Sweet Potato Tak hlavně že tam musel letadlem, žejo. Každej vozíčkář si řeší dopravu sám a že těch o dost levnějších možností je dost a dost. Rampa do dodávky, do vlaku by ho taky naložili i s vozejkem... Plus jeho auto tam stejně jelo po D1. A pak má takovýhle KECY. A vůbec, chudinky děti, tohle si nezasloužily.
Aktuální česká politická situace
Sweet Potato
tvl, nemám slov
Sweet Potato Prvňákům povypráví, že na školu chodí děti, které kolabují hladem ![]()
Tohle je děsivé. Běloruský hokejový tým se omlouvá Lukašenkovi, že hráli špatně.
https://twitter.com/franakviacorka/status/1432794486460014598?s=21
Jako ten Zeman v té škole, to je fakt dno. Panebože, ten mě zas vytočil. To je kretén. Že já se vždycky tak nechám, když vím, co je to za vola.
Sweet Potato to je jedním slovem strašný
Sweet Potato A tohle taky: https://twitter.com/BBCYaldaHakim/status/1432051746726195211
Politická debata v afhanské televizi. Pod dohledem hordy ozbrojenců.
Přečetla jsem si jeho dnešní projev z té brněnské školy.
Strašný a navíc moje bývalá základka.
A cesta letadle do brna nebyla poslední
Ministerstvo shání firmu k zajištění důstojného nástupu prezidenta Zemana do letadla
Sweet Potato Já to ani nechci číst, to je jak mluvil o jídle?
andulka01 To hezky glosoval jihomoravský hejtman.
Jinak teda Lipovská....koukala jsem teď na rozhovor s ní na DVTV a mám z toho takový zvláštní pocit úzkosti, trochu je mi jí líto a zároveň z ní mám strach.
Garfie Taky tak. Ona ta paralela s Janou z Arku docela sedí.
V TV jsou šoty "prispejte detem na jidlo", prezident se divi, ze nektere deti kolabuji hladem. Kolik obedu by se asi poridilo za cestu letadlem do Brna a zpet vcetne ochranky a transporteru pro ten dobytek do letadla, kdyby ten blabol prednesl za tyden z Lan?
Kokoska teď jsem někde četla, že by za to byly obědy pro padesát dětí na jeden rok...
madluša Ten cirkus kolem a proslov prezidenta je peklo, to je bez debat, ale ta kytice co dostala paní Zemanová je moc pěkná, takhle by měla vypadat diplomatická kytice.
EDITH4B no hezky
takhle se k Zemanově návštěvě vyjádřil hejtman
A rozdávání tyčinek vůbec nebylo reklamou...nápis na škatuli jako kráva![]()
Garfie Hana L. je spolužačka mé dcery z gymnázia. Byla vždycky trochu zvláštní, věnovala se studiu na 150% a už na gymplu např. vyhrála už nevím jakou soutěž s prací Teorie her v ekonomii. V kolektivu asi moc oblíbená nebyla a když k ní měla dcera někdy v návalu nenávisti k vědění nějaké připomínky ve smyslu "nemožná šprtka", říkávala jsem, že jediná Hanka ví, proč na té škole je
Myslím, že dost obdivovala starého Klause, takže její politické postoje se vlastně nezměniliy, jen trochu víc vyhrotily. Nevím moc, co si myslet, nejspíš je mi jí líto, protože cítím, že se ve svém svatém nadšení nechala zneužít od věčné kandidátky Bobo a toho obskurního spolku. V podstatě o ni mám strach, že ji ti protřelí matadoři jen využijí a co bude pak, bůh suď...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my