Pobavilo:

Pobavilo:

Sweet Potato teď jsem to sem šla dát :) celkem drsný, jako fakt emotivní, vůbec to nevypadalo nějak připraveně
nonemy ODS by si mohlo postavit lepší volební program a najít opravdové osobnosti, které by člověk rád volil, než takové vymezování proti Babišovi. Přijde mi to laciné.
notna to jsem si v první chvíli pomyslela taky, ale proti němu se to úplně na úrovni vést nedá a pro spoustu lidí je toto srozumitelnější. Ty krátké popisky jsou srozumitelné a pravdivé, volební program spousta lidí vůbec nečte. Neviděla jsi včera na CNN předvolební debatu? (Babiš, Bartoš, Jurečka, Hamáček) Viděla jsem jen kousek, to se fakt nedalo. Babiš jim neustále skákal do řeči, vůbec je nenechal mluvit, neskutečný hulvát. Přiznám se, že je pro mě hlavní sesadit Babiše (když pominu extremisty jako jsou komunisti nebo SPD, ale ti nemají šanci stavět vládu). Pro mě je Babiš čiré zlo.
Sweet Potato teď jsem to sem šla dát :) celkem drsný, jako fakt emotivní, vůbec to nevypadalo nějak připraveně
tak jelikoz mel za zadkem Klusaka... :D
razorblade a tak Klusák za zadkem ještě nemusí stačit, ještě nějaké herecké nadání by ml.Babiš musel mít (třeba má :) ) no začítá to být úplně tajemné, jsem zvědavá, co z toho vyleze, jestli se to vůbec někdy dozvíme. třeba to po volbách úplně utichne
nonemy no, nedelaj dobre. Uz to jednou zkouseli a evidentne se, ze tudy cesta nevede, nepoucili.
nonemy Debatu jsem neviděla. Ale tou prioritou u voleb to mám stejně.
nonemy Moc by mne zajímalo, kdo je za ním.
Kdo je na tw Bohdan Švarc?
moora bojím, bojím, že máš pravdu
Sweet Potato mě taky! nevěřím, že nikdo
Sweet Potato bobo svarce bych taky rada rozklicovala...
nonemy akorat ze Klusak v zadech znamena, ze to vzdycky je nejak rezirovany...
711990 asi máte pravdu, to by asi byla moc velká náhoda. ale vypadá to věrohodně :)
nonemy jo, ono to klidne muze bejt jeho napad, jen proste Klusak ty svoje dokumenty reziruje hodne, takze se mi nechce verit, ze by to bylo jen tak:D
711990 třeba chystaj nějakej celovečerák ![]()
711990 Tak náhodou kolem na polívku určitě nešli.
Pokud by vás zajímal pohled z druhé strany.![]()
Sweet Potato Mno, bohužel to vypadá, že má Staněk pravdu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.