Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 11:20

Delat kampan v duchodacich by melo byt zakazane zakonem. Stejne jako se chrani deti ruznejma vyhlaskama a zakonama, kdy u skoly nesmi byt herna, ve skole se nesmi prodavat sladkosti, deti se bez souhlasu nesmi fotit atd, tak by stejne chraneni meli byt i starici. At se nam to libi nebo ne, tyhle lidi jsou snadno ovlivnitelni. Viz treba nakupy hrncu...

Online Sweet Potato
40153 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 11:47

razorblade Je to tak. A on by ti navíc řekl, že to přece neni kampaň, ale autogramiáda, křest knihy, bleeee

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 11:54

razorblade Sweet Potato no a navíc on jim přece rozumí, je taky důchodce, jeden z nich! 

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 12:04

Hrůza děs. Baba jak zbožně spíná ručky, jako by se právě setkala se světcem!

Mě napadlo že bych se mohla někdy zamíchat mezi ty seniory, nakonec k nim mam blíž než k většině z vás šedivý vlasy cajk... že bych jako zapadla, a Burešovi trochu rozhodila sandál zvídavými dotazy...  seniorům nasadila brouka do hlavy...  ale pak jsem to zavrhla jako zdraví nebezpečný jednání a navíc von ani neavizuje (pro jistotu), kde bude v nejbližší době strašit. Tak nic.

Offline Pinot Noir
29790 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 12:09

barbucha je mi z něj fakt na blití

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 12:14

Pinot Noir 

Viď. Mně se úplně fyzicky přitížilo.

Offline RoSa
10108 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 12:26

barbucha chichi, já jsem takhle kdysi rozložila jednu agitační schůzku na pronájem/"spoluvlastnictví" rekreačních nemovitostí ve Španělsku... si mě o pauze vzali stranou a prej jestli bych už nechtěla jít domu

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 13:12

barbucha před včerejskem podepisoval ten svůj canc v Libochovicich. Litovala jsem, že nemáme vajíčka. Sice mu to spíš nahraje a prý to není pěkné, ale stejně bych si s chutí hodila :) Ale moc lidí si pro podpis nedošlo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2021 13:40

razorblade je to zneužívání seniorů, souhlasím s tebou. Nemáš přehled, jestli třeba někde v Evropě takový zákaz nemají?

Offline Dadoo
11629 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 13:40

RoSa já zas jednu naborovou akci Amway, či co to Bolo. To nás známí pozvali na kavicku a tam baba, obchodní zástupkyně, namotivovana a naspidovana. Jen jsem se tiše sklebila, dokud nezačala baba tvrdit, že z prodejů nemusí prodávající platit žádné daně ..

Tak jsem se začala drzé ptát na podrobnosti a podklady k tvrzeni, přidal se další kamarád a normálně jsme babu rozplakali, že si to sbalila utekla. Stačily argumenty a přesně cílené dotazy.

Hostitele s námi pak nemluvili, spolupozvání nám naopak děkovali.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 13:53

Evaeva to bohuzel nemam, ja se zahranicni politikou nejsem moc kamarad. vlastne vubec. ale nejradsi bych zavrtela psem a nekomu tuhle myslenku zkusila vnuknout, aby si to vzal za sve a v pristim volebnim obdobi to prosadil. :D

Edit: ale myslim si, ze treba ve skolach je agitace zakazana

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2021 13:54

razorblade no, zkusit to můžeš. Je to fakt hnus, on se neštítí ničeho.

Online Sweet Potato
40153 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 07:58
Offline Manuka
654 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 08:24

Sweet Potato  jen aby to nebyl Železného konec na čt

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 10:35

RoSa 

Taky jsme kdysi na podobný schůzce byli - jakože nás známí pozvali na kafe Po několika zvídavých otázkách se s náma nebavila ani klika u dveří (který jsme vzápětí použili).

Sweet Potato 

Železnýho úplně chápu. Pitomio je debil... ale hlavně úplně nesnášim tohleto překřikování, kdy si oba diskutéři vedou svou, div nepřijdou o hlasivky.

Kde se tyhlety manýry učej? V americkým filmu - kde to vídám každou chvíli... aka vyhrocený situce... a ihned to musím vypnout, páč je to na mě jak červenej hadr na bejka. 

To ty lidi neuměj slušně diskutovat? Nechat domluvit jednoho a pak spustit tu svoji?! Stejně pak neni rozumět ani jednomu. Co to je - soutěž o nejsilnější hlas?! Ječela bych na ně taky, a hned. Takový buranství!!

Online jerry
11153 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 12:49

Sweet Potato 

Železný neměl na vybranou  - kdyby je (přesněji řečeno Okamuru) nechal, tak by měl problém, že neukočíroval diskusi. A T.O. se choval jako buran (a ne, že by to bylo prvně), na něj nic jiného než zvýšení hlasu viditelně neplatíilo

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 23:16

Historické okénko k dnešnímu výročí...

Kterak malá devítiletá barbucha se svojí tehdy šedesátiletou pratetou zůstala na konci prázdnin doma, a zažila okupaci na vlastní kůži... v bytě na Vinohradech kousek nad Rozhlasem. Vystřílený všechny okna - v úrovni parku, kde si mužici rozbili tábor... patrně jsme byly vyhodnocený jako hnízdo kontrarevoluce, pročež jsme se doma plazily po čtyřech a nocovaly na matracích v kuchyni, která jediná byla naštěstí do dvora (rozstřílený rámy oken a díry po kulkách ve zdech jsme doma chovali ještě dlouho poté, na památku).  A ve vchodu mužik s kvérem určoval, kdo a kdy opustí barák pro nákup chleba... v sámošce jeho soudruzi pobírali všechny flašky s chlastem... asi aby měli lepší mušku u nedalekýho Rozhlasu kde se jim podařilo zapálit dva baráky... a rozstřílet Muzeum.

Nikdy to nezapomenu, a nikdy těm kurvám neodpustím. 

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 23:53

barbucha Ja to sice na vlastni kuzi nepamatuju, ale prababicka bydlela kousicek od vas. V jednom z tech zapalenejch baraku... Ale prezila, i kdyz ze sbirky starozitnosti a umeleckejch del, jakoz i ze zbytku uz dost skrovnyho majetku vzalo za svy temer vsechno. Proste o co ji neokradli komousi, to znicili jimi pozvany bratja zachvatciky. A strejda zase chvili nesl zakrvacenou vlajku - ten kluk, jehoz krev na ni byla, stret s okupantama neprezil, nebylo mu ani 18.

Takze slovy klasika: balsoje spasibo, nikagda nezabudem.

Online jerry
11153 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 11:01

Zemanova poradce Nejedlého sledovala BIS

A mj. taky proto není Koudelka generálem.

Zaujala mě ale věta „Informace o zájmu BIS se ke mně donesly. Nemám to černé na bílém, nic jsem s tím tedy nedělal. Kromě toho, že jsem po své linii zabezpečil ochranu své partnerky a rodiny,“

Docela by mě zajímalo jak a proč?

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 23. srpna 2021 09:37

Tak nás soudruh - patrně jako náhradu projevu k 21. srpnu - zas jednou poctil jedovatou slinou. Mě docela těší, jak z něj lezou ty komplexy zneuznání a mindráky vůči umělcům... Pozvat ho na zahájení, zavařil by vozejk jak by se tam hnal

https://zivotvcesku.cz/snobska-sebranka-se-ve-varech-predvedla-zhodnotil-umelce-milos-zeman-ministr-se-za-ignoraci-respiratoru-omluvil/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=rwFqXaSQWFf-202108230541&dop_id=13131387

Prostě nic mu neleží na srdci víc, než zdraví lidu, to je to.