nej taky porad neudelala 100% nazor, ale treba storka s protopopovem me nejak usvedcuje v tom, ze to je fakt divny. Kdo by zamestnaval jako osetrovatele svyho syna protrelyho ruskyho kriminalnika![]()
ale crazydaisy přece nikomu nic neupírá, jen vyjádřila určitou pochybnost (a i to je dost silné slovo), v daném případě je to naprosto legitimní ...
nolita to si nemyslím. Není to tak dlouho, kdy tu crazydaisy mladého hpochybňovala naposledy, jak ze zrovna teď, před volbami. A ještě do toho namocila chudáka Kalouska, že v tom má prsty on, že si a něm dělá PR. Že to Cele vyšlo od mladého, taktně pominula.
A teď ho zase zneužívá buď otec, nebo někdo jiný.. Čili ten člověk není schopen chtít se vyrovnat se svým otcem sám, ale že se stale jen nechává zneužívat.
Myslím, že mladý není lopata a je dost inteligentní na to, aby dokázal myslet a konat sám. Když se dostal z chapadel tatikovy chobotnice.
A pokud to chce teď otci vracet, je nejlepší čas. Pokud by se mu to povedlo, budu jen ráda.
A že mu někdo pomáhá? To je snad logické. Musel najít spojence a pomoc, protože sám jediný by proti tě otcové mafii neměl šanci vůbec žádnou.
A pokud mu toe všechno otec udělal, takhle strašlivé mu ublizil a poškodil ho, má právo mu to vrátit svým vlastním způsobem. Tedy všechno zveřejnit.
nolita Dík, ale kdo nechce, neporozumí.
Dadoo no její stávající příspěvek tak nečtu, prostě jiný pohled, to je v pořádku...
ke zbytku, co píšeš, se nevyjadřuju, o to v mém příspěvku nešlo...
Já u toho Babiše mladšího tedy moc doufám, že to je všechno tak, jak píše, že to není nějaký projev nemoci nebo nedej bože nějaká kulišárna, nedivila bych se tu už ničemu. Jestli to tedy pravda je, tak je to hnus největší. Tohle udělá vlastnímu dítěti jen bezcitná bezcharakterní zrůda.
Ono to klidně může být obojí. Že je i nemocný, i ho využili a zneužili.
Dost se bojím, jestli se dřív potvrdí to první, že to Babišovi strašně strašně nahraje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my